Όνομα για αρσενικό γατάκι

stella160

Νεοφερμένο μέλος

Η stella160 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα.
γεια σας κ απο δω μια φιλη βρηκε ενα αρσενικο γατακι πρεπει να ειναι 5μηνων κ ψαχνουμε ονομα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι χριαζεται ενα γατακι?ειναι διπλα μ δεν ειχε ποτε της γατακι κ τις ειπα για το μαικατ κ μου λεει τις απορειες της κ τα γραφω εγω για να μην υπαρξει παρεξηγηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι παρεξήγηση να υπάρξει? θα μπορούσε να κάνει ένα λογαριασμό δικό της και να μπαίνει όποτε θελει να ρωτήσει κατι σχετικό αφόυ θα πάρει γατάκι..

δεν εχει ιδεα απο υπολογιστη ουτε εμαιλ εχει.ουτε στο σπιτι της εχει υπολογιστη.
απο αμμο δηλ ποια μαρκα προτιματε?

δεν εχει ιδεα απο υπολογιστη ουτε εμαιλ εχει.ουτε στο σπιτι της εχει υπολογιστη.
απο αμμο δηλ ποια μαρκα προτιματε?

Στελλα,
οποια μαρκα αμμου και να παρει καλη ειναι.

Και στο κηπο να παει καλα ειναι.

(το παιχνιδι των 100 ερωτησεων κανουμε με εσενα η μου φαινεται??)

...με εκτιμηση...
φρουφρου

(εγω θα το κλειδωνα)

Αν θυμάμαι καλά ούτε και "η Stella" είχε Η/Υ σπίτι της γι αυτό κ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει τόσο καιρό για να ιδοποισή ότι τελικά δεν θα πάρει την Καρμεν

Αν θυμάμαι καλά ούτε και "η Stella" είχε Η/Υ σπίτι της γι αυτό κ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει τόσο καιρό για να ιδοποισή ότι τελικά δεν θα πάρει την Καρμεν

oh, yes!:/:

με μια διαφορα οτι εγω ξερω κατι ψιλα απο υπολογιστες.και μαλιστα τους τελευταιους 7μηνες ασχολουμε με τον υπολογιστη.πριν γνωρισω τον συντροφο μ ουτε το ποντικι δεν επιανα.κλειδωστε το θεμα βρηκε ονομα.θα φτιαξω τον λογαριασμο της κ το ε μαιλ κ οτι απορειες εχει θα ρωταει η ιδια για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις κ για να ειμαστε ολλοι καλα:)

Μια και ξέρεις κάτι ψηλά από Υπολογιστές φαντάζομαι ότι θα ξέρεις κ τι είναι η IP. ;)

Μια και ξέρεις κάτι ψηλά από Υπολογιστές φαντάζομαι ότι θα ξέρεις κ τι είναι η IP. ;)

Εγώ δεν ξέρω:blink::blink::blink::blink::blink:

Κάθε υπολογιστής που συνδέεται στο δίκτυο παίρνει μία διεύθυνση ΙΡ είναι κάτι σαν την ταυτότητά του, έτσι ακόμα κ αν αλλάξει nick η ΙΡ παραμένει η ίδια.:cool:

Σλιθεριν, αν ποτε ερθεις αθηνα θελω ειλικρινα να σε γνωρισω η ακομα και να σε φιλοξενησω. Μπας και εισαι Τοξοτινα?? Μες στο μυαλο μου εισαι βρε ζουζουνα!!!!

Μακακία, αλλα λεω τωρα γιατι τα ιδια σκεπτομαστε !!!!!

Φιλικα
Φρουφρου

Ευχαριστώ! όταν θα έρθω θα σας γνωρίσω όλες βρε κ βέβαια την αγάπη μου τον Αλαντιν. Οχι δεν είμαι Τοξοτίνα είμαι ανάμοικτη Ταυρίνα κ Δίδυμος γιατί γεννήθηκα τελευταίες μέρες του Ταύρου στις 19 Μαίου κ έχω κ ωροσκόπο Δίδυμο. Η παράνοια στο μεγαλείο της δηλαδή.Τώρα που μιλάμε για ζώδια έχω βρει κ μία καταπληκτική διεύθυνση για ωροσκόπιο γάτας

Ωπα!!

για στειλε την !!! Ο Φρουφρουδενιος μου ειναι 19/09/07!!!:D:D:D:D:D
(πειραζει που ειναι σκυλακι-πατσαβουρεδιον ???):hmm:

υπάρχει κ για σκυλια. Ναι αλλά που πρέπει να μπει αυτό;

Καλύτερα άνοιξε καινούργιο θέμα (π.χ. στη Συζήτηση επί παντός γατιστητού) και για τα δύο ωροσκόπια, γιατί εδώ θα χαθεί.;)

Σιγα μην ανοιγουμε τοπικς για τα ωροσκοπια!!!
Α... 19/10 ειναι το βλασταρι μου....

Εχετε κατι υπ οψιν???:P:P:P:P:P:P:P

χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

:)

Παιδιά το ip που θα έχει όμως η φίλη της θα είναι από ιντερνετ καφέ!!!!!!!Άρα...ίσως και από άλλον υπολογιστή!!!!!:hmm:
Επίσης έχει τη δυνατότητα το ip να το αλλάξει...Άρα δεν κατάλαβα τι παίχτηκε!!!!Που πάει αυτό για το ip!!!:)

μαλλον παιιχτηκε οτι η στελλα μας πηρε γατουλι αλλα δεν θελει να το αποκαλυψει (δικαιωμα της) εξου και ολα αυτα τα ακατανοητα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back