konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
13-03-15
13:57
Όρανζ από το βαθύ πορτοκαλί χρώμα των ματιών μου. Όρανζ από το πορτοκαλί χρώμα της γούνας μου. Βρέθηκα σε κακό χάλι να τριγυρνώ στο δρόμο. Νοσηλεύτηκα, έγινα καλά και πλέον είμαι έτοιμη να βρω ένα παντοτινό σπίτι, που θα με αγαπούν και θα με φροντίζουν σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας. Είμαι ένα χαδιάρικο κορίτσι περίπου 5 μηνών και θα δοθώ εμβολιασμένη, μόνο για σπίτι και με προυπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών. Αν θες να με γνωρίσεις από κοντά επικοινώνησε στο 6944539442(18:00-22:00) ή στείλε μαιλ στο floisvocats@gmail.com
Αρ.τσιπ 945000001515835
Αρ.τσιπ 945000001515835
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
13-03-15
20:43
Μανάρι μου εσύ με τα κεχριμπαρένια έκπληκτα ματάκια!
Την καλύτερη τύχη να έχεις!
Την καλύτερη τύχη να έχεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
07-05-15
11:36
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
08-05-15
00:35
Λουλούδι μου χρυσό εσύ!
Να'ρθει γρήγορα μια μόνιμη αγκαλιά αγάπης και για σένα, κουκλίτσα μου πορτοκαλένια
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
08-05-15
16:16
Πωπωωωπω τι όμορφα και εκφραστικά μάτια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum