Όσοι έχετε Facebook!

ρε παιδια..δεν μπορω να καταλαβω...δεν ειναι παρανομα ολα αυτα;;..ή τουλαχιστον καποια απο αυτα;;πχ..απαγορευεται να σκοτωσεις αρκουδα..ελεος πια..γιατι δεν επεμβαινουν λοιπον;;;
Ακου τώρα λογική (λέμε τώρα) που εχουν μερικοί οι οποίοι κρύβουν το αρρωστημένο μυαλό τους πίσω από τσιτάτα κ την πρόφαση ενός ταχα προοδευτισμού. Οτι δεν είναι παρανομα ολα αυτά καθώς κ τα παιδεραστικα σαιτ κ αλλα ψυχανομαλα γιατί λέει είνα ελευθερη εκφραση ιδεών
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ εντελώς; Είναι ιδεες αυτές; κ θα πρεπει να είναι κ ελεύθερες κιόλας ; Εχουν υπόψιν τους τι σημαίνει ιδέα όλα αυτά τα σκουπίδια κ μας το περνάνε κ σαν προοδευτική στάση; το εχω ξαναπει κ θα το ξαναπω χίλιες φορές μπορεί να είμαι κατά της θανατικής καταδίκης αλλά για κάτι τέτοιους ευχαρίστως θα τους καθάριζα με τα ιδια μου τα χέρια, καθώς κ αυτούς που τους προμοτάρουν γιατί οι δεύτεροι είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχετε σκεφτει οτι ολα αυτα μπορει να ειναι προιοντα photoshop ή μονταζ; Εγω το βρισκω υπερβολικο να αντιδραμε σε καθε γκρουπακι του facebook. Αλλωστε πολλα απο αυτα ειναι αστεια. Με ενα search στο google "hate cats" σου εμφανιζει 580,000 αποτελεσματα, καντε παραπονα και στην google!
δεν διαφωνώ ότι μπορεί να υπάρχει κ αυτή η περίπτωση όμως το επικίνδυνο είναι ότι κάτι τέτιοιες σελίδες δημιουργουν "μόδες" σε ήδη σαλεμένα μυαλά κ υπάρχουν πάρα πολλά πλέον τέτοια μυαλά γύρω μας.
Ας μην ξεχνάμε τα σκυλια που είχαν βρει σφαγμένα κ κρεμασμένα στη Ροδο κ σε άλλες περιοχές κ πρόσφατα υπήρξε περιστατικό με αίσια ευτυχώς κατάληξη για το σκυλάκι όλα αυτά δεν είναι καθόλου ψέματα. Άλλωστε κ σήμερα είχαμε κ άλλο περιστατικό με νεκρή αρκούδα που ούτε κ αυτό είναι φωτοσουπιά είναι γεγονός. Νομίζω ότι κάποιοι εχουν ξεφύγει τελείως κ εφόσων δεν υπάρχουν νόμοι να τους συμμαζέψουν θα πρέπει τουλάχιστον να κινητοποιηθούμε εμείς έστω κ αν είναι false alarm

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακου τώρα λογική (λέμε τώρα) που εχουν μερικοί οι οποίοι κρύβουν το αρρωστημένο μυαλό τους πίσω από τσιτάτα κ την πρόφαση ενός ταχα προοδευτισμού. Οτι δεν είναι παρανομα ολα αυτά καθώς κ τα παιδεραστικα σαιτ κ αλλα ψυχανομαλα γιατί λέει είνα ελευθερη εκφραση ιδεών
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ εντελώς; Είναι ιδεες αυτές; κ θα πρεπει να είναι κ ελεύθερες κιόλας ; Εχουν υπόψιν τους τι σημαίνει ιδέα όλα αυτά τα σκουπίδια κ μας το περνάνε κ σαν προοδευτική στάση; το εχω ξαναπει κ θα το ξαναπω χίλιες φορές μπορεί να είμαι κατά της θανατικής καταδίκης αλλά για κάτι τέτοιους ευχαρίστως θα τους καθάριζα με τα ιδια μου τα χέρια, καθώς κ αυτούς που τους προμοτάρουν γιατί οι δεύτεροι είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι

δεν διαφωνώ ότι μπορεί να υπάρχει κ αυτή η περίπτωση όμως το επικίνδυνο είναι ότι κάτι τέτιοιες σελίδες δημιουργουν "μόδες" σε ήδη σαλεμένα μυαλά κ υπάρχουν πάρα πολλά πλέον τέτοια μυαλά γύρω μας.
Ας μην ξεχνάμε τα σκυλια που είχαν βρει σφαγμένα κ κρεμασμένα στη Ροδο κ σε άλλες περιοχές κ πρόσφατα υπήρξε περιστατικό με αίσια ευτυχώς κατάληξη για το σκυλάκι όλα αυτά δεν είναι καθόλου ψέματα. Άλλωστε κ σήμερα είχαμε κ άλλο περιστατικό με νεκρή αρκούδα που ούτε κ αυτό είναι φωτοσουπιά είναι γεγονός. Νομίζω ότι κάποιοι εχουν ξεφύγει τελείως κ εφόσων δεν υπάρχουν νόμοι να τους συμμαζέψουν θα πρέπει τουλάχιστον να κινητοποιηθούμε εμείς έστω κ αν είναι false alarm
συμφωνω απολυτα και με τα δυο σου ποστ...και ΝΑΙ...οντως οταν κατι παραγινεται...γινεται τελικα ταση και ¨"μοδα"...εμας μπορει να μας φαινεται περιεργο...αλλα δεν υπαρχει λογικη βρε παιδια σε αυτα..αν υπηρχε,απλα δεν θα συναιβεναν...υπαρχουν τοσα αρρωστημενα μυαλα,και το χειροτερο..παιδια που επηρεαζοναι..ναι επηρεαζονται απο αυτα. Επισης ολες οι ερευνες δειχνουν οτι οσο πιο πολυ βλεπουμε τετοιες εικονες..τοσο πιο πολυ εξοικιωνομαστε,και τελικα τπτ δεν μας κανει εντυπωση..αυτη ειναι και η παγιδα...για αυτο τσαντιζομαι πολυ,που βλεπω ατομα να λενε..αχ δεν αντεχω να βλεπω τετοιες εικονες..και απο την αλλη να λυσσανε να τις δουνε..δεν ειναι περιεργο;;

Ρε πως υπαρχουν τετοια ατομα????
Ολα αυτα προερχονται απο τον κομπλεξισμο τις ανασφαλειες και την αναγκη τους για προσοχη...
ΕΛΕΟΣ πια!!!!
Εκανα κ εγω report σε ολες..:verymad:

και το χειροτερο..παιδια που επηρεαζοναι..ναι επηρεαζονται απο αυτα. Επισης ολες οι ερευνες δειχνουν οτι οσο πιο πολυ βλεπουμε τετοιες εικονες..τοσο πιο πολυ εξοικιωνομαστε,και τελικα τπτ δεν μας κανει εντυπωση..αυτη ειναι και η παγιδα...για αυτο τσαντιζομαι πολυ,που βλεπω ατομα να λενε..αχ δεν αντεχω να βλεπω τετοιες εικονες..και απο την αλλη να λυσσανε να τις δουνε..δεν ειναι περιεργο;;
Ναι Εφη μου κ μενα αυτό με τρομάζει ότι εκθέτουν παιδικά μυαλά σε βίαιες εικόνες, εικονες χωρις λογική κ χωρίς λόγο υπάρξης δημιουργώντας έτσι μια γενιά περιθωρίου οπου το αρρωστημένο θα είναι πλέων το φυσιολογικό. Οσο γι αυτό που λες για την εξοικείωση φαντάσου οτι ειχαν φτάσει τοτε στον πολεμο του κόλπου για παράδειγμα κάποια άτομα να τρώνε ποπ κορν κ να παρακολουθούν βομβαρδισμούς αμάχων. Φυσικά κ εξοικειωνόμαστε κ εμείς υποτίθεται είμαστε μεγάλοι με ολοκληρωμένες προσωπικότητες (λέεεεμε τώρα) κ έχουμε κ κάποιες αντιστάσεις τα παιδιά όμως; και μετά αν γίνει κ κάτι κ βγουν εξω κ τα κάνουν λίμπα τους ζηταν κ τα ρέστα... Μα αφου το ίδιο το σύστημα τα δημιούργησε να εχουν οργή για τα πάντα κ τους πάντες κ να την στρέφουν παντού χωρίς εξαιρέσεις κ οποιον πάρει ο χάρος. Δεν ξέρω νιώθω πολύ απογοητευμένη με όλα οσα εκτυλίσσονται γύρω μας κ ανήμπορη να αλλάξω κάτι απ όλα αυτά κ αυτό είναι που με απογοητεύει ακόμα περισσότερο:(

δεν το ηξερα αυτο γαι το facebook.....bravo facebook,δεν μας τα ειπες αυτα!!!

και θα συμφωνησω με την λυγερή και την έλενα...:worry:

δεν το ηξερα αυτο γαι το facebook.....bravo facebook,δεν μας τα ειπες αυτα!!!
Δεν ξέρω ποσο χρονών είσαι κ ίσως δεν θα έπρεπε να σου το πω αυτό αν είσαι μικρούλα αλλα στο facebook έχει ξεπαρκάρει ότι ανωμαλία μπορείς να φανταστείς μεχρι κ σελίδα για αυτούς που είναι δίδυμοι κ είναι ερωτευμένη μεταξύ τους (ιδιου φύλου κιόλας) το είδα κ κόντεψα να :sick: μην ψάνχεις να βρεις το facebook είναι ένας απέραντος οχετός για μένα κ κανονικά θα έπρεπε να κατεβεί όλοκληρο κ να μην ξανανοίξει ποτέ

δειτε κ αυτο ρε παιδια θα τρελλαθω!!! Ελπιζω να τον πιασουν τον ανωμαλο κ να τον κλεισουν μεσα!:mpinelik:
https://troktiko.blogspot.com/2010/07/70.html

(μην ανυσηχεις για μενα ελενα δεν μπαινω στο facebook παντως ευχαριστω που ενδιαφερθηκες)

αν μηλατε για το ατυχο σκυλακι πραγματι κ εγω μολισ το ειδα σοκαριστηκα:(
παλια ειχα ενα σκυλακι ωσπου αναγκαστηκαμε να το δωσουμε σε εναν νεαρο που ειχε κ αλλα ζωα κ χωραφια....αλλα αντιθετα εδεσε το σκυλακι σε ενα φορτηγο με τους φιλους τους κ το εσερναν στο χωματοδρομο κ καθως εκεινο πεθαινε, εκεινοι γελουσαν...!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::devil:

Όσοι γατογονείς θέλουν να τα λέμε και από fb, το προφίλ μου είναι
https://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100001075181553

(μην ανυσηχεις για μενα ελενα δεν μπαινω στο facebook παντως ευχαριστω που ενδιαφερθηκες)

αν μηλατε για το ατυχο σκυλακι πραγματι κ εγω μολισ το ειδα σοκαριστηκα:(
παλια ειχα ενα σκυλακι ωσπου αναγκαστηκαμε να το δωσουμε σε εναν νεαρο που ειχε κ αλλα ζωα κ χωραφια....αλλα αντιθετα εδεσε το σκυλακι σε ενα φορτηγο με τους φιλους τους κ το εσερναν στο χωματοδρομο κ καθως εκεινο πεθαινε, εκεινοι γελουσαν...!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::devil:

Αν ειναι δυνατον....:mad::mpinelik: Καραγκιοζηδες.... Δεν μπορω χανω την ψυχραιμια μου με κατι τετοια "ατομα"...:mad:
Ναι για το σκυλακι ελεγα κ εγω....:(

Aν βάλετε στο google kitten crushing θα δειτε τι ειναι . διαβασα οτι ψαχναμε καιρο την κοπελα και ειχανε καταλαβει απο το βιντεο την τοποθεσια της.Την ονομασε the kitten killer of Hangzhou απο την περιοχη της κινας.Την ψαχνανε καιρο και την βρηκε ειναι η Wang Jeu, 37 ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ Luobei Peopleʼs Hospital στο Luobei
County.Στο QQ της λεει που ειναι κατι μαλλον σαν facebook αρχισαν πολλοι να την βριζουν κτλ και εκανε ανακοινωση οτι ειναι ενα ειδος εμπειριας για αυτην να παταει γατακια μεχρι θανατου εσας τι σας νοιαζει? εδω
https://encyclopediadramatica.com/Wang_Jue δειτε αλλα εχει εικονες που αν δεν αντεχετε μην τα δειτε
η πηγη που το εμαθα:
https://www.facebook.com/profile.php...-100000-POU-NA-AGAPOUN-TA-ZOAKIA/268774722561

το βιντεο κυκλωφορεί σε ολο το facebook
ειναι φρικιαστικο γι αυτο δεν το ανεβαζω....
η κοπελα ειναι τρελη! κραταει ενα γατακι (2-3 μηνων το πολυ) το χαϊδευει και μετα το αφηνει κατω και αρχιζει να το παταει και κα το καρφωνει με τα τακουνια της και το σκοτωνει βαζοντας τα τακουνια τις στο στομα και στα ματια του μεσα...και επιτε του τεμαχιζει με τα ποδια το κεφαλι...το καλυτερο ειναι να μην το δειτε αλλα υπαρχει ενας συνεργος στο facebook αν θελετε να σας δωσω το ονομα του για ριπορτ πειτε μου

αν ελειπαν και οι λεπτομερεις περιγραφες;;;;δεν χρειαζονται τοσες πολλες λεπτομερειες...πιστευω..οποιος θελει..πατα και βλεπει..

Eγώ παιδιά πιστεύω ότι δεν πρέπει να προωθούμε τις ανώμαλες πράξεις τους μέσω φέις μπουκ γιατί παίρνουν ιδέες άλλοι ανώμαλοι και επαναλαμβάνουν τα ίδια. Θα μπορούσαμε πχ αντί να γίνονται περιγραφές να υπάρχει ένας τρόπος αναφοράς χωρίς να βλεπουμε το αηδιαστικό περιεχόμενο αυτών των πράξεων. Θα μπορούσε να πει κάποιος κάντε αναφορά για κακοποίηση ζώου απλά και μόνο και οι διαχειριστές να έκριναν αναλόγως.

ετσι ειναι..παιδια..τους κανουμε διαφημιση..καταλαβε τε το...οποιος κανει τις ανωμαλιες του,και μετρα τις ανεβαζει στο ιντερνετ,δειχνει οτι τον ενδιαφερει πολυ να το δουνε οι αλλοι..αλλιως δεν θα το εβαζαν,θα τα εκαναν και θα ητανε κρυφα..οποτε εμεις απλα πεφτουμε στην παγιδα τους..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back