Όταν αλλάζει ο καιρός

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Ο ένας μου γάτος , ο Νααμάν , όταν αλλάζει ο καιρός έχει ξηροδερμία και γεμίζει κομματάκια ολόκληρος . Γενικά είναι πολύ υγιής και ποτέ δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα . Το δικό σας το γατάκι έχει κάτι τέτοιο ? Μου φαίνεται παράξενο :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τις γατουλες που εχω και ειχα, δεν ειχαν παρουσιασει κατι τετοιο.καλο θα ηταν να ρωτησεις εναν κτηνιατρο γιατι φανταζομαι πως με καποια φαρμακευτικη αγωγη, θα μπορεις να το αποφυγεις.
μπορει απλως να ειναι κ θεμα οργανισμου.εν πασει περιπτωσει, συμβουλευσου εναν γιατρο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ ! :up: Από την άλλη όμως σκέφτομαι μερικούς ανθρώπους , που όταν αλλάζει ο καιρός τους πονάει π.χ. το πόδι . Μπορεί να υμβαίνει κάτι αντίστοιχο με το Νααμάν .. :hmm:

Οκ ! :up: Από την άλλη όμως σκέφτομαι μερικούς ανθρώπους , που όταν αλλάζει ο καιρός τους πονάει π.χ. το πόδι . Μπορεί να υμβαίνει κάτι αντίστοιχο με το Νααμάν .. :hmm:

Σ'αυτην την περιπτωση που περιγραφεις, πρεπει να προυπαρχει καποιο χτυπημα ή εγχειρηση..να μη σου πω τι παθαινω καθε φορα που αλλαζει ο καιρος!απο εγχειρησεις κ χτυπηματα αλλο τιποτα! :lol:
ειχε το γατουλινι σου καποια αλλεργια ισως παλαιοτερα που να επηρρεαζεται λογω εποχης, π.χ. την ανοιξη?

Όχι , ποτέ δεν είχε τετοια προβλήματα . Απλά πριν 2 χρόνια είχε περιπέτειες με το ποδαράκι , έπαθε γάγραινα . Μόνο αυτό :hmm:

Όταν το παθαινει αυτό έχει πχ και φαγούρα? Νομίζω να πας σε ένα γιατρό, διότι σκέφτομαι και το άλλο. Αν δεν είναι ξηροδερμία, αλλά κάποιο παράσιτο ή δεν ξέρω τι άλλο που το ευνοοεί πχ ηυγρασία ή η ζέστη?

Δεν τον έχω προσέξει να έχει φαγούρα . Είναι όπως πάντα απλά με ξηροδερμία

μηπως πρεπει να παρει καποια βιταμινη?το εχεις αναφερει στην κτηνιατρο?

Όχι . Η αδερφή μου το θεωρεί φυσιολογικό γιατί από μικρός το έχει . Δε με προβλημάτιζε πριν αλλά τώρα θα ρωτήσω τον κτηνίατρό τους .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back