Όταν η γάτα μας φοβάται το σύντροφό μας

Ο προηγούμενος γάτος που είχα αντιπαθούσε τον σύντροφο μου ο οποίος έχει δυνατή φωνή και η χειρότερη του ήταν όταν αυτός γελούσε(και πώς να του πεις μή γελάς γιατί ενοχλείς τη γάτα). Οπότε συχνά πυκνά του γρύλιζε και του έκανε επιθέσεις. Ο Γιώργος φοβόταν τη γάτα και όχι το αντίθετο. Τώρα τα δυο ζουζούνια που έχω τον λατρεύουν.
Επίσης, έχω μια φίλη που έκανε κάποια στιγμή σχέση με κάποιο παιδί που όταν μπήκε στο σπίτι της συνειδητοποίησε ότι ο αρχηγός έιναι μια κακουργίτσα Σιάμ που έχει και η οποία δε πολυσυμπαθεί τους ξένους. Ξαφνικά η γάτα άρχισε να τον φοβάται. Τον έπιασε και του μίλησε και της είπε ότι πήγε η γάτα να του κάνει επίθεση και της έριξε χαστούκι από άμυνα. Η άποψή του ήταν ότι τα ζώα θέλουν πειθαρχία.
Θέλω να πω και επιμένω στη νέα φίλη μπιμπι ότι αν σχέση είναι καινούργια πρέπει να έχει τα μάτια της δεκατέσσερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Φοβάται τον φίλο μου!

Καλημέρα!!!Έχω μία σκέψη....Όπως και να το κάνουμε η γάτα είναι από πετ-σοπ...το αποκλείεται να έχει μία κακιά εμπειρία από εκεί και να την εκδηλώνει τώρα;;;Γιατί όπως είπε και η vasopent αποκλείεται να έδειχνε αυτά τα συμπτώματα μόνο και μόνο από πίεση για αγκαλιές...Τέλος πάντων,δεν είναι ανάγκη να βρούμε και την αιτία:redface:!!!Αφού αγαπάει τα ζώα ο άνθρωπος δεν χρειάζεται τίποτα άλλο...:P!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα είναι Κατερινάκι μου ότι αυτήν την φοβία δεν την εμφάνισε μόνο το τωρινό ζωάκι που είναι από πετ αλλά και το προηγούμενο. Και είναι λίγο ασυνήθιστο να εμφανίζουν δύο ζωάκια την ίδια διάθεση απέναντι σε έναν άνθρωπο. Θέλω να πω το να σε αντιπαθήσει και να σε φοβηθεί μία γάτα μπορεί και να είναι τυχαίο. Το να συμβεί αυτό σε δύο διαφορετικές μεταξύ τους, που δεν συμβιώνουν καν, πόσο πιθανό είναι να συμβεί?
Νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανα θα ήταν να πάω μόνη με την γατούλα σε έναν καλό κτηνίατρο και να του πω όσα μας γράφεις εδώ. Και πιο έμπειρος είναι και ίσως να μπορεί να σε καθοδηγήσει στο πως θα καταλάβεις αν συμβαίνει κάτι με τον φίλο σου ή αν απλά η γάτα από βιώματα εμφανίζει κάποια προβλήματα συμπεριφοράς. Επιπλέον θα είναι καλό να της κάνεις όλων των ειδών τις εξετάσεις που υπάρχουν και γενικώς να δει ο κτηνίατρος ο,τι μπορεί να δει διότι αν το ζώο κακοποιείται ίσως να υπάρχουν κάποια δείγματα σε συγκεκριμένα σημεία ή όργανα(υποθέτω, δεν το ξέρω βέβαια, αλλά ίσως κάπου να φαίνεται).
Πρέπει να προσέξεις πολύ τον κτηνίατρο όμως, μην είναι της ξεπέτας.

Πάντως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι εξοικείωση και διαίσθηση με τα ζώα. Ο καλός μου είναι γλυκύτατος, και η Μπριάμ κουρνιάζει δίπλα του όταν κάθεται στον καναπέ αφοσιωμένος στο λάπτοπ, ή όταν είναι τέζα στο κρεβάτι, αλλά μόλις πάει να της κάνει χαδάκια ή να την πλησιάσει ενώ κάθεται πάνω μου, η μικρή τσιτώνει. Βλέπω ότι είναι λίγο ατσούμπαλος με τα χάδια του (κάτι που με τσιτώνει και εμένα, όλο τον μαλώνω όταν πάει να μου τρίψει την πλάτη... απλά δεν το'χει :D )
Μπορεί λοιπόν ένα γατούλι να τα νιώθει αυτά και δη σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό...

Εγώ το γατούλι μου έχει 5 μέρες που το πήρα. Παρ' όλα αυτά ήξερα για την ανεξαρτησία της γάτας και όχι μόνο δηλαδή. Όλα τα πλάσματα του θεού δεν θέλουν πίεση. Οι σχέσεις χτίζονται σιγά σιγά. Μέσα σε 5 μέρες ήρθαν στο σπίτι μου κάποιοι φίλοι. Το πρώτο πράγμα που τους είπα ήταν να πιέσουν το Μαιράκι μου γιατί δεν είναι κανένα λούτρινο αρκουδάκι! Πλασματάκι είναι κι αυτό και θέλει τον χρόνο του για να εξοικειωθεί, θέλει τον χρόνο του μόνο του, θέλει τον χρόνο του να εξερευνήσει. Και πολύ καλά κάνει! Η Μάιρα μου λοιπόν δεν έχει αντιπαθήσει κανένα γιατί όλοι την σεβάστηκαν! :)
Αν ο φίλος σου πιέζει πάρα πολύ τις γάτες σου λογικό είναι να τον έχουν μισήσει τον άνθρωπο. Σκέψου εσένα κάποιος να σε υποχρέωνε να είσαι μαζί του συνέχεια, ή να σε αγκαλιάζει συνέχεια είτε εσύ ήθελες είτε όχι. Με ανθρώπινα δεδομένα θα ένιωθες σαν φυλακισμένη και θα το θεωρούσες και άρρωστο. Όχι??? Τώρα επειδή η συμπεριφορά τους παραείναι περίεργη, όπως είπαν και οι λοιποί γατόφιλοι εδώ που ξέρουν και σίγουρα πολύ περισσότερα από μένα, πρέπει σίγουρα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό και σίγουρα να είσαι λίγο πιο επιφυλακτική..Μόνο στην σκέψη ότι κάποιος θα κακομεταχειριζόταν τη γάτα μου ή οποιοδήποτε άλλο πλάσμα αυτού του κόσμου, ανατριχιάζω...

''Το πρώτο πράγμα που τους είπα ήταν να MHN πιέσουν το Μαιράκι μου γιατί δεν είναι κανένα λούτρινο αρκουδάκι!'' Γράψε λάθος ! :) Ξέχασα το ΜΗΝ!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα σε όλους!!
Το γατάκι μου πλέον είναι πολύ καλά! Ο φιλός μου μου παραδέχτηκε οτι μια φορά (απο τότε που άρχισε αυτή την συμπεριφορά)της είχε φωνάξει αλλά μου ορκίστηκε ότι δεν την έχει χτυπήσει.Γενικά ακόμα και τα μωρά παιδιά όταν τον βλέπουν κλαίνε! Το καλό είναι οτι τώρα που το κατάλαβε ότι αυτός είναι το προβλημα κάνει μεγάλες προόδους. Προς το παρόν τώρα ούτε που την κοιτάει! Μια μέρα κρατούσα ένα πουκαμισο του και όταν το μύρισε η μικρή ήθελε να φυγεί, γι αυτό τώρα προσπαθώ και την κρατάω ή την βάζω να παίζει με τα ρούχα του:D! Σιγά σιγά δείχνει να δέχεται την μυρωδιά του. Βήμα βήμα πιστέυω πως όλα θα γίνουν όπως στην αρχή..Ένα άλλο καλό νέο είνααι ότι προσθέθηκε ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια!Βρήκε στον δρόμο ένα γατάκι 1 1/2 μηνών, αρσενικό, σκέτο κουκλί και το φέραμε σπίτι. Με αυτό τα πάνε μια χαρά (ξέροντας τη έχει γίνει με την άλλη) δεν το πιάνει απλά το αφήνει να παίζει ήρεμο. Ίσως βλέποντας πως ο μικρός είναι εντάξει μαζί του καταλάβει και εκείνη πως δεν πρέπει να φοβάται..Πολλές φορές βλέπω την μικρή να παίζει,να πηδάει πάνω μου και να γουργουρίζει με το που ακούει την φωνή μου και στεναχωριέμαι τόσο πολύ που δεν μπορεί να το δεί και αυτός ή να είμαστε έτσι και οι τρεις μας.Ελπίζω όλα να αλλάξουν γρήγορα γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο απο το να βλέπεις ένα ζώο ευτυχισμένο..

εμας ο amumu, ο αμουμης οπως τον λεμε εχει εμενα για μαμα και τον φιλο μου για μπαμπα... (και την αδερφη μου για κατοικιδιο αλλα δεν ειναι της παρουσης.. :P) τις μονες φορες που εχει φοβηθει ο μικρος ειναι οταν τον σηκωνει ψηλα ο φιλος μου ή αμα τον δει ξαφνικα μπροστα του!(ειναι κοντα 2 μετρα παλικαρι) αλλα και παλι οταν κοιμομαστε μαζι διπλα του παει και κοιμαται ανδροπαρεα κι εμενα με γραφει! :( θεωρητικα θα μπορουσε να τον φοβαται μιας και απο τον φιλο μου εχει φαει μερικες φορες ξυλιτσες με ενα ρολο χαρτι που εχουμε αλλα παντα μετα απο νυχιες που του εκανε επιτηδες και μετα απο 200 μηηηηη που του λεμε.. λογικα καταλαβαινει ποτε ξεπερναει τα ορια και γι αυτο δεν φοβαται..... παντως αυτο που θα σου λεγα εγω ειναι οτι δεν ελεγχει τη δυναμη του και με το ζορι που τα κραταει τους προκαλει τραυματισμους και λογικα η γατουλα τον εχει συνδεσει με συναισθηματα πονου και καταπιεσης....!

τα ζωάκια έχουν διαίσθηση πάντως...και συνήθως είναι πολύ σωστή..Ζώντας με μεγάλο αριθμό ζώων και παρατηρώντας τα σε σχέση με οικείους μου,έχω βγάλει πολλά συμπεράσματα..παράδειγμα.μια κοπέλα που ερχόταν και βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού,και ενώ ήμουν πολύ ευχαριστημένη,έφυγε,γιατί όταν ήταν σπίτι,οι παπαγάλοι μου,έκαναν τον "κακό χαμό" από φωνές και μάλιστα της έκαναν και επίθεση ενώ δεν το έχουν κάνει ποτέ!!!!Ανακάλυψα λοιπόν πως χτυπούσε τα κάγκελα των κλουβιών με μανία από αδιαφορία και απροσεξία,θέλω να πιστεύω όχι από κακία....ε,και αναγκάστηκα να της εξηγήσω πως είναι μάλλον ακατάλληλη για το δικό μου σπίτι....Πάντως,ομολογώ πως όσες φορές αγνόησα τις "προειδοποιήσεις"των ζώων μου σε σχέση με τους ανθρώπους,την πάτησα....Ελπίζω η γατούλα σου να κάνει λάθος και να έχει παρεξηγήσει το αγόρι σου..:confused:

τωρα που το λες σοφια χρονια πριν ειχαμε εναν γατο στο πατρικο μου τον ενδοξο brasil! οταν λοιπον εκεινο το καλοκαιρι μιλαγα στο τηλεφωνο με την τοτε σχεση μου ερχοταν και μου ορμαγε ενω δεν το εκανε ποτε! τελικα οπως αποδειχθηκε ο brasil ειχε μεγαλο δικιο!!!!!!! ο τωρινος μας ο αμουμης παει σε ολο το συμπαν μεχρι και στους ντελιβεραδες οποτε ή μονο καλο κοσμο δεχομαστε :clapup:ή το γατι μας απο ενστικτο ακομα μηδεν! :eek:

Τρομαγμένος γάτος Περσίας

Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας.Η κοπέλα μου και εγώ συγκατοικουμε τους τελευταίους περιπου 4 μήνες, εχει ένα γάτο Περσίας αστειροτο.Ο γατος ανά τακτά χρονικά διαστήματα δειχνει να με φοβάται χωρις λόγο και αιτια.Τι εννοω, οταν βρίσκομαι κοντά του με φοβάται κατεβάζει τα αυτιά του και τρέχει να κρυφτεί είτε ειναι μπροστά η κοπέλα μου είτε οταν λειπει και μένουμε οι δυο μας.Για να τον ηρεμήσω αρχισα να τον ταΐζω εγώ και να αρχίζει να με εμπιστεύεται σιγά σιγα και να του κανω χάδια.Εκει όμως που αρχίζουμε να χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης ξανα τα ίδια κρύβεται τρέχει και απομακρύνεται από εμένα.Εκτος των άλλων κάποιες από αυτές τις φορές που δειχνει να με φοβάται τα κανει εκτός αμμολεκανης.Οταν λείπω απο το σπίτι συμπεριφέρεται φυσιολογικα και οταν μπαίνω ξανα τα ίδια.Η συμπεριφορά του ειναι πολύ περίεργη κάποιες μέρες μου συμπεριφέρεται φυσιολογικά και έρχεται μου τρίβεται για χάδια και άλλες τρέχει φοβισμένος μακριά μου.Εχω προσπαθησει τα παντα, ειτε να τον αφηνω μονο του χωρις να του δινω σημασια, ειτε να του δινω αρκετη προσοχη και να παιζω μαζι του κτλ.Το θεμα ειναι εκει που ειμαστε μια χαρα ξανα τα ιδια χωρις λογο και αφορμη.Αυτο ειναι το πρόβλημα μου, ευχαριστώ εκ των προτερων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθεια σας.Η κοπέλα μου και εγώ συγκατοικουμε τους τελευταίους περιπου 4 μήνες, εχει ένα γάτο Περσίας αστειροτο.Ο γατος ανά τακτά χρονικά διαστήματα δειχνει να με φοβάται χωρις λόγο και αιτια.Τι εννοω, οταν βρίσκομαι κοντά του με φοβάται κατεβάζει τα αυτιά του και τρέχει να κρυφτεί είτε ειναι μπροστά η κοπέλα μου είτε οταν λειπει και μένουμε οι δυο μας.Για να τον ηρεμήσω αρχισα να τον ταΐζω εγώ και να αρχίζει να με εμπιστεύεται σιγά σιγα και να του κανω χάδια.Εκει όμως που αρχίζουμε να χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης ξανα τα ίδια κρύβεται τρέχει και απομακρύνεται από εμένα.Εκτος των άλλων κάποιες από αυτές τις φορές που δειχνει να με φοβάται τα κανει εκτός αμμολεκανης.Οταν λείπω απο το σπίτι συμπεριφέρεται φυσιολογικα και οταν μπαίνω ξανα τα ίδια.Η συμπεριφορά του ειναι πολύ περίεργη κάποιες μέρες μου συμπεριφέρεται φυσιολογικά και έρχεται μου τρίβεται για χάδια και άλλες τρέχει φοβισμένος μακριά μου.Εχω προσπαθησει τα παντα, ειτε να τον αφηνω μονο του χωρις να του δινω σημασια, ειτε να του δινω αρκετη προσοχη και να παιζω μαζι του κτλ.Το θεμα ειναι εκει που ειμαστε μια χαρα ξανα τα ιδια χωρις λογο και αφορμη.Αυτο ειναι το πρόβλημα μου, ευχαριστώ εκ των προτερων

Καλημερα..ποσο χρονων ειναι ο γατος? αλλαξατε και σπιτι ή μενετε εκει που εμενα πρωτα η κοπελα σου με τον γατο? να ξερεις οτι αυτη η συμπεριφορα μπορει να ειναι κι επειδη ειναι αστειρωτος! το οτι τα κανει εκτος αμμολεκανης μπορει να ειναι ψεκασμα, δηλαδη οριοθετει τον χωρο του, γιατι ειναι και περιοδος που οι γατες ζευγαρωνουν και μπορει να ακουει διαφορα απεξω. Αν μετακομισατε σε αλλο σπιτι οι αλλαγες ειναι παρα πολλες, βεβαια 4 μηνες πιστευω ειναι αρκετος καιρος για να μην εχει συνηθισει. Ειναι κατι απο αυτα τα δυο, απλα αν δεν στειρωθει να ηρεμησουν οι ορμονες του δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι. Τετοια συμπεριφορα παντως ειχε και ο δικος μου ο γατος μεχρι να τον στειρωσω με το αγορι μου. Ηταν πολυ νευρικος, μας κατουρουσε το σπιτι(ασχετο αυτο βεβαια με το αγορι μου) και μια φορα στον υπνο του τον γρατζουνησε! Ολα αυτα σταματησαν 1 μηνα αφου στειρωθηκε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τρομαγμενος γατος περσιας

Ο γάτος ειναι 2 χρόνων και δεν εχει άλλαξει περιβάλλον.Δεν το κάνει για να μαρκαρει την περιοχή του γιατί με το που τον πλησιάζω τα κάνει πάνω του στην κυριολεξία.Δεν μπορώ να τον καταλάβω γιατί εχτές το βράδυ με φοβόταν και σημερα το πρωι ήρθε και γουργουριζε..

Ξέρεις... κάποιοι γάτοι συμπεριφέρονται ακριβώς έτσι. Κι όταν γράφω "ακριβώς έτσι" εννοώ ότι παραμένουν πιστοί στο άτομο που θεωρούν μάνα ή πατέρα. Σ' αυτή την περίπτωση αυτό το άτομο είναι η κοπέλα σου κι εσύ είσαι ο "παρείσακτος" στη σχέση τους, στον χώρο τους. Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποια είναι η μαγική συνταγή γιατί δεν ειδικεύομαι στη ψυχολογία της γάτας.
Σίγουρα όμως καλά κάνεις να κρατάς μια άλφα απόσταση. Άμα έρθει και σου τριφτεί από μόνος του τότε χαϊδεψέ τον. Άμα δεις ότι έχει ενέργεια και όρεξη για παιγνίδι, παίξε μαζί του με κάποιο ειδικό παιγνίδι για γάτες. Επιβράβεψέ τον μετά με κάποια γατολιχουδιά. Όμως μην τον σηκώσεις ποτέ από κάτω απλά για να τον χαϊδέψεις, μην τον ξυπνήσεις ενώ κοιμάται για να του γλυκομιλήσεις. Γενικά απόφυγε τους παρορμητισμούς γιατί πρόκειται για στριμάδι (και το λέω με τρυφερότητα αυτό)
Εσύ είσαι άνθρωπος, κι έμαθες να κτίζεις τις σχέσεις σου βάσει μιας λογικής σειράς. Γι' αυτό και παραξενεύεσαι όταν τη μια σου δείχνει άλλα και την επομένη άλλα. Μην τον ψυχολογήσεις όμως βάσει των ανθρώπινων δεδομένων. Γι' αυτό και δεν είναι σωστό ούτε και να απογοητεύεσαι ;)
Απλά θέλει χρόνο.. Και να είσαι προετοιμασμενος ότι με τον χρόνο ο γάτος μπορεί να σε αγαπήσει ή απλά να μάθει να σε ανέχεται.

Καλημερα σε ολους!

Αντιμετωπιζω ενα παρομοιο προβλημα με καποια εξτρα στοιχεια αρκετα ιδιαιτερα κ θα ηθελα την γνωμη σας!

Εχω εναν γατο περσιας μολις 2 χρονων!Τον Φοιβο! Μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα προβλημα, το προβλημα ξεκινησε εδω κ δυο μηνες απο τοτε που βρηκα συντροφο ο οποιος μενει στο σπιτι μου!

Αρχικα ολα εδειχναν καλα, αλλα απο καποιο σημειο κ μετα ο γατος εκει που την μια μερα τριβοταν στα ποδια του συντροφου μου την αλλη εδειχνε να μην τον θελει να κρυβεται μολις τον βλεπει κ να τα κανει εκτος αμμολεκανης....κ χοντρα κ ψιλα...
Την επομενη του περνουσε κ ξεκινουσε παλι τα χαδια .. Μετα απο καμια εβδομαδα παλι τα ιδια....
Σημειωτεων, ο συντρογος μου ουδεποτε εχει ασκησει βια πανω στο γατι, τον χαιδευει κ προσπαθει με καθε τροπο να ειναι φιλικος μαζι του αφου κ εκεινος ειναι φιλοζωος!

Αυτη η κατασταση συνεχιζεται εδω κ δυο μηνες μια ετσι κ μια γιουβετσι ο Φοιβος...
Εχει κανεις ιδεα το γιατι??? Ζηλευει? Φοβαται? Κ τι ακριβως να κανω???
Τον τελευταιο καιρο τον ταιζει ο συντροφος μου αποκλειστικα αλλα κ παλι τα ιδια!
Ο γατος δεν ειναι στειρωμενος, κ δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα υγειας..

Καποια γνωμη κανεις???

ευχαριστω!

Ο γατος πιστεύω.χωρίς να χει τυχει κατι παρομοιο σε μενα..οτι συμπεριφερεται ετσι οπως σουειπε η ριανα γιατι σε θεωρει τον παρεισακτο που ηρθε κ μπηκε στον χωρο του κ που ειναι κ ενα αρσενικο 2ο το οποιο διεκδικεί την προσχη της γατομαμας του..ζηλια με λιγα λογια απ την μια..απ την,αλλη ενα ρολο παιζει κ η στειρωση 2χρονων χωρίς να μπορει να ζευγαρωσει σιγουρα δεν ειναι καλο ουτε για την ψυχολογια του ουτε για την υγεία του..γνωμη μου ειναι να τον στειρωσετε κ, οταν εισαι στο σπιτι να μην προσπαθείτε

• ποτε να τον βγαλετε απο κει που κρυβεται κ να τον χαιδευεις ηρεμα κ μιλωντας απαλα κ γλυκα σαν μωρό ενα πραγμα..και το παιχνιδι βεβαια,βοηθα πολυ παντως ειναι πολυ θετικο που ερχεται εστω κ με τις μερες του κ σου τριβεται..λιγη υπομονηκ ολα θ αλλαξουν

Απάντηση: Λέρωμα εκτός αμμολεκάνης

Μαλλον επειδη ειναι αστειρωτος και θεωρει το σπιτι του δικο του χωρο,ο οποιος παραβιαζεται απο το συντροφο σου,μαρκαρει την περιοχη του.

Απάντηση: Λέρωμα εκτός αμμολεκάνης

Μου φαινεται παραξενο γιατι κανει σαν να τον φοβαται, ειναι λες κ τα κανει πανω του απο φοβο κ οχι για να μαρκαρει, κρυβεται κ τα κανει εκει χωρις να παιρνει την σταση που συνιθιζουν τα γατια (σηκωμα ουρας κτλ) απλα κα8εται ετσι οπως καθεται τα κανει.... τι να πω... ευχαριστω παντως

Απάντηση: Τρομαγμένος γάτος Περσίας

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα δοκιμασω οσα μου ειπατε και να πανε ολα καλα...

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα δοκιμασω οσα μου ειπατε και να πανε ολα καλα...

την ιδια συμπεριφορα που λες ειχε και ο γατος μου οσο ηταν αστειρωτος προς το αγορι μου! του εκανε χου του γρυλιζε κλπ.
αγοραστε κι ενα feliwey απο ενα πετσοπ ή καποιον κτηνιατρο βοηθαει παρα πολυ σε ορισμενες περιπτωσεις.

Απάντηση: Τρομαγμένος γάτος Περσίας

Θα τον αφήσουμε λίγο ακομα και αν δεν ηρεμισει θα το πάρουμε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back