Όταν λένε "κουκουλοφόροι" ποιούς εννοούν;

athanasiad

Πολύ δραστήριο μέλος

Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
Τελικά έχω μπερδευτεί! Ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι, αυτοί που σπάνε τις βιτρίνες των τραπεζών επειδή δεν αντέχουν άλλο την εκμετάλλευση, οι μετανάστες που αντιδρούν επειδή μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους και τους σπάνε στο ξύλο, οι συνταξιούχοι που δεν αντέχουν άλλο την πείνα, οι δημόσιοι υπάλληλοι που τους έχουν "φάει" τα λεφτά από τα ταμεία τους και δεν μπορούν να πάρους το "εφ΄άπαξ" ή οι απεργοί των οποίων ο εργοδότης πήρε δάνειο από την τράπεζα για να μην κλείσει, με χαμηλό επιτόκιο, αλλά μάγκωσε τα λεφτά, έκλεισε την επιχείρηση και επένδεισε στη Βουλγαρία, γιατί εκεί ο εργάτης είναι πιο φθηνός και τον συμφέρει. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Ποιός είναι ο κουκουλοφόρος σήμερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υποθετω ειναι ολοι αυτοι μαζι που ειπες παραπανω.

εγω δε θα μιλησω με εικασιες, θα σου πω για 2-3 κουκουλοφορους που ξερω, και ειναι απλα καθημερινα παιδια. εχουν τις δουλειες τους, δεν ειναι γιοι πλουσιων, και νιωθοντας αδικημενοι απο οσα συμβαινουν γυρω τους, βγαινουν ενιοτε και σπανε τραπεζες. δεν ειναι κομματικοποιημενοι, δεν ειναι κατευθυνομενοι, δεν ζουν σαν αναρχικοι. ζουν σαν εσενα κι εμενα, ειναι απλα μπουχτισμενοι. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκουλοφόρος = παρακράτος. Αυτό που κάποτε δολοφόνησε τον Λαμπράκη, αυτό που χτυπά ειρηνικές πορείες συνταξιούχων, εργαζομένων, μαθητών και φοιτητών.
Αυτό που ξεφτιλίζει χρόνια τώρα τις πορείες του Πολυτεχνείου.

Γιατί πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να
πιστεύει ότι η αστυνομία είναι τόσο ανίκανη που δεν μπορεί να πιάσει 20 ή 30 άτομα που διαλύουν τα πάντα.

Τελικά έχω μπερδευτεί! Ποιοί είναι οι κουκουλοφόροι, αυτοί που σπάνε τις βιτρίνες των τραπεζών επειδή δεν αντέχουν άλλο την εκμετάλλευση, οι μετανάστες που αντιδρούν επειδή μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους και τους σπάνε στο ξύλο, οι συνταξιούχοι που δεν αντέχουν άλλο την πείνα, οι δημόσιοι υπάλληλοι που τους έχουν "φάει" τα λεφτά από τα ταμεία τους και δεν μπορούν να πάρους το "εφ΄άπαξ" ή οι απεργοί των οποίων ο εργοδότης πήρε δάνειο από την τράπεζα για να μην κλείσει, με χαμηλό επιτόκιο, αλλά μάγκωσε τα λεφτά, έκλεισε την επιχείρηση και επένδεισε στη Βουλγαρία, γιατί εκεί ο εργάτης είναι πιο φθηνός και τον συμφέρει. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Ποιός είναι ο κουκουλοφόρος σήμερα;

Ακόμα κι αν είμαι παιδί,μέσα από αυτά που ακούω από την τηλεόραση και το σχολείο,νομίζω ότι μπορώ να πω την άποψή μου.Οι συνταξιούχοι πέρνουν συντάξεις 500-600ευρώ.Πολύ είναι οι άνεργοι με τετραμελής οικογένεια,πολλοί είναι οι μετανάστες που έρχονται να συναντήσουν έναν καλύτερο κόσμο και τελικά τίποτα.Όμως ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι;Κανένας από τους παραπάνω.Ίσως οι παραπάνω να παρεκτραπούν καμιά φορά,αλλά όχι σε αυτό το σημείο.Οι παραπάνω άνθρωποι θα κατεβούν με πανό και θα κάνουν μια ύσηχη πορεία....(με κάποιες εξερέσεις,όπως είπε η κυρία Ιβάνα)Οι κουκουλοφόροι τελικά,είναι κάποιοι που εκμεταλεύονται αυτοί την κατάσταση για να τα σπάσουν,να καταστρέψουν και να κλέψουν ξένες περιουσίες...:mad::mad::mad::mad::mad:

Αυτό είναι για εμένα...:mad:;):|

Ακόμα κι αν είμαι παιδί,μέσα από αυτά που ακούω από την τηλεόραση και το σχολείο,νομίζω ότι μπορώ να πω την άποψή μου.Οι συνταξιούχοι πέρνουν συντάξεις 500-600ευρώ.Πολύ είναι οι άνεργοι με τετραμελής οικογένεια,πολλοί είναι οι μετανάστες που έρχονται να συναντήσουν έναν καλύτερο κόσμο και τελικά τίποτα.Όμως ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι;Κανένας από τους παραπάνω.Ίσως οι παραπάνω να παρεκτραπούν καμιά φορά,αλλά όχι σε αυτό το σημείο.Οι παραπάνω άνθρωποι θα κατεβούν με πανό και θα κάνουν μια ύσηχη πορεία....(με κάποιες εξερέσεις,όπως είπε η κυρία Ιβάνα)Οι κουκουλοφόροι τελικά,είναι κάποιοι που εκμεταλεύονται αυτοί την κατάσταση για να τα σπάσουν,να καταστρέψουν και να κλέψουν ξένες περιουσίες...:mad::mad::mad::mad::mad:

Αυτό είναι για εμένα...:mad:;):|
Ακριβώς!Π.χ. όταν γινόντουσαν οι καταλύψεις ως διαμαρτηρία για το θάνατο του 15χρονου πήγαινα και μιλούσα με τη Γ΄γημνασίου έλεγαν κάποια παιδιά <<εγώ κάνω κατάλυψη για να χάσουμε μάθημα, δεν ξέρω για εσάς>>.Και δυστηχώς οι υπόλοιποι συμφωνούσαν:down::mad::(.Μα πού πάμε:(:cry:;:mad:

Κουκουλοφόρος = παρακράτος. Αυτό που κάποτε δολοφόνησε τον Λαμπράκη, αυτό που χτυπά ειρηνικές πορείες συνταξιούχων, εργαζομένων, μαθητών και φοιτητών.
Αυτό που ξεφτιλίζει χρόνια τώρα τις πορείες του Πολυτεχνείου.

Γιατί πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να
πιστεύει ότι η αστυνομία είναι τόσο ανίκανη που δεν μπορεί να πιάσει 20 ή 30 άτομα που διαλύουν τα πάντα.
Bγάλτε τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, γιατί μας αποπροσανατολίζουν τους αγώνες μας.

Bγάλτε τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους, γιατί μας αποπροσανατολίζουν τους αγώνες μας.

οσο υπαρχει αδικια και ανισοτητα, χλωμο να βγουνε οι κουκουλες.....:/:

οσο υπαρχει αδικια και ανισοτητα, χλωμο να βγουνε οι κουκουλες.....:/:

Οπως επίσης εάν μένουμε άπρακτοι στους καναπέδες μας, βλέποντας τηλεόραση.

παιδια με ησυχες διαμαρτυριες δεν γινεται τιποτα. γιατι πρεπει να ειμαι κοσμια οταν μου βαζουν το κ#%&λοδαχτυλο μεχρι το λαιμο. με κοσμιοτητα δλδ μας κλεβουνε:hmm::hmm: γιατι να μη σπασω μια τραπεζα, πειτε μου ενα λογο. κανονικα θα επρεπε να μας δινουν παρασημο οταν σπαμε μια τραπεζα. ποσο ειπες το επιτοκιο της καρτας 17%?? παρε κατω τη τζαμαρια.
ποσο ειπες το επιτοκιο δανεισμου 8 ή 10% ή 12%?? παρε μια μολοτωφ
ποσο ειπες το επιτοκιο καταθεσεων 2%? ε... αι σιχτιρ:mad::mad:
τι ειπατε ποσα εκατομυρια ευρω φαγανε στο βατοπαιδι?? ποσα σκανδαλα παρελασαν μπροστα απο τη μουρη μας??? ποσοι μπηκαν φυλακη???
η δυσοσμια ειναι τοσο εντονη που δεν φτανει ενα απλο αποσμητικο θελει μπαζωμα το "μαγαζακι" τους.
γιατι εμεις δεν ειμαστε πολιτες, που μας παραμυθιαζουν, ο λαος αποφασιζει και αλλα τετοια ανεκδοτα. εμεις ειμαστε πελατακια τους και μας βλεπουν και τριβουν τα χερια τους, ποιους θα δαγκωσουν αυτη τη φορα.
ωραιο το παραμυθακιτους. και θα κλεβουν και εμεις κοσμιοι.
δλδ ποιος απο εσας θα επιανε στα χερια του τον εφραιμ και δεν θα τον κοπαναγε? τι θα του λεγατε? γιατι κακο παιδι εκλεψες, διαμαρτυρομαι εντονα????
ποσες φορες εχω διαβασει στο φορουμ να λενε (τροπος του λεγειν βεβαια) οτι αμα πιασω καποιον που ριχνει φολες θα τον τσακισω.
ε και αυτοι ριχνουν φολες σ εμας, γιατι να μην κανουμε δλδ πλιατσικο??

θα μου πεις τι φταιει ο απλος κοσμακης? δεν φταιει... αλλα εδω ποτε δεν την πληρωνει αυτος που φταιει. ισως ετσι σφιξουν λιγο οι κ%^λοι και αντιδρασουμε ομαδικως.

γραφω πολυ οργισμενη ολα αυτα.:mad::mad::mad::mad:

Δεν έχεις άδικο, σε πρώτη φάση, γιατί όλα όσα αναφέρεις, σε εξοργίζουν. Ούτε Λατινοαμερικάνικη χώρα νάμασταν. Όμως κάθε κυβέρνηση, είναι και ο καθρέφτης του λαού της. Ο λαός μας πρέπει να αντιδράσει και να μην τους ξαναφέρει στην κυβέρνηση, αυτούς και τους άλλους. Ας βρεί κάποια άλλη λύση. Δεν θα βουλιάξουμε χωρίς αυτούς......Όμως, δυστυχώς, πιστεύω ότι η παραοικονομία και το μαύρο χρήμα, στην Ελλάδα, για να εκλείψουν, θα πρέπει να γίνουν και άλλες πολλές εξεγέρσεις σαν του περασμένου Δεκεμβρίου, με περισσότερο κόσμο και μεγαλύτερη επιτυχία...ίσως...κάτι άλλο πιο αποτελεσματικό...

συμφωνω απολυτως. να κατεβουμε ολοι στους δρομους.
και οσο για τις κυβερνησεις, αφου εχουμε αυτη που μας αξιζει, δλδ σκατα, ε τοτε σκατα ειμαστε κ εμεις.
κ αφου ειμαστε σκατα αρα τελικα φταιει κ ο απλος ανθρωπος που δεν ξεσηκωνεται. αρα καλα κανω και τα σπαω.
τα σπαω κοντρα στους πολιτικους που ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ και κοντρα στο κοσμο που ειναι ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ οταν εχουν λιγη εξουσια.
αρα ποιος θα μου δωσει το καλο παραδειγμα να μην τα σπαω???
ο μπατσος...?? ειναι πουλημενος ή πορωμενος ή στρατοκρατουμενος.
ο πολιτικος...?? ας μη χαλασω σαλιο. αυτους ειδικα θα τους καθαριζα με φολα. να πονανε.
η εκλησια...?? ασε, σαταναδες κανονικοι.
μη μου πεις "οχι ολοι" γιατι αυτο θα το πιστεψω οταν αρχισουν οι σωστοι (μπατσοι, πολιτικοι, παπαδες κτλ) να καταγγελουν τα λαμογια μεσα στους κυκλους τους.
αλλα κορακας κορακου ματι δε βγαζει.
αρα για μενα ολοι.

δεν βρισκω κανενα επιχειρημα, κανενα παραδειγμα, κανενα προτυπο, για να μη τα σπασω.
μηπως με εκπαιδευσανε καλα και εχω καλη παιδεια????:down::down::down:
τι περιμενουν δλδ απο εμενα???
να μη με μαθαινουν τιποτα, να με κλεβουν, να με κοροιδευουν, να μου μοστραρουν τοσο πλουτο που εχουν κατακλεψει, να δειχνουν τετοια ατιμωρησια.
ε απο αυτους εμαθα και εγω να τραμπουκιζω και να σπαω και να κλεβω. ειμαι γνησιο τεκνο τους και πρεπει να ειναι περηφανοι για μενα, με εμαθαν οι καλυτεροι.

ας μην αρχισω με τους δημοσιογραφους. μπλιαχ σκετη γλιτσα.
το χειροτερο απ το να κλεβεις και να εισαι ΛΑΜΟΓΙΟ, ειναι να γλυφεις το κλεφτη και το λαμογιο.

ας ερθει καποιος λοιπον να μου πει να μη τα σπαω, θα γελασω πολυ.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με έπεισες. Πιστεύω και πολλούς άλλους, ξέρεις εκείνους που χάρηκαν, γιατί τους ρεζίλεψε ο Παλαιοκώστας!!!!!! (Επαναστάσεις στον καναπέ τους ονειρεύονται).
Όμως μεθαύριο στην συγκέντρωση της απεργίας 2-4-09, πάλι οι ίδιοι θα είμαστε. Σε λίγο θα έχουμε τόσο καλά γνωριστεί που θα βγαίνουμε και για καφέ.......τόσο λίγοι (για την εποχή και τα προβλήματά της) είμαστε...

μα ακομα ενας λογος παραπανω για να τα σπας ειναι κι αυτος.
αμα βλεπεις τετοια ανεχεια και στις πορειες βλεπεις 5 ανθρωπους, σου γυριζει λιγο το ματι αναποδα.
αναρωτιεμαι αυτοι οι εμποροι που κλαινε γιατι τους σπανε τα μαγαζια, οταν πηγαιναν καλα, εδωσαν κανενα μπονους στους υπαλληλους τους:hmm::hmm::hmm:

αυτο που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι που βλεπω στη τηλεοραση παρωδιες κουβεντες με πολιτικους και δημοσιογραφους που δηθεν νοιαζονται να βοηθησουν. ειμαι σιγουρη οτι απο μεσα τους γελανε.

αι στο κορακα ολοι οσοι μας φερονται σαν να ειμαστε κατσαριδες και αι στο κορακα οσοι δεν κανουμε τιποτα γι αυτο.

καλα ο παλαιοκωστας, θεος, ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ καιρο ειχα να γελασω τοσο:lol::lol::lol::lol::lol: αν τον εβρισκα πουθενα θα του εδινα συγχαρητηρια.
τον θεωρω πιο αξιο απο πολλους κουστουματους καρεκλοκενταυρους αηδιαστικους κοιλαραδες

παιδια με ησυχες διαμαρτυριες δεν γινεται τιποτα. γιατι πρεπει να ειμαι κοσμια οταν μου βαζουν το κ#%&λοδαχτυλο μεχρι το λαιμο. με κοσμιοτητα δλδ μας κλεβουνε:hmm::hmm: γιατι να μη σπασω μια τραπεζα, πειτε μου ενα λογο. κανονικα θα επρεπε να μας δινουν παρασημο οταν σπαμε μια τραπεζα. ποσο ειπες το επιτοκιο της καρτας 17%?? παρε κατω τη τζαμαρια.
ποσο ειπες το επιτοκιο καταθεσεων 2%? ε... αι σιχτιρ:mad::mad:
τι ειπατε ποσα εκατομυρια ευρω φαγανε στο βατοπαιδι?? ποσα σκανδαλα παρελασαν μπροστα απο τη μουρη μας??? ποσοι μπηκαν φυλακη???
η δυσοσμια ειναι τοσο εντονη που δεν φτανει ενα απλο αποσμητικο θελει μπαζωμα το "μαγαζακι" τους.
γιατι εμεις δεν ειμαστε πολιτες, που μας παραμυθιαζουν, ο λαος αποφασιζει και αλλα τετοια ανεκδοτα. εμεις ειμαστε πελατακια τους και μας βλεπουν και τριβουν τα χερια τους, ποιους θα δαγκωσουν αυτη τη φορα.
ωραιο το παραμυθακιτους. και θα κλεβουν και εμεις κοσμιοι.
δλδ ποιος απο εσας θα επιανε στα χερια του τον εφραιμ και δεν θα τον κοπαναγε? τι θα του λεγατε? γιατι κακο παιδι εκλεψες, διαμαρτυρομαι εντονα????
ποσες φορες εχω διαβασει στο φορουμ να λενε (τροπος του λεγειν βεβαια) οτι αμα πιασω καποιον που ριχνει φολες θα τον τσακισω.
ε και αυτοι ριχνουν φολες σ εμας, γιατι να μην κανουμε δλδ πλιατσικο??

θα μου πεις τι φταιει ο απλος κοσμακης? δεν φταιει... αλλα εδω ποτε δεν την πληρωνει αυτος που φταιει. ισως ετσι σφιξουν λιγο οι κ%^λοι και αντιδρασουμε ομαδικως.

γραφω πολυ οργισμενη ολα αυτα.:mad::mad::mad::mad:

Ναι,αλλά δεν σπαν μόνο τράπεζες.;)Σπαν μαγαζιά,αμάξια,κάποια παιδιά στην ηλικία μου τραυματίστηκαν από τα μολότοφ...:mad::down:

Έχω να πω κάτι ακόμα...Εμείς(βασικά εσείς γιατί εγώ δεν ψηφίζω)εκλέψατε την κυβέρνηση.Αλλά ξέρετε κάτι;Όλες οι κυβερνήσεις τα ίδια χάλια έχουν.Αφού γίνονται όλα για το χρήμα...:mad::mad::mad:

μα ακομα ενας λογος παραπανω για να τα σπας ειναι κι αυτος.
αμα βλεπεις τετοια ανεχεια και στις πορειες βλεπεις 5 ανθρωπους, σου γυριζει λιγο το ματι αναποδα.
αναρωτιεμαι αυτοι οι εμποροι που κλαινε γιατι τους σπανε τα μαγαζια, οταν πηγαιναν καλα, εδωσαν κανενα μπονους στους υπαλληλους τους:hmm::hmm::hmm:

αυτο που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι που βλεπω στη τηλεοραση παρωδιες κουβεντες με πολιτικους και δημοσιογραφους που δηθεν νοιαζονται να βοηθησουν. ειμαι σιγουρη οτι απο μεσα τους γελανε.

αι στο κορακα ολοι οσοι μας φερονται σαν να ειμαστε κατσαριδες και αι στο κορακα οσοι δεν κανουμε τιποτα γι αυτο.

καλα ο παλαιοκωστας, θεος, ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ καιρο ειχα να γελασω τοσο:lol::lol::lol::lol::lol: αν τον εβρισκα πουθενα θα του εδινα συγχαρητηρια.
τον θεωρω πιο αξιο απο πολλους κουστουματους καρεκλοκενταυρους αηδιαστικους κοιλαραδες
To πιο τρομερό είναι ότι οι ίδιοι οδήγησαν την οικονομία σ' αυτή τη θέση, όλα στο βωμό του κέρδους, και τώρα εμάς καλούν να την σώσουμε!!!!! Εμάς που είμαστε ο τελευταίος τροχός της άμαξας και με μισθούς των 1000€.
Εδώ σου τη δίνει, εσύ την παίρνεις, και σού έρχεται να κατεβάσεις κάτω όχι μόνο τράπεζες, αλλά ότι σου τύχει μπροστά σου.... Αδικο έχεις; Ληστές είναι αυτοί που ....ληστεύουν τράπεζες, ή ληστές είναι οι τραπεζίτες που ληστεύουν και με το νόμο, όλους εμάς;
Ποιός θα μας απαντήσει;

θρασυτατοι ολοι τους. μα ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια φτωχια και τετοια ανισοτητα και να απαιτεις απο αυτον που τελικα δεν εχει και τιποτα να χασει να μην τα σπαει.
ηθελα να ημουν σε ενα σχολειο να ακουγα τι λενε στα παιδια για ολη αυτη την κατασταση. τι επιχειρηματα εχουν κατα των κουκουλοφορων.:hmm:

αμ το αλλο, οτι κακο γινεται σ αυτη τη χωρα οι μεταναστες φταινε.
παλιοτερα σκεφτομουνα οτι κριμα να σπας το μαγαζακι του ανθρωπακου, πλεον σκεφτομαι οτι τοσο καθικια που ειμαστε ολοι μας ευτυχως που του σπαω το μαγαζι και οχι το κεφαλι.

φταιμε ολοι. αυτοι που μας κυβερνουν και μας κλεβουν βρηκαν ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΜΑΣ
για να γινει μια απεργια και να κατεβουν 1 εκατομυριο ατομα στο δρομο και να σου πω εγω σφιγγουν οι κ%^*λοι.
για να γινουν εκλογες και να παρουν τα δυο μεγαλα κομματα συνολικα 20% να σου πω ξαναπλωνει χερι κανεις.

ειμαστε μεγαλα κοροιδα μας κλεβει το πασοκ, βγαζουμε νεα δημοκρατια.
μας κλεβει η νεα δημοκρατια βγαζουμε πασοκ. και αυτη η παρωδια συνεχιζεται επ απειρον.
ενταξει μη κατεβεις ρε φιλε στη πορεια, μη κανεις απεργια, αλλα τιμωρησε τους καπως, για ονομα πια.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

Μπά φιλενάδα, στο τέλος όλοι στο μαντρί τους θα ξαναμπούν. Γκρίνα και μιζέρια, αλλά την παραμονή των εκλογών, όλοι κάτω από τις πλαστικές τους σημαίες θα πάνε. Το μάθαμε καλά το ποίημα πιά.
Μόνο ένα τσουνάμι θα μας σώσει:lol::lol::lol::lol::lol:

ποσο ειπες το επιτοκιο της καρτας 17%?? παρε κατω τη τζαμαρια.
ποσο ειπες το επιτοκιο καταθεσεων 2%?

αναρωτιεμαι αυτοι οι εμποροι που κλαινε γιατι τους σπανε τα μαγαζια, οταν πηγαιναν καλα, εδωσαν κανενα μπονους στους υπαλληλους τους
Οι τράπεζες καθώς και αρκετοί από αυτούς τους εμπόρους τα έχουν ασφαλισμένα τα μαγαζάκια τους και με κάθε μολότοφ που πέφτει τρίβουν τα χέρια τους...

To πιο τρομερό είναι ότι οι ίδιοι οδήγησαν την οικονομία σ' αυτή τη θέση, όλα στο βωμό του κέρδους, και τώρα εμάς καλούν να την σώσουμε!!!!! Εμάς που είμαστε ο τελευταίος τροχός της άμαξας και με μισθούς των 1000€.
Αυτό πια; Ζητάνε από τις τράπεζες να δανείσουν τους καταδανεισμένους για να πάρει μπρος τι; Η οικονομία; Έλα, Αλέκοοοοο...

για να γινουν εκλογες και να παρουν τα δυο μεγαλα κομματα συνολικα 20% να σου πω ξαναπλωνει χερι κανεις.
Από το στόμα σου και όχι στου Θεού τ' αυτί, αλλά live στους εγκεφάλους και στα ψηφοδέλτια των συμπολιτών μας! :up:

Μπά φιλενάδα, στο τέλος όλοι στο μαντρί τους θα ξαναμπούν. Γκρίνα και μιζέρια, αλλά την παραμονή των εκλογών, όλοι κάτω από τις πλαστικές τους σημαίες θα πάνε. Το μάθαμε καλά το ποίημα πιά.
Μόνο ένα τσουνάμι θα μας σώσει:lol::lol::lol::lol::lol:

ακριβως..μην τρελαινεσαι, οσο υπαρχουν ρουσφετια και βολεματα, θα εναλασσονται σαν κυβερνησεις τα 2 μεγαλα κομματα, και δε θα αλλαξει τιποτα...
ακομα και οι αμερικανοι που τους εχουμε για ηλιθιους, τολμησαν μια μεγαλη -για τη συντηρητικη τους κοινωνια- αλλαγη, και εναν ομπαμα τον εβγαλαν. εμεις τα ιδια και τα ιδια... ε, καποιοι σιχαθηκαν και τα σπανε για ολους τους υπολοιπους που καθονται και δεν εχουν την τολμη να το κανουν... :P
παντως να ξερετε οσοι τα σπανε δεν ειναι μονο αναρχικοι. το πιστευω ακραδαντα, απλος κοσμος πια, κατεβαινει και τα σπαει. οσοι παραμυθιαζονται, οτι οσοι τα σπανε ειναι αναρχικοι περθωριοποιημενοι κανουν λαθος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back