vickymoon
Διάσημο μέλος
για να μου πει καποιος οι απλοι πολιτες??? δλδ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΙ, ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ 10 ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 100???
αυτοι δεν ειναι απλοι ανθρωποι σαν και εμας?? ειναι

αρα πως περιμενουμε αδιαφθορες κυβερνησεις σε διεφθαρμενο λαο?

η διαφθορα ειναι χαρακτηριστικο ολων μας αρα κανεις ανθρωπος δεν μπορει να μου πει να μην τα σπαω και να σεβαστω κατι, γιατι δεν με σεβεται κανεις.
θεωρω τον ελληνα πληρως διεφθαρμενο πολιτη (οχι μονο) αλλα διεφθαρμενο και βολεψακια και με συνδρομο αμνησιας και γλιφτρονι και τελικα ηλιθιο που οτι συμβαινει στην ελλαδα του αξιζει.
οι περισσοτεροι γενικοι γραμματεις της ΓΣΕΕ γινονται μετα βουλευτες. στα κομματα μαλιστα που πολεμουσαν για τα δικαιωματα των εργαζομενων

ισως το μονο που μας σωζει ειναι να πιασουμε ομαδικως πατο και να αρχιζουμε να τα σπαμε ολοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ναι είμαστε η ευρωπαική μπανανία. Όλος ο δημόσιος βίος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι πουλημένος.
Παιδιά, καταφέραμε και βγήκαμε πρώτοι στην διαφθορά, το καταλαβαίνετε αυτό ?
Πως είναι δυνατόν ένας απλός υπάλληλος να χτίζει βιλάρα, να έχει εξοχικό, αμαξάρα κλπ.
Δεν αναγνωρίζω πια το μέρος που μένω. Δεν ανήκω εκεί (αν και μένω από το '93) γιατί απλά έγινε περιοχή των νεόπλουτων. Εκεί που η οικονομική κατάσταση του καθενός φαίνεται από το αυτοκινητό του και το σπίτι του. Και εγώ η απλή υπάλληλος του ιδ. τομέα που σήμερα είμαι και αύριο δεν είμαι, τα βλέπω και φρικάρω.
Τέλος πάντων πολύ μεγάλο θέμα για συζήτηση.
Σκεφτείτε πάντως και το εξής : άκουσα χθες στην τηλεόραση ότι ετοιμάζουν αυστηρές ποινές κλπ. Είπα από την αρχή ότι για μένα ο κουκουλοφόρος είναι το παρακράτος. Μήπως τελικά όλο αυτό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο που σκοπό έχει να 'μαντρώσει' παντός είδους συγκεντρώσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ακουστε τι ακουσα το πρωι και μου σηκωθηκε η τριχα.
θυμαστε το μυλωνα που το ειχαν απαγαγει και εχωσε ενα σκασμο λεφτα για λυτρα (2 ή 3.000.000 ευρω)
αυτος εχει την aloumil η οποια περσι στα χαρτια (φανταστειτε στη πραγματικοτητα) δηλωσε κερδη 10.000.000 ευρω
ανακοινωσε λοιπον μειωση των μισθων κατα 20% γιατι αντιμετωπιζει προβλημα.
δλδ μειωνει το μισθο καποιου που παιρνει 800, 1000, 1500 αιντε στη καλυτερη 2000 ευρω κατα 20% και δινει για το τομαρι του 3.000.000 ευρω!!!! και η επιχειρηση εχει κερδοφορια
τι ζητατε δλδ παραπανω, ποσα παραπανω λεφτα θελετε?
κυριε μυλωνα ευχομαι να σας ξανααπαγαγουν ξανα και ξανα μεχρι να μην σας μεινει μια και μαλιστα αν ημουν υπαλληλος σας θα το οργανωνα εγω

ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Voula
Διάσημο μέλος
οπωσδήποτε.Βίκυ σε ποια εκπομπή το είπαν ?
stellak
Διάσημο μέλος
το πρόλαβα κι εγώ ελάχιστα και μάλιστα ακούγοντας τις δηλώσεις κούνησα απλώς το κεφάλι μου απογοητευμένη αλλά ύστερα είδα τη φάτσα του στην οθόνη και δεν πίστευα στα μάτια μου... Εμ, δεν την ξαναθέλει την απαγωγούλα του;
vickymoon
Διάσημο μέλος
το ακουσα στο ραδιο το πρωι στον real fm το ελεγε ο χατζηνικολαου (καλο κουμασι κι αυτος) τελος παντων.Αυτό με τον Μυλωνά πρέπει να φτάσει στα αυτιά του Λαζόπουλουοπωσδήποτε.
Βίκυ σε ποια εκπομπή το είπαν ?
ο μυλωνας κοστολογει τη ζωουλα του τοσα εκατομυρια ευρω και μειωνει τους μισθους ρε παιδια ειναι απιστευτο τι καθικι ειναι.
δεν του λειπει τιποτα, εχει χρημα με ουρα, τι αλλο θελει ρε παιδια.
ποσο μ%$*#ακας πρεπει να εισαι, ποσο απληστος για να κανεις κατι τετοιο.
και οταν τον ειχαν απαγαγει λεγαν, τι καλος ανθρωπος και τι καλος ανθρωπος.
βρε ουστ. αυτοι οι ανθρωποι θελουν εκτελεση. το μονο που λιγο με ηρεμει ειναι οτι θα ζει με διαρκη φοβο

ευχομαι να μην ησυχασει ποτε να νοιωθει την ανασα του απαγωγεα στη πλατη του ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Όταν πεθαίνεις, είτε πλούσιος είσαι είτε φτωχός, στον άλλο κόσμο πας με άδειες τσέπες.
Μήπως πρέπει να του σφυρίξει κάποιος αυτό ? Αλλά ρε παιδιά, όλα τα @μισια σ'αυτή τη χώρα γίνονται με την ανοχή του κράτους και της αστυνομίας. Τέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

σιγα που νιαζεται το κρατος για την ασφαλεια μου

το μονο κινητρο για να δινουν 5 ψυχουλα σε μας ειναι μη χασουν τις εκλογες. αν μπορουσαν και ηξεραν οτι θα μας εχουν σαν σκουληκια και θα βγαινουν συνεχεια ποιος αμφιβαλει οτι δεν θα το εκαναν??

το πολιτκο κοστος ειναι η μονη κινητηριος δυναμη. εγω ειμαι 10000000% σιγουρη.
αν τους ενοιαζε η ασφαλεια μας, θα τους ενοιαζε και η παιδεια μας και η συνταξη μας και η ποιοτητα ζωης μας. ειδε καποιος απο σας τετοιο ενδιαφερον?

konstans
Περιβόητο μέλος
Παθαίνουμε ότι μας αξίζει.
Όταν όοοοολοι γκρινιάζουν για την Ν.Δ και για το Πασοκ και όοοοολοι πάνε και τους ξαναψηφίζουν, καλά να πάθουμε. Γιατί δηλαδή ο Καραμανλής και ο κάθε Καραμανλής να αλλάξει κάτι? Αφού ξέρει ότι οι μαλ$$$κες θα τον ξαναψηφίσουν, σκασίλα του μεγάλη. Μήπως ζει αυτός με 600 ευρώ μισθό ή μήπως ο παππούς του παίρνει σύνταξη τόσα????
Πιστεύω ότι στην γενιά μας κάτι πάει να γίνει(στο θέμα ψήφου), αλλά πείσε εσύ την κυρα-μαρίκα που της τάζουν ότι θα μπει το παιδί-ανήψι-εγγόνι της στο δημόσιο να μην τους ψηφίσει.
vickymoon
Διάσημο μέλος

στις επομενες εκλογες ετσι και δω (που θα δω) 70 και 80% τα 2 μεγαλα κομματα θα βλεπω κουκουλοφορο και θα του δινω συγχαρητηρια.
θα κανω κ ενα ερανο να μαζεψουμε λεφτα για πρωτες υλες. βενζινη για μολοτωφ, καδρονια, κοτρονια, κουκουλες κτλ
το γελειοτερο ειναι που πιστευουν μερικοι οτι θα μας σωσει ο παπανδρεου

ρε ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη.ακουγα στο ραδιο επαινετικα σχολια οτι ο παπανδρεου πεταει οικονομικη θεση και ολοι οι αλλοι business. σκασιλα μου μεγαλη. το γεγονος οτι ειναι σε μια παραταξη που εχει κατακλεψει τα παντα και ο ιδιος δεν βγηκε ποτε να πει, αυτος οξω ειναι κλεφτης, μου φτανει και μου περισσευει να καταλαβω τι λαμογιο ειναι κι αυτος

ιδια καθικια αλλα ονοματα
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΩΣΤΗ!!!!σιγα μη πεισεις τη κυρα μαρικα![]()
στις επομενες εκλογες ετσι και δω (που θα δω) 70 και 80% τα 2 μεγαλα κομματα θα βλεπω κουκουλοφορο και θα του δινω συγχαρητηρια.
θα κανω κ ενα ερανο να μαζεψουμε λεφτα για πρωτες υλες. βενζινη για μολοτωφ, καδρονια, κοτρονια, κουκουλες κτλ
το γελειοτερο ειναι που πιστευουν μερικοι οτι θα μας σωσει ο παπανδρεουρε ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη.
ακουγα στο ραδιο επαινετικα σχολια οτι ο παπανδρεου πεταει οικονομικη θεση και ολοι οι αλλοι business. σκασιλα μου μεγαλη. το γεγονος οτι ειναι σε μια παραταξη που εχει κατακλεψει τα παντα και ο ιδιος δεν βγηκε ποτε να πει, αυτος οξω ειναι κλεφτης, μου φτανει και μου περισσευει να καταλαβω τι λαμογιο ειναι κι αυτος
ιδια καθικια αλλα ονοματα
Ειλικρινά ποτέ δεν άκουσα τον Παπανδρέου να λέει αυτός είναι κλέφτης. Λες και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, ήρθε προσφάτως από άλλο πλανήτη. Δεν μας κυβερνούσε 20 ολόκληρα χρόνια. ΄'Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" που λένε και στο χωριό μου.
Μαζί σου για τον έρανο φιλενάδα

vickymoon
Διάσημο μέλος
μπα δεν μπορω να πιστεψω οτι η αστυνομια και το κρατος θα σκεφτουν κατι τοσο ποταπο

απαπαπα

οι μπατσοι πουλανε προστασια και ναρκωτικα?? απαπαπαπα

τα κομματα ειναι ανηθικα?? απαπαπαπα
οι δημοσιογραφοι διαπλεκομενοι?? απαπαπαπα
οι πλουσιοι σκεφτονται να σου φανε το λαρυγγι?? απαπαπα
ειμαστε ολοι μας αδιαφοροι, βολεψακηδες και καθικια?? απαπαπα
ακουγα το χατζηνικολαου τον δεκεμβριο να μιλαει στη τηλεοραση με ενα μαθητη και να του λεει " περιφρουρηστε την πορεια σας γιατι τα αιτηματα σας ειναι σημαντικα και με τα γεγονοτα δεν προβαλονται σωστα"
και ερωτω εγω η ηλιθια. αφου τα αιτηματα ειναι σημαντικα γιατι αγαπητα καναλια προβαλετε πρωτα τα γεγονοτα και οχι πρωτα τα σημαντικα?
γιατι ειστε μπαγλαμαδες γι αυτο.
σιγα που θα ημουν εγω κρατος και δεν θα εβαζα 10 κουκουλοφορους να τα κανουν μπαχαλο και να εχω και τα καναλια να τα προβαλουν.
αθανασια, ανοιξες θεμα που καιει. κ απο οτι προσεξα ειδα κι αλλα πολιτικα, κοινωνικα θεματα που ανοιγεις κατα καιρους.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύω ότι η αδράνεια σε όλα αυτά που ζούμε και ο ωχαδελφισμός, εμάς τους ίδιους βλάπτει και εξυπηρετεί τους κυβερνώντες.
Η συμμετοχή στα κοινά, μας βοηθά να γνωρίζουμε τα πράγματα (σχεδόν από κοντά) και να αντιστεκόμαστε, όσο μπορούμε και όσο μας παίρνει,φυσικά.
Εν πάσει περιπτώσει, αντιστεκόμαστε βρε παιδί μου κάπως

Voula
Διάσημο μέλος
Τα έργα αυτά που αφήνουν σήμερα να γίνουν σκουπιδότοποι...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακομα και αυτοι που δουλευουν οι νεοι περνουν μηνιαιο μισθο 1000-1500 ευρω.Εχουμε ολοκληρες οικογενειες να θρεψουμε,τι θα κανουμε
Οπως οι πλανητες γυριζουν γυρω απο τον ηλιο ετσι και ολα τα θεματα γυριζουν γυρω απο την οικονομικη κριση.Οποιον δρομο και να παρεις εκει θα βγεις.Φατσα καρτα η οικονομικη κριση
Πολυ ωραιο θεμα
vickymoon
Διάσημο μέλος
αν αρχιζαμε να λεμε τα σκανδαλα και τις ρεμουλες θα γραφαμε το παπυρο λαρους 25 τομη εγκυκλοπαιδεια.
τα μετρα τα ακουσατε σημερα

καμια αυξηση στους δημοσιους υπαλληλους εκτος των αλλων "καλων" που ειπωθηκαν
το αλλο το φοβερο!!!! μονο οι 4 μεγαλες τραπεζες στην ελλαδα ειχαν κερδοφορια το 2008 3 δις ευρω.
τα 28 εκατομυρια ευρω (σχεδιο διασωσης των τραπεζων) γιατι δινονται σ αυτους???
μονο μια μερα να ακους ειδησεις σου φτανει για να βγεις με τα καδρονια.
εγω επιμενω να κανουμε ερανο να μαζεψουμε καδρονια και βενζινες.
Voula
Διάσημο μέλος
Πόσο λυπούνται και πόσο κατανούν το τι περνάει ο κόσμος ε ??
Όχι μόνο καδρόνια και βενζίνη, 17 Νοέμβρη τους χρειάζεται...
roulsydney
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ναι βρε παιδιά, συμφωνώ κι εγώ με τη roulsydney. Όχι πως ο θυμός ΟΛΩΝ μας δεν είναι δικαιολογημένος, αλλά τέτοιου είδους βία είναι απλή εκτόνωση και δεν οδηγεί πουθενά. Για μένα, το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε καλά ποιους θα ψηφίσουμε και γιατί, λαμβάνοντας υπ' όψη και το "δημοκρατικό" εκλογικό μας σύστημα που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα για χάρη της "πολιτικής σταθερότητας", δηλαδή της δυνατότητας να τρώνε με χρυσά κουτάλια μόνο τα γκόλντεν μπόις του πρώτου κόμματος.Κορίτσια ψυχραιμία!Η ανακύκλωση της βίας με βία ποιό κοινωνικό πρόβλημα λύνει?Αν όπως λέτε οι κουκουλοφόροι είναι "αγανακτισμένοι των 700 ευρώ" τότε γιατί καταστρέφουν με τις πράξεις τους άλλους εργαζόμενους των 700 ευρώ και τους οδηγούν στην ανεργία?Επειδή εργάζομαι στο κέντρο και βλέπω καθημερινά κάποια πράγματα ..για κάντε μια βόλτα Ερμού και Μοναστηράκι να δείτε πόσα μικρά μαγαζιά έκλεισαν μετά τα επεισόδια.Αυτό λοιπόν θέωρούμε κοινωνική δικαιοσύνη?![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool