Όταν λένε "κουκουλοφόροι" ποιούς εννοούν;

Δεν ξερω αν ειμαι σωστη αλλα:Ειναι ενα απο τα ελατωματα των κουκουλοφορων.Καταστρεφουν τις περιουσιες των αλλων που μπορει με πολυ κοπο να εχουν χτησει επειδη αυτοι δεν εχουν και ισως θελουν να αποδηξουν ή και να πεισουν,να συγκινησοουν τους αλλους για να πουν τη φραση''Εμεις δεν εχουμε,αδικια δεν ειναι'' Το θεωρω ελατωμα γιατι δεν ειναι λυση ουτε ειναι το σωστο οπως προειπα για να τους λυπηθουμε επειδη σε εμας δεν αρεσει αυτη η συμπεριφορα.Τα ειπα μαλλον λιγο μπερδεμενα.Ειστε τσακαλια εσεις θα το καταλαβεται!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια ψυχραιμία!Η ανακύκλωση της βίας με βία ποιό κοινωνικό πρόβλημα λύνει?Αν όπως λέτε οι κουκουλοφόροι είναι "αγανακτισμένοι των 700 ευρώ" τότε γιατί καταστρέφουν με τις πράξεις τους άλλους εργαζόμενους των 700 ευρώ και τους οδηγούν στην ανεργία?Επειδή εργάζομαι στο κέντρο και βλέπω καθημερινά κάποια πράγματα ..για κάντε μια βόλτα Ερμού και Μοναστηράκι να δείτε πόσα μικρά μαγαζιά έκλεισαν μετά τα επεισόδια.Αυτό λοιπόν θέωρούμε κοινωνική δικαιοσύνη?:(
Η ανακύκλωση της βίας με βία δεν λύνει κανένα κοινωνικό πρόβλημα. Συμφωνώ απολύτως. Όμως σε μια κοινωνία ανισότητας, ρατσισμού, (όλων των μορφών και επιπέδων), εξαθλίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (πείνα, ανεργία )δημιουργούνται εξεγέρσεις και κινήματα τα οποία ελέγχονται μόνο από την οργή αυτών που έχουν αδικηθεί ποικιλοτρόπως. Πολλές φορές παίρνουν ανεξέλεκτες διαστάσεις και πλήττουν ακόμα και τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις. Οι εξεγέρσεις όμως των ανθρώπων που είναι γεμάτοι με οργή, αν ξεσπάσουν, δύσκολα ελέγζονται από λογική και ανθρώπινη ευαισθησία. Δηλαδή σπάω το μαγαζί της τάδε αλυσίδας και αφήνω το διπλανό του μεροκαματιάρη. Η δεν σπάω το sprider store γιατί απασχολεί εργαζόμενους των 700€ και αύριο θα μείνουν άνεργοι. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας άδικης και αυταρχικής πολιτικής και νομίζω ότι αυτή είναι η μόνη υπεύθυνη για όλη αυτή τη βία και την ανακύκλωσή της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ανακύκλωση της βίας με βία δεν λύνει κανένα κοινωνικό πρόβλημα. Συμφωνώ απολύτως. Όμως σε μια κοινωνία ανισότητας, ρατσισμού, (όλων των μορφών και επιπέδων), εξαθλίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (πείνα, ανεργία )δημιουργούνται εξεγέρσεις και κινήματα τα οποία ελέγχονται μόνο από την οργή αυτών που έχουν αδικηθεί ποικιλοτρόπως. Πολλές φορές παίρνουν ανεξέλεκτες διαστάσεις και πλήττουν ακόμα και τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις. Οι εξεγέρσεις όμως των ανθρώπων που είναι γεμάτοι με οργή, αν ξεσπάσουν, δύσκολα ελέγζονται από λογική και ανθρώπινη ευαισθησία. Δηλαδή σπάω το μαγαζί της τάδε αλυσίδας και αφήνω το διπλανό του μεροκαματιάρη. Η δεν σπάω το sprider store γιατί απασχολεί εργαζόμενους των 700€ και αύριο θα μείνουν άνεργοι. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας άδικης και αυταρχικής πολιτικής και νομίζω ότι αυτή είναι η μόνη υπεύθυνη για όλη αυτή τη βία και την ανακύκλωσή της.
Προσπαθώ να καταλάβω τι προτείνεις τελικά..ποιά είναι η άποψή σου σχετικά.Υπόψη ότι την όποια πολιτική την εφαρμόζουν άτομα κι εγώ δεν είδα ποτέ κανέναν να πάει να τα βάλει με τους πραγματικά υπεύθυνους.Αλλωστε πριν 20 και κάτι χρόνια -δεν ξέρω την ηλικία σου-αν θυμάσαι οι επιδοτήσεις που έρεαν απο την Ε. Ενωση τρωγόντουσαν σαν πασατέμποι απο διάφορες "κοινωνικές ομάδες" οι οποίοι σήμερα το παίζουν αδικημένοι..

Προσπαθώ να καταλάβω τι προτείνεις τελικά..ποιά είναι η άποψή σου σχετικά.Υπόψη ότι την όποια πολιτική την εφαρμόζουν άτομα κι εγώ δεν είδα ποτέ κανέναν να πάει να τα βάλει με τους πραγματικά υπεύθυνους.Αλλωστε πριν 20 και κάτι χρόνια -δεν ξέρω την ηλικία σου-αν θυμάσαι οι επιδοτήσεις που έρεαν απο την Ε. Ενωση τρωγόντουσαν σαν πασατέμποι απο διάφορες "κοινωνικές ομάδες" οι οποίοι σήμερα το παίζουν αδικημένοι..
Άσχετο..............:hmm:
Σε παρακαλώ διάβασε πάλι με μεγαλύτερη προσοχή τις σκέψεις μου και πιστεύω ότι θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ.
Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι καθαρά κοινωνικό, δεν το εγκρίνω, το καταννοώ όμως και δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι.
¨Οσο για τις επιδοτήσεις της Ε.Ε ποιούς φωτογραφίζεις; Τους αγρότες; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το παράδειγμά σου. Που σχετίζεται με το θέμα που συζητάμε;

κατα τη γνωμη μου υπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ.
οι πολιτικοι, οι πλουσιοι, οι εφοριακοι, οι γιατροι, οι εμποροι, οι αγροτες, εσυ, εγω.
για πολιτικους, δημοσιογραφους κτλ τα εχουμε πει και ειναι αυτονοητα.
οι εμποροι ζουσαν μια χρυση εποχη που το κερδος τους ηταν πανω απο 100% (τουλαχιστον ρουχα, παπουτσια και αλλα τετοια) δεν ειδα να δινουν στους υπαλληλους τους κατι παραπανω. αντιθετα δεν πληρωναν υπερωριες, οι περισσοτεροι (η συντριπτικη πλειοψηφια)
οι συνδικαλιστες "παλευουν" για τον εργαζομενο και πουλιουνται κατω απο το τραπεζι, οπως ειπα οι περισσοτεροι γινονται πολιτικοι. μου φαινεται οξυμορο να πολεμας ενα συστημα και να εντασεσαι εκει.
κατ τον ιδιο τροπο για εμενα φταινε ολες οι παραγωγικες δυναμεις.

τωρα εγω και εσυ φταιμε γιατι δεν αντιστεκομαστε, δεν ενεργοποιουμεθα, κοινως δεν κανουμε τιποτα.

τι προτεινω για αρχη ενα μεγαλο χαστουκι στα 2 μεγαλα κομματα. επειδη αυτο δεν γινεται εξαγριωνομαι και τα σπαω.
η ανακυκλωση της βιας δεν ειναι λυση, αλλα η ανακυκλωση ολοων των παραπανω δεν ειναι τακτικη.

επειδη ο πολεμος τους ειναι βρωμικος θα πολεμησω με τα ιδια τους τα οπλα. με δολιοφθορα, θα τους χτυπησω εκ των εσω.
εγω αλλη προταση στην παρουσα φαση (που την θεωρω αισχρη) δεν εχω αλλα ευχαριστως θα ακουγα μια αλλη.
μεχρι τοτε θα πολεμω με τα οπλα που μου εμαθαν οι ιδιοι, δλδ με δολιοφθορα.
επειδη ολοι αυτοι δεν κατεβαινουν με καδρονια δε σημαινει οτι δεν σπανε. αυτοι φτανουν να στραγγαλιζουν, αρα εγω ειμαι καλυτερη

κατα τη γνωμη μου υπευθυνοι ειναι ΟΛΟΙ.
οι πολιτικοι, οι πλουσιοι, οι εφοριακοι, οι γιατροι, οι εμποροι, οι αγροτες, εσυ, εγω.
για πολιτικους, δημοσιογραφους κτλ τα εχουμε πει και ειναι αυτονοητα.
οι εμποροι ζουσαν μια χρυση εποχη που το κερδος τους ηταν πανω απο 100% (τουλαχιστον ρουχα, παπουτσια και αλλα τετοια) δεν ειδα να δινουν στους υπαλληλους τους κατι παραπανω. αντιθετα δεν πληρωναν υπερωριες, οι περισσοτεροι (η συντριπτικη πλειοψηφια)
οι συνδικαλιστες "παλευουν" για τον εργαζομενο και πουλιουνται κατω απο το τραπεζι, οπως ειπα οι περισσοτεροι γινονται πολιτικοι. μου φαινεται οξυμορο να πολεμας ενα συστημα και να εντασεσαι εκει.
κατ τον ιδιο τροπο για εμενα φταινε ολες οι παραγωγικες δυναμεις.

τωρα εγω και εσυ φταιμε γιατι δεν αντιστεκομαστε, δεν ενεργοποιουμεθα, κοινως δεν κανουμε τιποτα.

τι προτεινω για αρχη ενα μεγαλο χαστουκι στα 2 μεγαλα κομματα. επειδη αυτο δεν γινεται εξαγριωνομαι και τα σπαω.
η ανακυκλωση της βιας δεν ειναι λυση, αλλα η ανακυκλωση ολοων των παραπανω δεν ειναι τακτικη.

επειδη ο πολεμος τους ειναι βρωμικος θα πολεμησω με τα ιδια τους τα οπλα. με δολιοφθορα, θα τους χτυπησω εκ των εσω.
εγω αλλη προταση στην παρουσα φαση (που την θεωρω αισχρη) δεν εχω αλλα ευχαριστως θα ακουγα μια αλλη.
μεχρι τοτε θα πολεμω με τα οπλα που μου εμαθαν οι ιδιοι, δλδ με δολιοφθορα.
επειδη ολοι αυτοι δεν κατεβαινουν με καδρονια δε σημαινει οτι δεν σπανε. αυτοι φτανουν να στραγγαλιζουν, αρα εγω ειμαι καλυτερη
Συμφωνώ με τον τρόπο της σκέψης σου σε γενικές γραμμές. Όμως με τον τρόπο πάλης σου, που είναι ο ίδιος με τον δικό τους,δηλαδή η δολιοφθορά, διαφωνώ ριζικά. Διαφωνώ γιατί πρέπει να σκεπτόμαστε ψύχραιμα και να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Οι κοινωνικοί αγώνες πρέπει να είναι μαζικοί, ενωτικοί και με συγκεκριμένους στόχους κάθε φορά. Η χώρα μας έχει πλούσια εμπειρία στους μαζικούς, κοινωνικούς αγώνες.
Η δολιοφθορά και οι ύπουλοι τρόποι, δεν με εκφράζουν ως ιδιεολογία.Ασε που και άθελά σου μπορεί το ίδιο το σύστημα να σε χρησιμοποιήσει και σαν προβοκάτορα.
Οσο για τους συνδικαλιστές που γίνονται αργότερα πολιτικοί, θεωρώ ότι οι αγώνες τους ως συνδικαλιστές, τους οδηγούν αργότερα και στη βουλή. Πίστεψέ με. Ο τελευταίος συνδικαλιστής που γίνεται βουλευτής, είναι παρασάγγες καλύτερος από τις διάφορες "Σαρρή κ.λ.π αποβράσματα ' που ζητάνε στέγη στη Βουλή των Ελλήνων.

...Ασε που και άθελά σου μπορεί το ίδιο το σύστημα να σε χρησιμοποιήσει και σαν προβοκάτορα.
Οσο για τους συνδικαλιστές που γίνονται αργότερα πολιτικοί, θεωρώ ότι οι αγώνες τους ως συνδικαλιστές, τους οδηγούν αργότερα και στη βουλή. Πίστεψέ με. Ο τελευταίος συνδικαλιστής που γίνεται βουλευτής, είναι παρασάγγες καλύτερος από τις διάφορες "Σαρρή κ.λ.π αποβράσματα ' που ζητάνε στέγη στη Βουλή των Ελλήνων.
Αυτό το πρώτο ξαναπές το. Ξέρω απτό παράδειγμα ατόμου που μάλλον έβαλε να του κάψουν το μαγαζί "διαδηλωτές" το 2003, στις διαδηλώσεις που έγιναν για τη σύνοδο κορυφής στο Πόρτο Καρρά. Αμέσως μετά τα γεγονότα έβγαινε και κλαιγόταν και λίγους μήνες μετά βρέθηκε με κατακαίνουργιο, σένιο μαγαζί.
Για τους συνδικαλιστές, στον περιορισμένο χώρο που τους έζησα εγώ και με τον τρόπο που τους έζησα, δεν έχω καθόλου μα καθόλου καλή γνώμη. Δηλαδή μέχρι που θα πω πως προτιμώ την "σταυρώστε με, σταυρώστε με"! :lol:
Ελπίζω σε άλλους χώρους να μην επικρατεί εκείνο το τραυματικό χάλι που βίωσα τότε.

Αυτό το πρώτο ξαναπές το. Ξέρω απτό παράδειγμα ατόμου που μάλλον έβαλε να του κάψουν το μαγαζί "διαδηλωτές" το 2003, στις διαδηλώσεις που έγιναν για τη σύνοδο κορυφής στο Πόρτο Καρρά. Αμέσως μετά τα γεγονότα έβγαινε και κλαιγόταν και λίγους μήνες μετά βρέθηκε με κατακαίνουργιο, σένιο μαγαζί.
Για τους συνδικαλιστές, στον περιορισμένο χώρο που τους έζησα εγώ και με τον τρόπο που τους έζησα, δεν έχω καθόλου μα καθόλου καλή γνώμη. Δηλαδή μέχρι που θα πω πως προτιμώ την "σταυρώστε με, σταυρώστε με"! :lol:
Ελπίζω σε άλλους χώρους να μην επικρατεί εκείνο το τραυματικό χάλι που βίωσα τότε.
Σύμφωνοι, όλοι έχουμε τις εμπειρίες μας. Όμως δεν είναι ντροπή για την Δημοκρατία της πατρίδας μας νάναι στο κοινοβούλιο η Σαρρή; Ακόμα αν θέλεις, αύριο η σύζυγος ¨Πασχάλη στιγμιαίο λάθος". Προτιμώ τους συνδικαλιστές. Τουλάχιστον, μπορεί να μη συμφωνώ πάντα με τις απόψεις τους, αλλά μιλούν πολιτικά και έχουν απόψεις. Σαφώς και δεν συγκρίνονται.

Ξέχασα να γράψω κάτι πάρα πολύ σημαντικό: το σωματείο εκείνο ήταν σχεδόν στο απόλυτο σύνολό του εργοδοτικό. :mad::down:
Γι' αυτό και οι τραυματικές εμπειρίες...

Ξέχασα να γράψω κάτι πάρα πολύ σημαντικό: το σωματείο εκείνο ήταν σχεδόν στο απόλυτο σύνολό του εργοδοτικό. :mad::down:
Γι' αυτό και οι τραυματικές εμπειρίες...
Ναί. Δυστυχώς η ιστορία του παγκόσμιου εργατικού κινήματος είναι πλούσια από τέτοια περιστατικά. Όπως επίσης υπάρχουν και τα σωματεία "σφραγίδα" που σκοπό έχουν την αλλοίωση του εκλογικού ποσοστού στα συνδικάτα. Υπάρχουν αυτά. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αντιδρούμε και δεν τους απομονώνουμε (αν βέβαια έχουμε τη δύναμη). Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία....
Αλλιώς στα κοινοβούλια θα γεμίσουν με πολλές ""Σαρρή"".

Ολοι μα όλοι οι πολιτικοί εκλέγονται με την ψήφο κάθε Ελληνα.Τόσα μα τόσα χρόνια πάμε πρώτα τους ψηφίζουμε καλά καλά (ασ όψεται το ρουσφέτι που περιμένουμε) και μετά αρχίζουμε το μουρ μούρ.Κάποιο αντίστοιχο σενάριο παίζει και για τους συνδικάλες..Και ρωτάω και πάλι ...τι προτείνετε?

Ολοι μα όλοι οι πολιτικοί εκλέγονται με την ψήφο κάθε Ελληνα.Τόσα μα τόσα χρόνια πάμε πρώτα τους ψηφίζουμε καλά καλά (ασ όψεται το ρουσφέτι που περιμένουμε) και μετά αρχίζουμε το μουρ μούρ.Κάποιο αντίστοιχο σενάριο παίζει και για τους συνδικάλες..Και ρωτάω και πάλι ...τι προτείνετε?
Μέσα από τις εμπειρίες μας, να αποκτήσουμε πολιτική συνείδηση και να ψηφίζουμε με βάση αυτή και όχι με τα ρουσφέτια και τις λογικές του κάθε ""Μαυρογιαλούρου και βουλευτή Καλοχαιρέτα". Είναι το μόνο που μπορεί να προτείνει σήμερα κάθε άνθρωπος με στοιχιώδη νοημοσύνη πιστεύω. Και ο μόνος τρόπος για να αποκτηθεί αυτή η πολιτική συνείδηση είναι η κοινωνική συμμετοχή, εκεί που ο καθένας μας εκφράζεται καλύτερα. Η κοινωνική συμμετοχή εξ' άλλου είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Athanasiad, Zbeez, Vickymoon, πόσο μα πόσο συμφωνώ με όλες σας.

Ναι είμαστε η ευρωπαική μπανανία. Όλος ο δημόσιος βίος, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι πουλημένος.
Παιδιά, καταφέραμε και βγήκαμε πρώτοι στην διαφθορά, το καταλαβαίνετε αυτό ?
Πως είναι δυνατόν ένας απλός υπάλληλος να χτίζει βιλάρα, να έχει εξοχικό, αμαξάρα κλπ.
Δεν αναγνωρίζω πια το μέρος που μένω. Δεν ανήκω εκεί (αν και μένω από το '93) γιατί απλά έγινε περιοχή των νεόπλουτων. Εκεί που η οικονομική κατάσταση του καθενός φαίνεται από το αυτοκινητό του και το σπίτι του. Και εγώ η απλή υπάλληλος του ιδ. τομέα που σήμερα είμαι και αύριο δεν είμαι, τα βλέπω και φρικάρω.

Τέλος πάντων πολύ μεγάλο θέμα για συζήτηση.

Σκεφτείτε πάντως και το εξής : άκουσα χθες στην τηλεόραση ότι ετοιμάζουν αυστηρές ποινές κλπ. Είπα από την αρχή ότι για μένα ο κουκουλοφόρος είναι το παρακράτος. Μήπως τελικά όλο αυτό είναι ένα οργανωμένο σχέδιο που σκοπό έχει να 'μαντρώσει' παντός είδους συγκεντρώσεις?
Kαι κάθε είδους αντίσταση στη διαφθορά και ανισότητα. Θα τρομάξει ο κόσμος και θα κλειστεί πιο βαθιά στο κλουβί του. Και κάθε νέος που βράζει το αίμα του, θα καθοδηγηθεί από τους γονείς του να "κάτσει στ΄αυγά του" γιατί ή μπορεί να του συμβεί κάτι σαν τη ζαρτνινιέρα, ή να τον καταγράψει καμιά κάμερα και να κακοχαρακτηριστεί. Τρέχα γύρευε... Ομως ο κόσμος φοβάται και όσο φοβάται, τόσο αυτοί λεηλατούν και κλέβουν ό, τι βρεθεί μπροστά τους και με τους πιο απίθανους τρόπους.
Εχει κι΄άλλο βάθος το πηγάδι κορίτσια. Εχουμε να δούμε και χειρότερα:(

Και ρωτάω και πάλι ...τι προτείνετε?
Εμείς λίγο-πολύ είπαμε τι προτείνουμε (εγώ την προσωπική μου άποψη την έχω πει επανειλημμένα και σε άλλα θέματα, όχι μόνο σ' αυτό). Αν έχεις κάτι καλύτερο, με χαρά να το ακούσω! :)

Βίκυ, γιου-χουουουου!!!
Πού ήσουν εχτές το βράδυ παιδί μου;;;;:lol::lol::lol:

Εμείς λίγο-πολύ είπαμε τι προτείνουμε (εγώ την προσωπική μου άποψη την έχω πει επανειλημμένα και σε άλλα θέματα, όχι μόνο σ' αυτό). Αν έχεις κάτι καλύτερο, με χαρά να το ακούσω! :)
Οπως είπα και πρίν ΔΕΝ συμφωνώ καθόλου με την όποια μορφή αναρχίας/αταξίας ως μέσον αντίδρασης.Δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε έναν φαύλο κύκλο που σκοπό έχει την εξαφάνιση του όποιου κοινωνικού ιστού έχει απομείνει (αν έχει απομείνει τελικά).Η όποια μορφή "αντίδρασης" θα μπορούσε να προέρθει μέσα απο συνειδητή αλλαγή του χαρακτήρα του νεοέλληνα ("ας βουτήξω σήμερα και αύριο βλέπουμε" ή "δεν βαριέσαι..εγώ θα σώσω την κατάσταση?")Ανευθυνότητα,ζαμαμφουτισμός,προχειρότητα,επιπολαιότητα,νεοπλουτισμός και τόσα άλλα κακά χαρακτηριστικά είναι αυτά που ΜΑΣ ταλανίζουν.Οι πολιτικοί απλά τα εκμεταλλεύονται και κάνουν την δουλειά τους.Ανύπαρκτη είναι η έννοια της "πατρίδας",ο σεβασμός στην ιστορία αυτού του τόπου αλλά και στα σύμβολά του.Η οργή των νέων σήμερα προέρχεται απο την ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη ιδανικών και στόχων.Το πρόβλημα λοιπόν στην ουσία του είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και οχι ΠΟΛΙΤΙΚΟ.Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση ..είμαι όμως σίγουρη ότι αν δεν περιφρουρήσουμε κάποιες ηθικές αξίες που παλαιότερα ήταν τα καλά χαρακτηριστικά των Ελλήνων τότε θα πέσουμε όλοι μαζί στον λάκο που σκάβουμε για κάποιους άλλους..

παιδια ολα αυτα που λετε ειναι ωραια, πολυ ωραια, αλλα ειναι στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας.
συμφωνω με συσπειρωση, αλληλεγγυη, συμβολα κτλ.
βλεπετε ομως να γινεται κατι απο ολα αυτα τα παραπανω:hmm::hmm:
αθανασια θα συμφωνησω μαζι σου οτι σαν προβοκατορας μπορει να εξυπηρετησεις σκοπους του συστηματος. ομως στον πολεμο οταν δεν μπορεις να χτυπηθεις με τον αλλο κατα μετωπο, τι κανεις?? ανταρτοπολεμο
εμενα η ιστορια αυτο με διδαξε. νομιζω οτι αυτο εχει αποτελεσμα στη παρουσα φαση.
ο κοσμος που φοβαται για τα σπασιματα κτλ ειναι ο ιδιος κοσμος που δινει στους απατεωνες 80% στις εκλογες. μετα βγαινει και και φωναζει.
τι διαφορα εχει ο κλεφτης απο αυτον που βοηθαει τον κλεφτη. στο ποινικο μας συστημα και τα δυο ειναι εγκληματα. στο μυαλο μου και τα δυο ειναι εγκληματα και μαλιστα το δευτερο για μενα χειροτερο.
μετα απο τοσα χρονια (σχεδον 30) εναλλαγης των δυο μεγαλων κομματων δεν μπορει να πει καποιος οτι δεν ηξερε τι λαμογια ειναι.

οσον αφορα τους συνδικαλιστες και τις οργανωσεις θα σας πω ενα απλο θεμα. εδω εμεις στον "εθελοντισμο" δεν μπορουμε να χωρισουμε δυο γαιδαρων αχυρα και πλακωνομαστε, δεν θα πλακωθουν αυτοι που εχουν και το χερι στο μελι??

αναφερατε τη σαρρη. συμφωνω δεν εχει τις ικανοτητες να παει στην βουλη.
δλδ ο παπανδρεου εχει? ο καραμανλης εχει? και χιλιοι αλλοι που μπαινουν εχουν??
μηπως ειναι ολοι τους ιδιοι με τη σαρρη απλα αυτη το δειχνει οτι ειναι σουργελο και οι αλλοι καμουφλαρονται?
απο αυτη την οπτικη μου φαινεται πιο ειλικρινης η σαρρη.

εγω το μονο που εχω να προτεινω ειναι να τους τιμωρησουμε, να μην τους ψηφισουμε και επισης προτεινω να κατεβουμε και να τα κανουμε μπαχαλο.
αν κατεβουν 100 δεν θα γινει τιποτα, αν κατεβουν 100.000 τοτε βλεπω να τους φευγει λιγο η μαγκια.

Kαι επαναφέρω το ερώτημα μου, που ήσουν παιδάκι μου εχτές το βραδάκι;;;;
Μήπως κάπου κοντά στην Αλεξάνδρας;;;:lol::lol::lol:

Kαι επαναφέρω το ερώτημα μου, που ήσουν παιδάκι μου εχτές το βραδάκι;;;;
Μήπως κάπου κοντά στην Αλεξάνδρας;;;:lol::lol::lol:
οχι, σπιτι ημουν, δε βγηκα καθολου

τωρα καταλαβα γιατι ρωτας. επειδη βαλαν βομβα στη ΚΕΔ??:lol::lol::lol:
αη μαρη θα με κλεισεις φυλακη εσυ:lol::lol::lol: μηπως με ειδες κιολας??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back