Όταν μιλάνε τα ζωάκια μας...

memy

Νεοφερμένο μέλος

Η memy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Με αφορμή κάποιους γατο-διαλόγους που διάβασα σε άλλα ποστς και γέλασα πολύ, σας δημοσιεύω μια ιστορία που είχα γράψει για τα χρυσόψαρά μου και προτείνω να γράψετε κι εσείς εδώ έναν αντίστοιχο υποτιθέμενο διάλογο με τις γάτες σας ή όποιο άλλο ζωάκι έχετε!

Την ημέρα που μετέφερα τα τρία μου χρυσόψαρα στο καινούργιο μεγάλο τους σπίτι, κάθησα παραδίπλα και παρακολούθησα τις αντιδράσεις και - γιατί όχι; - τις κουβέντες τους!....
Άγγελος: Κορίτσια, τι είναι τούτο; Πού είμαστε;
Δήμητρα: Μην πανικοβάλεσαι, θα δούμε. Πρώτη φορά μετακομίζεις; Σε καινούργιο σπίτι μας βάλανε.
Μαριάννα: Ναι, αλλά η μαμά είναι εδώ, την βλέπω, δεν έχουμε φύγει από το μεγάλο σπίτι σαν την άλλη φορά. Αχ, παιδιά φοβάμαι, γιατί μας φέρανε εδώ;...
Άγγελος: Έλα ρε Μαριάννα, μην γκρινιάζεις και γι αυτό τώρα! Γκρινιάζεις κάθε μέρα ότι τρώμε πρώτοι όλο το φαγητό, γκρινιάζεις ότι δε σε παίζουμε, γκρινιάζεις που μας έβαλε σε μεγαλύτερο σπίτι; Ήμαρτον...
Δήμητρα: Αφήστε τις κουβέντες κι ελάτε να εξερευνήσουμε! Αμάαααν... σπιταρόνα, έτσι; Κοίτα φυτά, ξύλα, κι αυτό κάτω τι είναι; Μπλιαχ, δεν τρώγεται! άμμος είναι, κάπου είχα ξαναδεί τέτοιο. Ωραία δείχνει όμως,ε; ελάτε παιδιά, από δω!
Μαριάννα: Μην τρέχετε! Μη μ'αφήνετε μόνη μου!
Άγγελος: ελπίζω τώρα που θα έχουμε περισσότερο χώρο να μην κολλάς πάνω μου συνέχεια όπως πριν, εντάξει; Ο καθένας να έχει τη μεριά του. Εγώ θα πάρω αυτήν εδώ.
Μαριάννα: Μπα; Είσαι έξυπνος; Από κει που κάθεται η μαμά; Κι εγώ εδώ θα κάθομαι!
Δήμητρα: Κι εγώ εδώ θα κάθομαι! Ελάτε βρε παιδιά, μια παρέα είμαστε, ας μη μαλώνουμε! Όταν κάθεται η μαμά εδώ κοντά στον καναπέ θα καθόμαστε κι εμείς μαζί της, εντάξει; Από δω την βλέπω πολύ καθαρά, αχ είναι πολύ ωραία σ'αυτό το σπίτι, έχει πολύ φως και βλέπω πολύ περισσότερα πράγματα από πριν!
Μαριάννα: Λέτε να μας ταϊζει και περισσότερο τώρα;;;
Άγγελος: Το μυαλό σου στο φαί εσένα χοντρή!
Δήμητρα: Θα σταματήσετε επιτέλους; Δείτε τι όμορφη που φαίνεται η ουρά μου έτσι που κολυμπάω γρήγορα! Κάνουμε αγώνες; Εδώ έχουμε πολύ χώρο, πάμε;
Άγγελος: Όχι τώρα, σώπα, έρχεται η μαμά! Από κει βρε χαζές, από την άλλη, πού κοιτάτε; Ανοίγει το καπάκι, πάμε!
Μαριάννα: Άγγελε, μη σπρώχνεις, πηδάς πάνω μου, φύγε από δω, με κρύβεις!
Δήμητρα: Μη χαίρεστε, δεν κρατάει φαγητό. Μας κοιτάει. Σαν κάτι να περιμένει. Μήπως είναι ώρα να της πούμε κάτι, τι λέτε; Ελάτε κι οι δυο εδώ κοντά μου στην επιφάνεια να μας βλέπει καλά. Έτοιμοι; Με το ένα, με το δυο, με το τρία...
Δήμητρα, Άγγελος, Μαριάννα: Ευχαριστούμε μαμά!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά τις γλυκύτατες ιστοριούλες στο goldfish, σε βλέπω να ξεκινάς και γλυκύτατες γατοιστορίες!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D :D :D :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back