Όταν οι γάτες μας βαριούνται..

Απάντηση: Ο γατούλης μου βαριέται..

ο γατούλης είναι στειρωμένος; :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι στειρωμένος είναι, όπου να 'ναι θα γίνει τεσσάρο, ζωή να έχει το γλυκό μου.
Σήμερα πάντως δεν έχει παραπονεθεί καθόλου αλλα γενικά είναι και πιο υπναράς, ίσως γιατί ξυπνήσαμε νωρίς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Βασικα εγω δεν θα τον αφηνα στον διαδρομο.Ακομα και να μην εχουν προβλημα οι υπολοιποι,ειναι απιστευτα συχνο φαινομενο γατια,που εχουν προσβαση σε διαδρομους,τελικα να χανονται.Καποιος δεν θα προσεξει,ή την ωρα που θα ανοιγει την πορτα θα πεταχτει εξω,και τοτε θα ειναι αργα.:(

Πιστευω οτι θα συνηθισει.Ειναι αρχη ακομα.Υπηρξαν ακομα και στο σαιτ,πολλες περιπτωσεις γατιων,αδεσποτων..μαλιστα ηταν 3 χρονων οταν τα εβαλαν σε σπιτι,που τελικα μια χαρα σπιτογατες εγιναν.:)
Παιζε τον οσο πιο συχνα μπορεις.Εμενα τα δικα μου τρελαινονται για το καλαμακι με λαστιχο,που στην ακρη εχει ενα ποντικακι,ή πουπουλακια.:)

Μη ξεχνάς το λειζερ, είναι πολύ καλή διασκέδαση και θα του φύγει η βαρεμάρα :D Κρύψε κάποια από τα παιχνίδια του και εμφάνισέ τα αργότερα (όσο τα βλέπει τόσο περισσότερο τα βαριέται). Δοκίμασε επίσης παιχνίδια με catnip ή ακόμα χάρτινα μπαλάκια ή τα χαρτονάκια από χαρτί υγείας! Μπορείς να τον βγάζεις και με λουρί έξω αν πιστεύεις ότι θα του κάνει καλό :D

Μη ξεχνάς το λειζερ, είναι πολύ καλή διασκέδαση και θα του φύγει η βαρεμάρα :D Κρύψε κάποια από τα παιχνίδια του και εμφάνισέ τα αργότερα (όσο τα βλέπει τόσο περισσότερο τα βαριέται). Δοκίμασε επίσης παιχνίδια με catnip ή ακόμα χάρτινα μπαλάκια ή τα χαρτονάκια από χαρτί υγείας! Μπορείς να τον βγάζεις και με λουρί έξω αν πιστεύεις ότι θα του κάνει καλό :D

Παντως παρολο που το λειζερ ειναι οντως τελειο..... εμενα η μικρη μολις επαιξε μια φορα μετα ειχε φαει κολλημα και κοιτουσε την πορτα(που πανω της επεσε το λειζερ τελευταια φορα) 2 μερες μετα.....:hmm::hmm:

Παντως παρολο που το λειζερ ειναι οντως τελειο..... εμενα η μικρη μολις επαιξε μια φορα μετα ειχε φαει κολλημα και κοιτουσε την πορτα(που πανω της επεσε το λειζερ τελευταια φορα) 2 μερες μετα.....:hmm::hmm:

Χαχαχαχα, φανταστικό, στο προηγούμενο διαμέρισμα είχα ντυσκομπάλα, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν....
Πάντως από παιχνίδια άλλο τίποτα, αλλά προτιμάει να παίζει με τα χέρια μας ή ότι κουνάμε με αυτά, μόνος του, το πολύ πολύ να κυνηγήσει κανένα μπαλάκι, αλλά εδώ δεν έχει χώρο για κάτι τέτοιο.
Όσο για τη βόλτα με λουρί, πολύ καλή ιδέα, αλλά είτε το βγάζει, είτε ξαπλώνει, και εδω η γειτονιά δεν προσφέρετε, έχει πάρα πολλά σκυλιά και φοβάμαι. Ίσως όμως το επιχειρήσω όταν ανοίξει ο καιρός.

Αυτό θα έλυνε τα πάντα!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back