marestros
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
αν βρεις την απαντηση σε παρακαλω ενημερωσε κι εμενα μηπως λυσω και τα δικα μου ''θεματα΄΄τι κανεις οταν ολα πανε αναποδα;;; οταν κανεις βηματα να προχωρησεις και απλα πας πισω;;; οταν η ζωη δεν σου δινει κατι αλλο και εσυ δεν ξερεις που να πατησεις για να προχωρησεις; απλα δεν ξερω τι να κανω. που να παω. τι να εκτιμησω και τι οχι. πως να χειριστω πραγματα. και πανω απόλα γινομαι αυτο που ελεγα πως δεν θα γινω ποτε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Δεν είμαι ο πιό κατάληλος άνθρωπος για να σε συμβουλεύσω αυτή τη περίοδο

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον θα ανοιξουμε θεμα[[μπερδεμενοι του φορουν ενωστε τις δυναμεις σας]]Μια από τα ίδια
Δεν είμαι ο πιό κατάληλος άνθρωπος για να σε συμβουλεύσω αυτή τη περίοδο![]()

θα γραφουμε εκει ολοι τα υπαρξιακα μας και που ξες μπορει στο τελος ν α την βρουμε την ακρη
marestros
Δραστήριο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
;;;; μπερδευτηκα
[/quote]
για νεο μας το λες
το εχουμε καταλαβει
μια απο τα ιδια παντως και εγω τους τελευταιους 5 μηνεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο καθένας μας θεωρεί ότι το εκάστοτε πρόβλημά του είναι το σοβαρότερο του κόσμου (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά ας μη χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο. Υγεία έχετε; Ανθρώπους που σας αγαπούν έχετε; Ε, όλα τα υπόλοιπα στο χέρι σας είναι να τα φτιάξετε όπως επιθυμείτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ειπες την λεξη που ποναει
και δεν μιλαω για την οικογενεια η τον αντρα μου που ειμαστε μια χαραᾱλλα ισως οταν μπερδευεται μια κατασταση με εναν φιλο τον οποιο θεωρεις παρα πολυ σημαντικο[[και για να μην παρεξηγηθω για φιλη αναφερομαι]]ὶσως περνας δυσκολη φαση
αυτα προς το παρων -παω να βαλω και καμμια ηλεκτρικηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
δεν ξερω αν ειμαι κατανοητη γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι λιγο εκνευρισμενη.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
έχω τρομερά καλή διάθεση από το πρωί!!! Μάλλον φταίει το ότι δεν μπορούν να πάνε και πολύ χειρότερα τα πράγματα, οπότε το παίζω αφασία και ό,τι γίνει... 

Ismini
Διάσημο μέλος
Nαι αυτό είναι μια καλή συμβουλή για να αρχίσει το ξεμπέρδεμαΜια γενική συμβουλή (θα την πω κι ας πέσει κάτω): η πολλή ενδοσκόπηση βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία.
Ο καθένας μας θεωρεί ότι το εκάστοτε πρόβλημά του είναι το σοβαρότερο του κόσμου (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά ας μη χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο. Υγεία έχετε; Ανθρώπους που σας αγαπούν έχετε; Ε, όλα τα υπόλοιπα στο χέρι σας είναι να τα φτιάξετε όπως επιθυμείτε.
.Επίσης στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα (κάθε άλλο). Το θέμα είναι να υπάρχουν κάποιες ισσοροπίες στα βασικά. (φιλικές σχέσεις, οικογενειακές σχέσεις, εργασία, οικονομικά). Καλό είναι κατ' εμέ να φροντίζουμε για όλα αυτά. Τα υπόλοιπα έρχονται σε "δεύτερη μοίρα"
Απο εκει και πέρα τα "δύσκολα" χρειάζεται λίγος χρόνος και κόπος να τα ξεπεράσουμε (μέχρι να έρθουν τα επόμενα!).
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εκει τι γινεται οταν ενας ανθρωπος που θεωρει οτι η φιλια ειναι σπανια[[παρεες--γνωριμιες πολλες οκ]]και πολυ σημαντικη στην ζωη σου και ειναι στην φαση που εχει κλονιστει αυτη η σχεση΄΄και φυσικα κανεις δεν μπορει να τον ξεμπερδεψει για να δει το τι εγινε και γιατιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Kαι για μένα οι φιλίες είναι κάτι το ανεκτίμητο και πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Ωστόσο όταν κλονίζονται ή τελειώνουν και κει χρειάζεται λίγος χρόνος και συναισθηματική απόσταση για να κρίνουμε.. (φιλικές σχέσεις,εκει τι γινεται οταν ενας ανθρωπος που θεωρει οτι η φιλια ειναι σπανια[[παρεες--γνωριμιες πολλες οκ]]και πολυ σημαντικη στην ζωη σου και ειναι στην φαση που εχει κλονιστει αυτη η σχεση΄΄και φυσικα κανεις δεν μπορει να τον ξεμπερδεψει για να δει το τι εγινε και γιατι
Είναι δύσκολο και πονάει....βέβαια.

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν δεν εχουν τελειωσει ολα αλλα περνανε μια περιεργη φαση με πολυ ενταση τοτε ειναι το δυσκολο--και ειδικα οταν αυτο διαρκει εδω κ 5 μηνες συν αλλα πολλα προσωπικα θεματα η ατυχιες που συμβαινουν--και αν τον αλλον τυγχανει να τον βλεπεις σχεδον καθημερινα λογω γειτονιας τι κανεις...ασε που για να μιλησω σε αλλον γνωστο μου μηπως και βοηθηθω δεν υπαρχει περιπτωση..με πιανουν οι ηθικοι μου ενδιασμοι [[πως δεν μπορω να εκφρασω παραπονα σε ανθρωπους που την γνωριζουν γιατι το θεωρω πισωπλατο και σαν να την κατηγορω]]ε,τι να κανεις τοτεKαι για μένα οι φιλίες είναι κάτι το ανεκτίμητο και πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Ωστόσο όταν κλονίζονται ή τελειώνουν και κει χρειάζεται λίγος χρόνος και συναισθηματική απόσταση για να κρίνουμε.
Είναι δύσκολο και πονάει....βέβαια.![]()
βρισκεις τον χ αγνωστο και του μιλας--ουτε αυτο-οποτε παραμενεις στο καβουκι σου και ευχεσαι να βρεις μονος τις απαντησεις που ψαχνεις--αν ποτε τις βρειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τα μπερδέματα κ τις δυσκολίες, καλό είναι να προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε αισιόδοξοι, «see the bright side of life» εν ολίγοις. Αυτό που σκέφτομαι συνήθως και βοηθάει, είναι πως η ζωή είναι λίγη και το σοφότερο είναι να περνάω όσο καλύτερα γίνεται και να εκτιμώ αυτά που έχω, αντί να σκέφτομαι γι’ αυτά που δεν έχω.
Το να κλονίζεται η πίστη σου και η εμπιστοσύνη σου σε κάποιον που θεωρούσες δικό σου άνθρωπο είναι πραγματικά τραυματικό. Όταν όμως κάποιος αποδεικνύεται ότι κάνει κακό στη ζωή μου, απλά τον διαγράφω. Κάτι που δεν κάνω ποτέ αψήφιστα ή εύκολα, αλλά αφού εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες. Από κει κι ύστερα, η ζωή συνεχίζεται…
aretha
Περιβόητο μέλος
Always Look On The Bright Side Of Life, οι (αξεπέραστοι) Monty Python τραγουδάνε το πιο μαύρο/αισιόδοξο τραγουδάκι ever, στο τέλος της (καταπληκτικής) ταινίας The Life Of Brian.«see the bright side of life»

(και για όσους δεν κατάλαβαν, ΛΑΤΡΕΥΩ τους Monty Python)

(εδώ το έχει και με τους στίχους)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω και εγω εχω αυτο το κακο για την σημερινη εποχη-σε ανθρωπους που θεωρω δικους μου μιλαω μονο ειλικρινα και εκφραζω καθετι αισθανομαι-ειτε καλο ειτε οχι--οταν ομως εισαι στην φαση της διαγραφης εδω και 2 μηνεςκαι μετα απο 4 μηνες κολαση απο φορτιση και κοντρες και μακρυα και ερχεσαι πισω και σου λεει ο αλλος οτι [[μια ακομα ευκαιρια θελω]]αλλα ουτε σε πιθει 100% ουτε εμπιστευεσαι 100% αλλα καταβαθος η καρδια σου σου λεει οτι θελει να ξαναγινουν τα πραγματα οπως πριν,,,τοτε τι κανεις..δινεις για 2 φορα[γιατι 1 φορα υπηρξε]]την ιδια ευκαιρια η προστατευεις πια τον εαυτο σου απο πιθανη ''φολα''παλιΠιστεύω ότι σε κάθε σχέση, φιλική, συγγενική ή ερωτική, όταν υπάρχουν προβλήματα πρέπει να συζητιούνται με ηρεμία και ειλικρίνεια, μόνο έτσι βγάζει κανείς κάποια άκρη. Τώρα, βέβαια, η ειλικρίνεια είναι ένα θέμα - πολλοί δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αυτή η λέξη μου φαίνεται…
Όσο για τα μπερδέματα κ τις δυσκολίες, καλό είναι να προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε αισιόδοξοι, «see the bright side of life» εν ολίγοις. Αυτό που σκέφτομαι συνήθως και βοηθάει, είναι πως η ζωή είναι λίγη και το σοφότερο είναι να περνάω όσο καλύτερα γίνεται και να εκτιμώ αυτά που έχω, αντί να σκέφτομαι γι’ αυτά που δεν έχω.
Το να κλονίζεται η πίστη σου και η εμπιστοσύνη σου σε κάποιον που θεωρούσες δικό σου άνθρωπο είναι πραγματικά τραυματικό. Όταν όμως κάποιος αποδεικνύεται ότι κάνει κακό στη ζωή μου, απλά τον διαγράφω. Κάτι που δεν κάνω ποτέ αψήφιστα ή εύκολα, αλλά αφού εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες. Από κει κι ύστερα, η ζωή συνεχίζεται…
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Μοναδικοι !!!(και για όσους δεν κατάλαβαν, ΛΑΤΡΕΥΩ τους Monty Python)![]()
Και χωρις αντιπαλο μεχρι σημερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool