Όταν όλα πάνε ανάποδα!!!

marestros

Δραστήριο μέλος

Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
τι κανεις οταν ολα πανε αναποδα;;; οταν κανεις βηματα να προχωρησεις και απλα πας πισω;;; οταν η ζωη δεν σου δινει κατι αλλο και εσυ δεν ξερεις που να πατησεις για να προχωρησεις; απλα δεν ξερω τι να κανω. που να παω. τι να εκτιμησω και τι οχι. πως να χειριστω πραγματα. και πανω απ'όλα γινομαι αυτο που ελεγα πως δεν θα γινω ποτε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι κανεις οταν ολα πανε αναποδα;;; οταν κανεις βηματα να προχωρησεις και απλα πας πισω;;; οταν η ζωη δεν σου δινει κατι αλλο και εσυ δεν ξερεις που να πατησεις για να προχωρησεις; απλα δεν ξερω τι να κανω. που να παω. τι να εκτιμησω και τι οχι. πως να χειριστω πραγματα. και πανω απόλα γινομαι αυτο που ελεγα πως δεν θα γινω ποτε!!!
αν βρεις την απαντηση σε παρακαλω ενημερωσε κι εμενα μηπως λυσω και τα δικα μου ''θεματα΄΄:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια από τα ίδια:/:
Δεν είμαι ο πιό κατάληλος άνθρωπος για να σε συμβουλεύσω αυτή τη περίοδο:(:(

Μια από τα ίδια:/:
Δεν είμαι ο πιό κατάληλος άνθρωπος για να σε συμβουλεύσω αυτή τη περίοδο:(:(
λοιπον θα ανοιξουμε θεμα[[μπερδεμενοι του φορουν ενωστε τις δυναμεις σας]]:lol::lol:θα γραφουμε εκει ολοι τα υπαρξιακα μας και που ξες μπορει στο τελος ν α την βρουμε την ακρη:P

σωστα γιατι ομαδα δουλευει καλυτερα απο τη μοναδα. ή το αναποδο;;;; μπερδευτηκα:hmm:

:cool:;;;; μπερδευτηκα:hmm:[/quote]
:Dγια νεο μας το λες:lol::lol:το εχουμε καταλαβει:lol:μια απο τα ιδια παντως και εγω τους τελευταιους 5 μηνες

Οι ξεμπερδεμένοι παρακαλούμε να μας βοηθήσουν!!!!:rolleyes:

Μια γενική συμβουλή (θα την πω κι ας πέσει κάτω): η πολλή ενδοσκόπηση βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία.
Ο καθένας μας θεωρεί ότι το εκάστοτε πρόβλημά του είναι το σοβαρότερο του κόσμου (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά ας μη χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο. Υγεία έχετε; Ανθρώπους που σας αγαπούν έχετε; Ε, όλα τα υπόλοιπα στο χέρι σας είναι να τα φτιάξετε όπως επιθυμείτε.

; Ανθρώπους που σας αγαπούν έχετε;
ειπες την λεξη που ποναει:/:και δεν μιλαω για την οικογενεια η τον αντρα μου που ειμαστε μια χαραᾱλλα ισως οταν μπερδευεται μια κατασταση με εναν φιλο τον οποιο θεωρεις παρα πολυ σημαντικο[[και για να μην παρεξηγηθω για φιλη αναφερομαι]]ὶσως περνας δυσκολη φαση:/:αυτα προς το παρων -παω να βαλω και καμμια ηλεκτρικη

Καλως ηρθα και εγω στο κλαμπ τοτε!! Συμβουλη γιοκ, συμπαρασταση μπολικη!!! :)

δοξα σοι ο θεος!!!!!! αν δεν ειχα και υγεια θα ειχα τρελλαθει!!! τωρα για τους ανθρωπους που εχεις διπλα σου κι αν σ'αγαπουν ειναι σχετικο. ολοι κανουμε πραγματα και δινουμε γιατι εχουμε αναγκη ΕΜΕΙΣ να τα κανουμε, δλδ η αγαπη που δειχνουμε ξεκιναει απο εμας για να καταληξει σε εμας. αρα παλι εμεις ειμαστε το θεμα.

δεν ξερω αν ειμαι κατανοητη γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι λιγο εκνευρισμενη.

Εμένα με έχει πιάσει το αισιόδοξο μου.. :confused: έχω τρομερά καλή διάθεση από το πρωί!!! Μάλλον φταίει το ότι δεν μπορούν να πάνε και πολύ χειρότερα τα πράγματα, οπότε το παίζω αφασία και ό,τι γίνει... :cool::cool::cool:

Μια γενική συμβουλή (θα την πω κι ας πέσει κάτω): η πολλή ενδοσκόπηση βλάπτει σοβαρά την ψυχική υγεία.
Ο καθένας μας θεωρεί ότι το εκάστοτε πρόβλημά του είναι το σοβαρότερο του κόσμου (ανθρώπινο είναι αυτό), αλλά ας μη χάνουμε το δάσος κοιτάζοντας το δέντρο. Υγεία έχετε; Ανθρώπους που σας αγαπούν έχετε; Ε, όλα τα υπόλοιπα στο χέρι σας είναι να τα φτιάξετε όπως επιθυμείτε.
Nαι αυτό είναι μια καλή συμβουλή για να αρχίσει το ξεμπέρδεμα:).
Επίσης στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα (κάθε άλλο). Το θέμα είναι να υπάρχουν κάποιες ισσοροπίες στα βασικά. (φιλικές σχέσεις, οικογενειακές σχέσεις, εργασία, οικονομικά). Καλό είναι κατ' εμέ να φροντίζουμε για όλα αυτά. Τα υπόλοιπα έρχονται σε "δεύτερη μοίρα"
Απο εκει και πέρα τα "δύσκολα" χρειάζεται λίγος χρόνος και κόπος να τα ξεπεράσουμε (μέχρι να έρθουν τα επόμενα!).

. (φιλικές σχέσεις, :/:εκει τι γινεται οταν ενας ανθρωπος που θεωρει οτι η φιλια ειναι σπανια[[παρεες--γνωριμιες πολλες οκ]]και πολυ σημαντικη στην ζωη σου και ειναι στην φαση που εχει κλονιστει αυτη η σχεση΄΄και φυσικα κανεις δεν μπορει να τον ξεμπερδεψει για να δει το τι εγινε και γιατι

. (φιλικές σχέσεις, :/:εκει τι γινεται οταν ενας ανθρωπος που θεωρει οτι η φιλια ειναι σπανια[[παρεες--γνωριμιες πολλες οκ]]και πολυ σημαντικη στην ζωη σου και ειναι στην φαση που εχει κλονιστει αυτη η σχεση΄΄και φυσικα κανεις δεν μπορει να τον ξεμπερδεψει για να δει το τι εγινε και γιατι
Kαι για μένα οι φιλίες είναι κάτι το ανεκτίμητο και πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Ωστόσο όταν κλονίζονται ή τελειώνουν και κει χρειάζεται λίγος χρόνος και συναισθηματική απόσταση για να κρίνουμε.
Είναι δύσκολο και πονάει....βέβαια.:/:

Kαι για μένα οι φιλίες είναι κάτι το ανεκτίμητο και πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Ωστόσο όταν κλονίζονται ή τελειώνουν και κει χρειάζεται λίγος χρόνος και συναισθηματική απόσταση για να κρίνουμε.
Είναι δύσκολο και πονάει....βέβαια.:/:
οταν δεν εχουν τελειωσει ολα αλλα περνανε μια περιεργη φαση με πολυ ενταση τοτε ειναι το δυσκολο--και ειδικα οταν αυτο διαρκει εδω κ 5 μηνες συν αλλα πολλα προσωπικα θεματα η ατυχιες που συμβαινουν--και αν τον αλλον τυγχανει να τον βλεπεις σχεδον καθημερινα λογω γειτονιας τι κανεις...ασε που για να μιλησω σε αλλον γνωστο μου μηπως και βοηθηθω δεν υπαρχει περιπτωση..με πιανουν οι ηθικοι μου ενδιασμοι [[πως δεν μπορω να εκφρασω παραπονα σε ανθρωπους που την γνωριζουν γιατι το θεωρω πισωπλατο και σαν να την κατηγορω]]ε,τι να κανεις τοτε:/:βρισκεις τον χ αγνωστο και του μιλας--ουτε αυτο-οποτε παραμενεις στο καβουκι σου και ευχεσαι να βρεις μονος τις απαντησεις που ψαχνεις--αν ποτε τις βρεις

Πιστεύω ότι σε κάθε σχέση, φιλική, συγγενική ή ερωτική, όταν υπάρχουν προβλήματα πρέπει να συζητιούνται με ηρεμία και ειλικρίνεια, μόνο έτσι βγάζει κανείς κάποια άκρη. Τώρα, βέβαια, η ειλικρίνεια είναι ένα θέμα - πολλοί δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αυτή η λέξη μου φαίνεται…
Όσο για τα μπερδέματα κ τις δυσκολίες, καλό είναι να προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε αισιόδοξοι, «see the bright side of life» εν ολίγοις. Αυτό που σκέφτομαι συνήθως και βοηθάει, είναι πως η ζωή είναι λίγη και το σοφότερο είναι να περνάω όσο καλύτερα γίνεται και να εκτιμώ αυτά που έχω, αντί να σκέφτομαι γι’ αυτά που δεν έχω.
Το να κλονίζεται η πίστη σου και η εμπιστοσύνη σου σε κάποιον που θεωρούσες δικό σου άνθρωπο είναι πραγματικά τραυματικό. Όταν όμως κάποιος αποδεικνύεται ότι κάνει κακό στη ζωή μου, απλά τον διαγράφω. Κάτι που δεν κάνω ποτέ αψήφιστα ή εύκολα, αλλά αφού εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες. Από κει κι ύστερα, η ζωή συνεχίζεται…

«see the bright side of life»
Always Look On The Bright Side Of Life, οι (αξεπέραστοι) Monty Python τραγουδάνε το πιο μαύρο/αισιόδοξο τραγουδάκι ever, στο τέλος της (καταπληκτικής) ταινίας The Life Of Brian. :up::up::up:

(και για όσους δεν κατάλαβαν, ΛΑΤΡΕΥΩ τους Monty Python):cool:

(εδώ το έχει και με τους στίχους) ;)

Πιστεύω ότι σε κάθε σχέση, φιλική, συγγενική ή ερωτική, όταν υπάρχουν προβλήματα πρέπει να συζητιούνται με ηρεμία και ειλικρίνεια, μόνο έτσι βγάζει κανείς κάποια άκρη. Τώρα, βέβαια, η ειλικρίνεια είναι ένα θέμα - πολλοί δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αυτή η λέξη μου φαίνεται…
Όσο για τα μπερδέματα κ τις δυσκολίες, καλό είναι να προσπαθούμε όσο γίνεται να είμαστε αισιόδοξοι, «see the bright side of life» εν ολίγοις. Αυτό που σκέφτομαι συνήθως και βοηθάει, είναι πως η ζωή είναι λίγη και το σοφότερο είναι να περνάω όσο καλύτερα γίνεται και να εκτιμώ αυτά που έχω, αντί να σκέφτομαι γι’ αυτά που δεν έχω.
Το να κλονίζεται η πίστη σου και η εμπιστοσύνη σου σε κάποιον που θεωρούσες δικό σου άνθρωπο είναι πραγματικά τραυματικό. Όταν όμως κάποιος αποδεικνύεται ότι κάνει κακό στη ζωή μου, απλά τον διαγράφω. Κάτι που δεν κάνω ποτέ αψήφιστα ή εύκολα, αλλά αφού εξαντλήσω όλες τις πιθανότητες. Από κει κι ύστερα, η ζωή συνεχίζεται…
συμφωνω και εγω εχω αυτο το κακο για την σημερινη εποχη-σε ανθρωπους που θεωρω δικους μου μιλαω μονο ειλικρινα και εκφραζω καθετι αισθανομαι-ειτε καλο ειτε οχι--οταν ομως εισαι στην φαση της διαγραφης εδω και 2 μηνεςκαι μετα απο 4 μηνες κολαση απο φορτιση και κοντρες και μακρυα και ερχεσαι πισω και σου λεει ο αλλος οτι [[μια ακομα ευκαιρια θελω]]αλλα ουτε σε πιθει 100% ουτε εμπιστευεσαι 100% αλλα καταβαθος η καρδια σου σου λεει οτι θελει να ξαναγινουν τα πραγματα οπως πριν,,,τοτε τι κανεις..δινεις για 2 φορα[γιατι 1 φορα υπηρξε]]την ιδια ευκαιρια η προστατευεις πια τον εαυτο σου απο πιθανη ''φολα''παλι

(και για όσους δεν κατάλαβαν, ΛΑΤΡΕΥΩ τους Monty Python):cool:
Μοναδικοι !!!
Και χωρις αντιπαλο μεχρι σημερα ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back