Όχι άλλες φωτιές... Δεν πάει άλλο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τα ιδια και χειροτερα.....υπαρχει κινδυνος για την παρνηθα...ας ελπισουμε οτι δεν θα το δουμε και αυτο....

:cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία πολύ ωραία το χειμώνα θα γίνονται αναδασώσεις κ το καλοκαίρι θα καίγονται όλα από την αρχή. Μα είναι δυνατόν να είμαστε τόσο μπ@$%%λο; Πόσα δάση έχουν μείνει σ αυτή την κ@@$%ρα κ δεν μπορούν να περιφρουρηθούν λες κ είμαστε στον Αμαζόνιο; Τέρμα θα πρέπει να απαιτήσουμε μέσω οργανόσων ή δεν ξέρω κ εγώ πως ότι όποιος πάει να χτίσει έστω κ ένα κεραμίδι πάνω σε καμμένη περιοχή να πιάνεται αυτόματα σαν εμπρηστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου παιδια.........ανακουφιστηκα τωρα.............ο κυβερνητικος εκπροσωπος ειπε,οτι να μην ανησυχουμε στα καμμενα θα εφαρμοστει η ιδια πολιτικη με αυτην που εφαρμοστηκε στην παρνηθα:lol::lol::lol::lol::lol:

αιντε παιδια.................να χαιρομαστε το καινουργιο καζινο!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία πολύ ωραία το χειμώνα θα γίνονται αναδασώσεις κ το καλοκαίρι θα καίγονται όλα από την αρχή. Μα είναι δυνατόν να είμαστε τόσο μπ@$%%λο; Πόσα δάση έχουν μείνει σ αυτή την κ@@$%ρα κ δεν μπορούν να περιφρουρηθούν λες κ είμαστε στον Αμαζόνιο; Τέρμα θα πρέπει να απαιτήσουμε μέσω οργανόσων ή δεν ξέρω κ εγώ πως ότι όποιος πάει να χτίσει έστω κ ένα κεραμίδι πάνω σε καμμένη περιοχή να πιάνεται αυτόματα σαν εμπρηστής

ετσι ειναι, αι σιχτιρ με τους μαλακ.ς πια. :mad:
ενας καλος σχεδιασμος χρειαζεται. στην ολλανδια δουλευουν μια ολοκληρη χρονια για να προφυλαξουν τη χωρα απο τις παλιρροιες που εχουν, εχουν καταλαβει οι ανθρωποι οτι Η ΠΡΟΛΗΨΗ ειναι η καλυτερη αμυνα, τι να κανεις μετα αμα λαμπαδιασουν ολα? ποιο δασος να προλαβεις? ΠΡΟΛΗΨΗ ρε γμτ, ειναι τοσο δυσκολο πια? να γεμισουν τα δαση δασοφυλακες κ δεξαμενες με νερα, και με πυροσβεστικα οχηματα. σα θησαυρο επρεπε να τα φυλαμε. υπαρχει πια κινδυνος να ΞΑΝΑΚΑΕΙ η παρνηθα, ειμαι σιγουρη οτι δεν το εχουν προβλεψει κ δεν εχουν κανει τιποτα οι αχρηστοι. :mad::mad::mad::mad:τωρα η παρνηθα θα επρεπε να ειναι ζωσμενη με φυλακες. κοιταξτε κ λιγο μακρια το κερατο μου.

θελω τα δαση μου πισω :mad::mad::mad:

σε χωρες ,οπως γερμανια,αυστρια κλπ..οταν καποιος βλεπει να γινεται μια παρανομια,αμεσως κανει καταγγελια..........εδω,εχουμε το κομπλεξ μην μας πουν ρουφιανους....και επισης αρκετοι,εχουν και αυτοι τη φωλια τους λερωμενη για αυτο και δεν κανουν τιποτα...........παντως εγω...προτιμω να με πουν ρουφιανα.........

δεν εχω κοιμηθει 3 μερες απο τις σειρηνες της πυροσβεστικης...
δεν εχω κοιμηθει 3 μερες γιατι κουβαλαω τις τυψεις συνειδησης εκεινων των "Ελληνων" και υπανθρωπων που δεν εχουν εκεινοι και δυστηχως ζουν αναμεσα μας...

ετσι ειναι, αι σιχτιρ με τους μαλακ.ς πια. :mad:
ενας καλος σχεδιασμος χρειαζεται. στην ολλανδια δουλευουν μια ολοκληρη χρονια για να προφυλαξουν τη χωρα απο τις παλιρροιες που εχουν, εχουν καταλαβει οι ανθρωποι οτι Η ΠΡΟΛΗΨΗ ειναι η καλυτερη αμυνα, τι να κανεις μετα αμα λαμπαδιασουν ολα? ποιο δασος να προλαβεις? ΠΡΟΛΗΨΗ ρε γμτ, ειναι τοσο δυσκολο πια? να γεμισουν τα δαση δασοφυλακες κ δεξαμενες με νερα, και με πυροσβεστικα οχηματα. σα θησαυρο επρεπε να τα φυλαμε. υπαρχει πια κινδυνος να ΞΑΝΑΚΑΕΙ η παρνηθα, ειμαι σιγουρη οτι δεν το εχουν προβλεψει κ δεν εχουν κανει τιποτα οι αχρηστοι. :mad::mad::mad::mad:τωρα η παρνηθα θα επρεπε να ειναι ζωσμενη με φυλακες. κοιταξτε κ λιγο μακρια το κερατο μου.

θελω τα δαση μου πισω :mad::mad::mad:

Aυτό δυστυχώς είναι αδύνατον τώρα πια.Ομως οι προσπάθειες αναδάσωσης απο εθελοντές είναι δυνατή και εφικτή.
Αν απο τα διάφορα φόρουμ συντονιζόντουσαν ομάδες εθελοντών για δεντροφύτευση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες νομίζω ότι θα ήταν μια καλή αρχή...

δεν εχω κοιμηθει 3 μερες απο τις σειρηνες της πυροσβεστικης...
δεν εχω κοιμηθει 3 μερες γιατι κουβαλαω τις τυψεις συνειδησης εκεινων των "Ελληνων" και υπανθρωπων που δεν εχουν εκεινοι και δυστηχως ζουν αναμεσα μας...

ναι...........και το κακο ειναι οτι την πληρωνουν και αυτοι που δεν φταινε........και το χειροτερο κακο ειναι οτι την πληρωνει η ΦΥΣΗ και τα πιο αθωα πλασματα πανω σε αυτον τον πλανητη ΤΑ ΖΩΑ........εμεις καπως θα επιβιωσουμε....εξαλλου φταιμε σαν ειδος ...τα ζωα ομως........γιατι?????????.......θα σκασω.........

και τα ζωα:(:(...αλλα και τα κακομοιρα τα απειρα δεντρακια που θα κανουν δεκαετιες να ξαναφυτρωσουν:(

και τα ζωα:(:(...αλλα και τα κακομοιρα τα απειρα δεντρακια που θα κανουν δεκαετιες να ξαναφυτρωσουν:(

ναι..εννοειτε!!!!!!!!!!!! αυτο εννοω οταν λεω "φυση" εξαλλου μην ξεχναμε οτι τα δαση ειναι το σπιτι τους........και σε ντοκιμαντερ ,εχω δει οτι ακομα και τα φυτα..νιωθουν και πονανε........με αλλο τροπο ισως,αλλα συμβαινει........

οσο για μας εδω..........δεν εχουν αεροπλανα για μας...μονο επιγιες δυναμεις........μεσα στις χαραδρες πως θα παει ο πυροσβεστης???? απλα δεν θα παει..........:(:(:(

ναι..εννοειτε!!!!!!!!!!!! αυτο εννοω οταν λεω "φυση" εξαλλου μην ξεχναμε οτι τα δαση ειναι το σπιτι τους........και σε ντοκιμαντερ ,εχω δει οτι ακομα και τα φυτα..νιωθουν και πονανε........με αλλο τροπο ισως,αλλα συμβαινει........

οσο για μας εδω..........δεν εχουν αεροπλανα για μας...μονο επιγιες δυναμεις........μεσα στις χαραδρες πως θα παει ο πυροσβεστης???? απλα δεν θα παει..........:(:(:(
τραγικο:(:(:(:(:(

μου΄κανε εντυπωση μια γιαγιουλα χθες στη τηλεοραση που ελεγε...
ποια περιουσια μου? Δε με νοιαζει η περιουσια μου...τα παιδια μου ειναι η περιουσια μου...
φαινεται οτι ειχαν παει να βοηθησουν και ανησυχουσε...
Μαθηματα ζωης ειναι αυτα...

αχου.........τι ωραια........εκτος απο τις 2 φωτιες που καινε τοσες μερες εδω,πριν πο λιγο ,κατα τις μια,μπηκε αλλη μια....τελεια.........

αχου.........τι ωραια........εκτος απο τις 2 φωτιες που καινε τοσες μερες εδω,πριν πο λιγο ,κατα τις μια,μπηκε αλλη μια....τελεια.........
τοσο ωραιο νησι....:(:(

Σιγά μην αφήσουνε τίποτα βρε πουπουλίνα:(:down:

επανερχομαι με τις φωτογραφιες, βαζω τον συνδεσμο και ελπιζω να τα καταφερα...:blink: https://s916.photobucket.com/albums/ad3/catyara/
Το θεικο το εχετε ακουσει... η ΥΠΑ (υπηρεσια πολιτικης αεροποριας) δεν επετεψε σε πιλότο ελικοπτέρου που στάλθηκε για να βοηθήσει την κατάσβεση από την Κύπρο να ενταχθεί στις ομάδες γιατί χρωστούσε 600 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο από μια παλιά κλήση τροχαίας… έπρεπε να γίνει παρέμβαση του υφυπουργού για να τελειώσει το θέμα. Εδω καιγεται ο κ*&$ς μας και καποιο αποφασισαν να γινουν τυπικοι... Αθάνατο ελληνικό δημόσιο………..:mad:

μονο αυτο???????????? ηρθαν οι κυπριοι να μας βοηθησουν,και την ωρα που εκαναν κατασβεση ,περνουσαν τα αεροπλανα απο πανω τους και εριχναν νερο!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:..........ευτυχως που ηταν επαγγελματιες οι ανθρωποι και ηξεραν τι να κανουν...κρυφτηκαν κατω απο τα δεντρα....δεν αντεχω...ειναι τοσο γελιοι,και αναφερομαι στους υθινοντες...φαντασου να τους ειχαμε σκοτωσει..........τι να πω:blink::blink::blink:

Τραγελαφικές καταστάσεις, πάντως έχει κοπάσει ο θόρυβος στα κανάλια… βέβαια δεν ξερώ τι γίνετε αλλά ελπίζω να ισχύει αυτό που λένε οι Άγγλοι «no news - good news». Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως επειδή εκεί που είχε σήμερα φωτιά δεν είναι πυκνοκατοικημενες περιοχές οπότε δεν το θεωρούν και τόσο σημαντικό. Βλέπεις τα πάντα τα αποτιμούμε με βάση περιουσιακών στοιχειών… Λες και τα δάση μας δεν είναι περιουσία μας…

Και από αύριο θα αρχίσουν οι πολιτικοί (μηδενός εξαιρουμένου) να βγαίνουν στα κανάλια και να αλληλοκατηγορούνται και μετά; …Μετά τίποτα, απλά θα περιμένουμε την επόμενη καταστροφή για να ξαναρχίσει ο ίδιος φαύλος κύκλος. Στο ιδιο εργο θεατες....

Πιστεύω ότι επιτελούς κάτι πρέπει να γίνει από εμάς τους πολίτες, αν εμείς δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, θα είμαστε σε προδιαγεγραμμένο χρονικό διάστημα πάλι στην ιδία θέση να αγανακτούμε και να λέμε γιατί και πως. Τωρα το θεμα δεν ειναι ποιος φταιει, αλλα τι κανουμε ΕΜΕΙΣ για να εμποδισουμε μια νεα καταστροφη και να ξαναφτιαξουμε στο μετρο του δυνατου αυτα που χαθηκαν.

ακριβως!!!!! εμεις ειμαστε το κλειδι..το κακο ειναι οτι δεν το εχουν καταλαβει ολοι...........και την πληρωνουμε και εμεις........και κυριως το περιβαλλον και τα ζωα...

μονο αυτο???????????? ηρθαν οι κυπριοι να μας βοηθησουν,και την ωρα που εκαναν κατασβεση ,περνουσαν τα αεροπλανα απο πανω τους και εριχναν νερο!!!!!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:..........ευτυχως που ηταν επαγγελματιες οι ανθρωποι και ηξεραν τι να κανουν...κρυφτηκαν κατω απο τα δεντρα....δεν αντεχω...ειναι τοσο γελιοι,και αναφερομαι στους υθινοντες...φαντασου να τους ειχαμε σκοτωσει..........τι να πω:blink::blink::blink:
να σας πω κάτι τραγικό?? σήμερα που ήρθαν απο την κύπρο οι πυροσβέστες και τα οχήματα, ξέσπασε μεγάλη πυρκαγια στην κύπρο:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back