Όχι άλλες φωτιές... Δεν πάει άλλο...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
βλεπω απο το σπιτι τα συννεφα φωτιας...νιωθω οργη...

Αυτο βλεπω απο το μπαλκονι μου...και ρωτω ολους εσας??? αυτο θελουμε να αφησουμε κληρονομια στα παιδια μας??? ενα ματσο καμενη γη????
και αφου κανεις μας δεν το θελει αυτο γιατι εμεις οι ιδιοι δεν κανουμε κατι για αυτο????εγω προσωπικα εναν που ειδα να πεταει τσιγαρο στο δρομο απο το αμαξι του κρατισα αριθμο πινακιδας και του κανα μηνυση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!! και εγω,εδω που ειμαι( ζακυνθο)...δεν μπορειτε να φανταστητε τι γινεται...απο το παραθυρο μου βλεπω το βουνο( απο κατω του ειμαι...)και εχει απλωθει ενα τεραστιο κατακοκκινο συνεφο καπνου....καιγεται το πισω μερος του βουνου...τωρα βραδυαζει..αεροπλανα δεν πετανε...ουτως η αλλως ολη την ημερα ενα...ΜΟΝΟ ΕΝΑ αεροπλανο πεταγε για ολοκληρη τη ζακυνθο...για 3 πυρκαγιες...βλεπεις με τοσα λιγα αεροπλανα που εχουμε..που να πρωτοπανε!!! αν ξερατε απο που ξεκινησε η φωτια και που εχει φτασει....

40 πυρκαγιες στη ζακυνθο φετος,και οι 30 ειναι αποδεδειγμενα εμπρησμοι...φαντασου...ειναι εδω και ενα μηνα στο νησι,κλιμακιο της ΕΥΠ...και ομως...ακομα καιγομαστε...
αν αρχισω να βλεπω τις φλογες...θα παρω μπουκακο και πουπου και θα φυγω......

σκεφτηται....εκτος απο τον δασικο πλουτο,ΠΟΣΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!!!!!! και εγω,εδω που ειμαι( ζακυνθο)...δεν μπορειτε να φανταστητε τι γινεται...απο το παραθυρο μου βλεπω το βουνο( απο κατω του ειμαι...)και εχει απλωθει ενα τεραστιο κατακοκκινο συνεφο καπνου....καιγεται το πισω μερος του βουνου...τωρα βραδυαζει..αεροπλανα δεν πετανε...ουτως η αλλως ολη την ημερα ενα...ΜΟΝΟ ΕΝΑ αεροπλανο πεταγε για ολοκληρη τη ζακυνθο...για 3 πυρκαγιες...βλεπεις με τοσα λιγα αεροπλανα που εχουμε..που να πρωτοπανε!!! αν ξερατε απο που ξεκινησε η φωτια και που εχει φτασει....

40 πυρκαγιες στη ζακυνθο φετος,και οι 30 ειναι αποδεδειγμενα εμπρησμοι...φαντασου...ειναι εδω και ενα μηνα στο νησι,κλιμακιο της ΕΥΠ...και ομως...ακομα καιγομαστε...
αν αρχισω να βλεπω τις φλογες...θα παρω μπουκακο και πουπου και θα φυγω......

σκεφτηται....εκτος απο τον δασικο πλουτο,ΠΟΣΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..........
Αυτο που το πας???ποσες μικρες ζωουλες εχουν χαθει????τωρα ακουω που λεει οτι φτανει στον αγιο στεφανο..που θα παει το χαλι μας?????

Και μετα απο την τεραστια αυτη οικολογικη καταστροφη.....αρχιζει σε λιγο και η κυνυγητικη περιοδος...το διαννοεισαι???? οτι ζωντανο γλιτωσε...να παει στα νυχια των κυνηγων.....για το ΧΟΜΠΥ τους.ειναι ποτε δυνατον???? και δεν βγαινει ενας ανθρωπος να πει οτι πρεπει να απαγορευτει το κυνηγι....ειναι ψηφοφοροι,βλεπεις...ενα πραγμα θα σου πω...στη ζακυνθο το 80% του αντρικου πληθυσμου ειναι κυνηγοι....με τη ψυχη,θα πανε σε λιγες μερες να σκοτωσουν οτι αθωο πλασμα γλιτωσε απο τη φωτια....??? και παραπονιουνται κιολας...οτι δεν εχει φετος κυνηγι..........μα εχουν αφησει και τιποτα????

Κορίτσια εγώ βλέπω τα χάλια μας στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και απορώ τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που καίνε έτσι την πατρίδα τους,ξεσπιτώνουν ανθρώπους,καταστρέφουν τον πλανήτη γενικότερα..Θλίβομαι τόσο πολύ για το λίγο πράσινο που έχει απομείνει ειδικά στην Αθήνα την γεμάτη τσιμέντο...Θυμώνω με αυτούς τους ανεύθυνους που το μόνο που τους νοιάζει είναι το δικό τους συμφέρον..Τα ίδια συμβαίνουν κι εδώ.Πειράζει ας πουμε το δέντρο σε κάτι;Το κόβουμε το δέντρο!!!Πριν 2 χρόνια δούλευα στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και εγώ μαζί με τον αρχιτέκτονα είχαμε φτιάξει την μελέτη για το κτήριο που θα στεγαζόταν το Νέο Δημαρχείο.Το κτήριο αυτό ,είναι ένα μέγαρο(απέναντι απ΄το σπίτι μου,τι σύμπτωση),παλιό ορφανοτροφείο,διόροφο,νεοκλασσικό με μεγάλο κήπο μπροστά.Είχαμε σχεδιάσει έτσι τον προαύλιο χώρο ώστε να προβλέψουμε θέσεις πάρκιγκ χωρίς να πειράξουμε τα υπάρχοντα δέντρα (φοίνικες κλπ) που υπήρχαν μέσα.Εκεί λοιπόν υπήρχε ένα δέντρο 150 χρόνων παρκινσόνια λέγεται, ένα από τα πιο σπάνια δέντρα της Μεσογείου,αειθαλές με υπέροχο φύλλωμα σαν ομπρέλα και άνθη κατακίτρινα την άνοιξη που θυμάμαι δουλεύαμε και έρχονταν το άρωμα μέχρι τα γραφεία τόσο μεθυστικό,που νόμιζες ότι βρήσκεσαι στον παράδεισο...
Το δέντρο λοιπόν αυτό που μόνο 5 σπόρους να αγοράσεις έχουν 20 ευρώ! βρισκόταν σε μιαν άκρη χωρις να ενοχλεί και το καμαρώναμε όλοι.Ένα ωραίο πρωί βλέπω δύο εργάτες να έρχονται με πριόνια και αρχίζουν να το κόβουν..όταν ρώτησα το λόγο μου είπαν ψέματα ότι "κόβουμε λίγο από κάτω για να μην ενοχλεί τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα"Το μεσημέρι που όλοι είχαμε σχολάσει(για να μην τους δούμε) φέρανε μπουλντόζα και το ξερίζωσαν απ΄τη ρίζα...ζωντανό δέντρο καταπράσινο! Το πόσο το΄κλαψα εκείνο το δέντρο δεν λέγεται..Στη θέση του έχει μείνει μια τεράστια λακούβα που μαζεύει νερό το χειμώνα γεμάτη λάσπες.Την άλλη μέρα έγραψα κείμενο και το΄στειλα στην τοπική εφημερίδα και βγήκε ο Δήμαρχος και είπε ότι "εν αγνοία του "κόπηκαν τόσα δέντρα για μια θέση πάρκιγκ παραπάνω...Με τον ντόρο που έγινε στην υπόθεση τουλάχιστον δικαιωθήκαμε και δεν έκοψαν και τους 6 φοίνικες που υπάρχουν...τα άλλα τα ξερίζωσαν όλα!!!Στο εξωτερικό όταν κόβεις ένα δέντρο πρέπει οπωσδήποτε να το αντικαταστήσεις με άλλο..αλλιώς πρόστιμο.Αλλά στη χώρα της "Μπανανίας" που βρισκόμαστε εμείς ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό και χωρίς να πληρώνει γι' αυτό..δυστυχώς.

και εγω εχω φρικαρει, ελεος με τις φωτιες. καιγονται τα παντα, ελεος ρε γμτ......:(:(:(σε τι χωρα ζουμε πια?

αυτο ακριβως βλεπω και εγω απο το δικο μου μπαλκονι βιβη...ενα μαυρο συννεφο.....αι σιχτιρ πια, καθε χρονο τα ιδια ..... :down:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΗΣΥΧΗΗΗΗΗΗΗ:mad::mad::mad:

λέγεται..Στη θέση του έχει μείνει μια τεράστια λακούβα που μαζεύει νερό το χειμώνα γεμάτη λάσπες.Την άλλη μέρα έγραψα κείμενο και το΄στειλα στην τοπική εφημερίδα και βγήκε ο Δήμαρχος και είπε ότι "εν αγνοία του "κόπηκαν τόσα δέντρα για μια θέση πάρκιγκ παραπάνω...

αν εχει τοση αγνοια αγαπη μου...........καλυτερα να παει σπιτι του..........και ακομα καλυτερα να παει στο δια...λο........
μια ζωη καταστρεφομαστε απο ατομα που "εν αγνοια τους" γινονται πραγματα....πρεπει να καταλαβουμε καποτε οτι οταν καποιοι τοποθετουνται σε καιρια σημεια και ειναι ανικανοι...δεν ειναι απλως ανικανοι...αλλα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!!!!

Κορίτσια εγώ βλέπω τα χάλια μας στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και απορώ τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί που καίνε έτσι την πατρίδα τους,ξεσπιτώνουν ανθρώπους,καταστρέφουν τον πλανήτη γενικότερα..Θλίβομαι τόσο πολύ για το λίγο πράσινο που έχει απομείνει ειδικά στην Αθήνα την γεμάτη τσιμέντο...Θυμώνω με αυτούς τους ανεύθυνους που το μόνο που τους νοιάζει είναι το δικό τους συμφέρον..Τα ίδια συμβαίνουν κι εδώ.Πειράζει ας πουμε το δέντρο σε κάτι;Το κόβουμε το δέντρο!!!Πριν 2 χρόνια δούλευα στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και εγώ μαζί με τον αρχιτέκτονα είχαμε φτιάξει την μελέτη για το κτήριο που θα στεγαζόταν το Νέο Δημαρχείο.Το κτήριο αυτό ,είναι ένα μέγαρο(απέναντι απ΄το σπίτι μου,τι σύμπτωση),παλιό ορφανοτροφείο,διόροφο,νεοκλασσικό με μεγάλο κήπο μπροστά.Είχαμε σχεδιάσει έτσι τον προαύλιο χώρο ώστε να προβλέψουμε θέσεις πάρκιγκ χωρίς να πειράξουμε τα υπάρχοντα δέντρα (φοίνικες κλπ) που υπήρχαν μέσα.Εκεί λοιπόν υπήρχε ένα δέντρο 150 χρόνων παρκινσόνια λέγεται, ένα από τα πιο σπάνια δέντρα της Μεσογείου,αειθαλές με υπέροχο φύλλωμα σαν ομπρέλα και άνθη κατακίτρινα την άνοιξη που θυμάμαι δουλεύαμε και έρχονταν το άρωμα μέχρι τα γραφεία τόσο μεθυστικό,που νόμιζες ότι βρήσκεσαι στον παράδεισο...
Το δέντρο λοιπόν αυτό που μόνο 5 σπόρους να αγοράσεις έχουν 20 ευρώ! βρισκόταν σε μιαν άκρη χωρις να ενοχλεί και το καμαρώναμε όλοι.Ένα ωραίο πρωί βλέπω δύο εργάτες να έρχονται με πριόνια και αρχίζουν να το κόβουν..όταν ρώτησα το λόγο μου είπαν ψέματα ότι "κόβουμε λίγο από κάτω για να μην ενοχλεί τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα"Το μεσημέρι που όλοι είχαμε σχολάσει(για να μην τους δούμε) φέρανε μπουλντόζα και το ξερίζωσαν απ΄τη ρίζα...ζωντανό δέντρο καταπράσινο! Το πόσο το΄κλαψα εκείνο το δέντρο δεν λέγεται..Στη θέση του έχει μείνει μια τεράστια λακούβα που μαζεύει νερό το χειμώνα γεμάτη λάσπες.Την άλλη μέρα έγραψα κείμενο και το΄στειλα στην τοπική εφημερίδα και βγήκε ο Δήμαρχος και είπε ότι "εν αγνοία του "κόπηκαν τόσα δέντρα για μια θέση πάρκιγκ παραπάνω...Με τον ντόρο που έγινε στην υπόθεση τουλάχιστον δικαιωθήκαμε και δεν έκοψαν και τους 6 φοίνικες που υπάρχουν...τα άλλα τα ξερίζωσαν όλα!!!Στο εξωτερικό όταν κόβεις ένα δέντρο πρέπει οπωσδήποτε να το αντικαταστήσεις με άλλο..αλλιώς πρόστιμο.Αλλά στη χώρα της "Μπανανίας" που βρισκόμαστε εμείς ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό και χωρίς να πληρώνει γι' αυτό..δυστυχώς.
Βρήκα στο internet μια φωτο του δέντρου μόνο που εκείνο ήταν 4 φορές μεγαλύτερο...

Συνημμένα

• 2397_1[1].jpg
    2397_1[1].jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 14
τι φρικη θεε μου, τι φρικη......:(:(:(:(

Και μετά θα βγούν και θα πούν ότι όλα τα καμμένα θα αναδασωθούν και μετά φυσικά τίποτα δεν θα γίνει, θα τα φάνε όλα οι μεγαλοεργολάβοι.:mad:
Κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό...:(:(:(

Και μετά θα βγούν και θα πούν ότι όλα τα καμμένα θα αναδασωθούν και μετά φυσικά τίποτα δεν θα γίνει, θα τα φάνε όλα οι μεγαλοεργολάβοι.:mad:
Κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό...:(:(:(

δεν ξερω κουμπαρα αν ειδες σε εφημεριδες...γιατι στην τηλ. δεν το ειδα ,οτι το καζινο της παρνηθας επεκτεινε τα εδαφη του στα καμενα..........θυμαμαι τον Μπουλη.......( ολοι καταλαβαινουμε ποιον εννοω,,,-και δεν με νοιαζει καθολου αν θα στεναχωρησω τους ψηφοφορους του.....εξαλλου,ολοι ιδιοι ειναι...) που ελεγε,μετα τις πυρκαγιες στην πελοποννησο,οτι ουτε ενα μετρο δεν θα γινει τιποτε αλλο εκτος απο αυτα που καηκαν,εκτος απο δασος...πουντο?????? το καζινο γιατι πηρε εδαφη απο τα καμενα????? και δεν νρεπονται να βγαινουν στην τηλ. και να μιλανε........ειμαι πολυ συγχισμενη....

αν,αυτοι που τα καινε,ξερανε οτι δεν θα παρουν τιποτα...δεν θα τα καιγανε..........ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ........

αν,αυτοι που τα καινε,ξερανε οτι δεν θα παρουν τιποτα...δεν θα τα καιγανε..........ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ........

Ετσι ακριβώς!:hmm::hmm::hmm:

και εγώ τα βλέπω στην τηλεόραση και αν και δεν είμαι απο ελλάδα έχω καταστεναχωρηθεί..σε 2 χρόνια έχει εξαφανιστεί όλο το πράσινο της χώρας:(
και ναι, και οι κυβερνήσεις , και οι μεγαλοεπιχειρηματίες πίσω απο αυτές έχουν καταστρέψει τα πάντα μόνο για το συμφέρον τους..δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται..μάλλον καταλαβαίνω αλλά δεν θέλω να το δεκτώ..

evelynkar
Cat Friend

Περιοχή: πατρα/λευκωσία
Φύλο:
female.gif

και εγώ τα βλέπω στην τηλεόραση και αν και δεν είμαι απο ελλάδα έχω καταστεναχωρηθεί..σε 2 χρόνια έχει

Εγω παλι λεω....οτι ολοι ελληνες ειμαστε.....αλλα και να μην ειμασταν ,παλι το ιδιο δεν ειναι????????? και στην ισπανια και πορτογαλια που καιγονται,..............δεντρα δεν ειναι???? ζωα δεν ειναι???? σπιτια δεν ειναι??? ανθρωποι δεν ειναι???...................

αχ παιδια δεν το πιστευω, η φωτια παει προς πεντελη, σε πυκνοκατοικημενες περιοχες....ωχ θα εχουμε θυματα σημερα μου φαινεται.....:(:(:(
ας γινει κατι να σταματησει..

ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ αγαπη μου...............για ολα φταει ο στρατηγος ανεμος...........τι να πω....οι γελοιοι............

γιαυτό είπα ότι αν και δεν είμαι, έχω καταστεναχωρηθεί. δεν είπα ότι στον @@@@ επειδή δεν θα ζήσω για πάντα εδώ..δεν καταλαβαίνω γιατί έγραψες αυτά πουπουλίνα λες και πρόσβαλα κανένα.. μην σου πω ότι νοιάζομαι περισσότερο απο έλληνες της "ταυτότητας"

γιαυτό είπα ότι αν και δεν είμαι, έχω καταστεναχωρηθεί. δεν είπα ότι στον @@@@ επειδή δεν θα ζήσω για πάντα εδώ..δεν καταλαβαίνω γιατί έγραψες αυτά πουπουλίνα λες και πρόσβαλα κανένα.. μην σου πω ότι νοιάζομαι περισσότερο απο έλληνες της "ταυτότητας"

βρε γλυκουλα μου,δεν το εγραψα για σενα....καμμια σχεση.....την αποψη μου γραφω για αυτο το θεμα,με αφορμη αυτο που ειπες...καταλαβα ΑΚΡΙΒΩς τι εννοεις..........μην τσακονωμαστε για κατι που συμφωνουμε...ειλικρινα δεν πηγαινε για σενα αυτο..........:):):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back