Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
26-12-08
10:42
Δεν ξέρω αν εδώ είναι η σωστή κατηγορία για να βάλω αυτό το θέμα, το βρήκα στο www.press.gr και το στέλνω με λινκ για να το προωθήσουμε όλοι στις επαφές μας, οι εικόνες είναι σκληρές, εγώ δεν άντεξα να το δώ όλο... το μύνημα όμως ξεκάθαρο
Όχι άλλα βασανιστήρια και θάνατοι σε ζώα δήθεν για το καλό της άνθρωποτητας.
https://press-gr.blogspot.com/2008/12/o-x.html

Όχι άλλα βασανιστήρια και θάνατοι σε ζώα δήθεν για το καλό της άνθρωποτητας.
https://press-gr.blogspot.com/2008/12/o-x.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
26-12-08
11:43
εγω δε μπορεσα να το δω ολο
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
26-12-08
13:11
Εγώ δεν το άνοιξα καν. Μου φτάνει η εικόνα που φαίνεται..για να καταλάβω. :cry:
vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
26-12-08
13:17
ειναι πολυ σκληρο να το βλεπεις. φαντασου ομως ποσο σκληρο ειναι στην πραγματικοτητα. φαντασου αυτα τα ζωακια τι τραβανε? τι πονοςΕγώ δεν το άνοιξα καν. Μου φτάνει η εικόνα που φαίνεται..για να καταλάβω. :cry:

αχ κριμα ΚΡΙΜΑ

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα.
26-12-08
15:51
Εγω έχω στείλει το link με email σε όλες μου τις επαφές, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ας πληγώνουν οι εικόνες, ας είναι σκληρές, είναι καθήκον μας να το προωθούμε μπας και αφυπνιστούν και τουλάχιστον μάθει η κοινωνία μας στα παιδιά τους να αγαπάνε τουλάχιστον τα ζώα 
Ούτε εγώ το είδα...

Ούτε εγώ το είδα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum