fenaki12
Δραστήριο μέλος
σε εκεινο το μερος υπαρχουν 2 σκυλια το ενα δεν πειραζει το αλλο ομως.... Τα εχουν ψηλα, για να μην τα φτανουν αλλα....Δεν μπορουμε να τα παρουμε πηγαμε τα ταϊσαμε και χουρχουριζαν κιολας
αλλα τσιριζαν κιολας
Ξερω οτι γινεται χαμος αλλα ειναι επειγον φωτογραφιες εχω βγαλει σε 1 ή μιση ωριτσα θα εχει, ειναι υπερβολικα επειγον ειδικα το σαββατοκυριακο δεν υπαρχει καποιος να τα φροντιζει,θα προσπαθησουμε βεβαια να κανουμε κατι για το σαββατοκυριακο αλλα δεν μπορουμε να τα ταϊζουμε τοσο συχνα οσο πρεπει, ισως εστω μια φιλοξενεια?
Ευχαριστω
φωτο σε λιγο οπως σας ειπα το υποσχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή τύχη , περιμένω και φωτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Συνημμένα
fenaki12
Δραστήριο μέλος
καποιο site που μπορειτε να μου πειτε να βαλω αγγελεια? καποιος που μπορει να το προωθησει για να μας βοηθησει? οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη ειναι πολυ μικρα το ενα παιζεται αν θα ζησει ειναι πολυ αδυναμο...
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πολύ όμορφα!! Καλή τύχη , βάλε αγγελίες και εδώ
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

fenaki12
Δραστήριο μέλος
τοτε θα βγαλω και λαυτερες φωτο,εχω στειλει παντου τελικα δεν ειναι ευκολο να δωσεις ενα γατακιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
fenaki12
Δραστήριο μέλος
relax, δεν ειπα τιποτα κακο ειπα απλα τι πιστευω εγω, αν και με προσβαλει αυτο που λες το προσπερναω.Δεν ειπα ουτε οτι δεν θα βαλω φωτογραφιες ουτε οτι οι αλλες αγγελειες εχουν χαλια φωτογραφιες.Πως συμπεριφερομαι δηλαδη? ειμαι πισω γιατι δεν χρειαστηκε ποτε να δωσω καποιο γατακι, εκτιμω ην βοηθεια σου αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσατιζεσαι, ισως ειναι η ιδεα μου γιατι μεσα απο ενα pc δεν καταλαβαινεις πιον τονο χρησημοποιει ο αλλος.Αν δηλαδη υπαρχει ενα ζωο που κινδυνευει οι φωτογραφιες τους νοιαζουν? αμα ειναι ετσι θα βγαλω αλλα εσυ που ξες θα ηταν καλυτερο να με συμβουλεψεις ηρεμα παρα να κανεις ολο αυτοΈτσι όπως πας εσύ ποτέ δε θα δώσεις τα γατιά σου , είσαι και στη Θεσσαλονίκη , εγώ να βοηθήσω θέλω. Γιατί ξέρεις αν κάποιος δει ένα γατόνι σε μια κοντινή φωτογραφία και του κάνει κλικ αμέσως θα πάρει τηλέφωνο , και πίστεψέ με τα άλλα θέματα έχουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες. Οι κοντινές δείχνουν τα προσωπάκια τους , τις λεπτομέρειες , βγάλε και κανα βίντεο. Σ'αυτά τα πράγματα πρέπει να συμπεριφερθείς καλύτερα , είσαι πολύ πίσω. Τέλος πάντων κάνε ό,τι θες , δε με αφορά το θέμα , πάντως μην παραξενευτείς αν δεις να μην δείχνει κανείς ενδιαφέρον. Υπάρχει μεγάλος αριθμών γατιών για υιοθεσία και λίγοι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να υιοθετήσουν.

fenaki12
Δραστήριο μέλος
Συνημμένα
fenaki12
Δραστήριο μέλος

Συνημμένα
MissKit
Επιφανές μέλος

Όπως λίγο παράξενα σου προείπαν προσπάθησε να τα φωτογραφίσεις ένα ένα. Χρειάζεται υπομονή να τραβήξεις μια σωστή φωτογραφία χωρίς να είναι κουνημένη γιατί είναι πολύ μωρά απ' ό,τι βλέπω και δε νομίζω να κάθονται και πολύ ακίνητα. Αν είναι εύκολο ζήτα κάποιον να σε βοηθήσει. Δηλαδή να κρατάει εκείνος το γατάκι για να μπορείς να το φωτογραφίσεις και ζήτα από κάποιον moderator να αντικαταστήσει τις πρώτες φωτογραφίες που έχεις στο θέμα με αυτές που θα φαίνονται καλά.
Είναι αλήθεια πως δε γίνεται να ερωτευθείς ένα γατάκι και να θελήσεις να το υιοθετήσεις αν δεν το δεις.. Καλή τύχη!
Επίσης το μπουκάλι στα γατάκια το βάζουμε τυλιγμένο με μια πετσέτα και όχι έτσι σκέτο.

fenaki12
Δραστήριο μέλος
Νεοτερα: Απο αυριο το πρωϊ τα γατακια ξαναβρισκονται στο μερος που βρισκονταν πριν οπου θα τρεφονται πολυ λιγοτερο απο οτι εδω,Εκανα τα παντα για να τα βγαλω φωτογραφιες αλλα κουνιουνται και οταν τα κραταμε νιαουριζουν και τα λυπομαστε,Μολις κοιμηθηκαν μετα απο πολυ ωρα

: και δεν σκοπευω να τα ξυπνησω ακομα
θα προσπαθησω για φωτογραφιες την επομενη φορα που θα φανεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenaki12
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Όσο για την υιοθεσία εκτός του ότι είναι δύσκολη εποχή, και όλοι έχουμε πήξει στα μικρά, είναι και περίοδος αδειών και διακοπων. Δύσκολα ο άλλος θα πάρει γατί πρίν φύγει για διακοπές....

Υπομονή και ΚΑΛΗ προώθηση.

fenaki12
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης συμβαίνει ξένες μάνες να υιοθετούν ξένα παιδιά. Όπως και ζώα άλλου είδους να υιοθετούν άλλων παιδιά.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool