fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
23-06-10
22:37
Θα σας ξεμπερδεψω εγω,
Τα γαταξια βρεθηκα κοντα στην νεκρη τους μανα(απο φολα),να πρσπαθουν να την θυλασουν, ( στην δουλεια του θειου μου βρεθηκαν εχει μια αυλη και γυρω γυρω αλλα σπιτια)αλλα επειδη εκει εχουν γεννησει και αλλες γατες και μια απο αυτες καθοταν εκει και της τα πηγαμε,ενα ενα και το 5ο δεν το πολυηθελε. την επομενη μερα πηρε τα τεσσερα και εφυγε και το 5ο το αφησε εκει,δεν το πηραξαμε για μια μερα αλλα δεν ηρθε να το παρει, και επειδη εβρεχε δεν μπορουσαμε να το αφησουμε εκει και το πηραμε,αυριο θα το παμε στον κτηνιατρο θα του παρουμε γαλατακι θα μαθουμε αν ειναι αγορι η κοριτσι αν γινεται βεβαια και θα βγουμε φωτογραφιες να της δημοσιευσουμε,εχει αρχησει να βγαζει και κατι μικροσκοπικα δοντακια
Τα γαταξια βρεθηκα κοντα στην νεκρη τους μανα(απο φολα),να πρσπαθουν να την θυλασουν, ( στην δουλεια του θειου μου βρεθηκαν εχει μια αυλη και γυρω γυρω αλλα σπιτια)αλλα επειδη εκει εχουν γεννησει και αλλες γατες και μια απο αυτες καθοταν εκει και της τα πηγαμε,ενα ενα και το 5ο δεν το πολυηθελε. την επομενη μερα πηρε τα τεσσερα και εφυγε και το 5ο το αφησε εκει,δεν το πηραξαμε για μια μερα αλλα δεν ηρθε να το παρει, και επειδη εβρεχε δεν μπορουσαμε να το αφησουμε εκει και το πηραμε,αυριο θα το παμε στον κτηνιατρο θα του παρουμε γαλατακι θα μαθουμε αν ειναι αγορι η κοριτσι αν γινεται βεβαια και θα βγουμε φωτογραφιες να της δημοσιευσουμε,εχει αρχησει να βγαζει και κατι μικροσκοπικα δοντακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
23-06-10
22:50
Απο οτι καταλαβαινω εισαι στην Θεσαλονικη, αν μπορεις να στειλεις ενα ΠΜ στην Gelly1 η αμα θες να διαβασεις το θεμα The saved club θα δεις οτι ειναι ενας υπεροχος ανθρωπος και κανει ενα τεραστιο εργο στις στειρωσεις, ισως αν την ενημερωσεις το μερος που ειναι η αποικια των γατων μπορει ,να μπορει να ερθει και να κανει στειρωσεις , ειναι κριμα να γεννουν οι γατουλες και να αναγκαζουν καποιους μαμακες να βαζουν φολες για να μειωσουν τον πλυθησμο των αδεσποτων....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum