Ό,τι βαριόμαστε ας μην το πετάμε...

Υπάρχουν νομίζω 3 μεγέθη σακούλας. Κάθε σακούλα για να την πάρει ο Δήμος πρέπει να έχει ένα sticker πάνω. Αυτό το sticker για να το αγοράσεις έχει 3,5,10?.

Κάθε σπίτι έχει κήπο , που ανακυκλώνει την οργανική ύλη.. .φλούδες, φαγητό, κλπ κλπ.
Αλουμίνιο, και χαρτί έχουν ειδικό μέρος...
Οποιο σπίτι δεν έχει κήπο να τα κάνει χώμα.. έχει τα compost, δοχεία μεγάλα πράσινα.. που τα σαπίζουν εκει.
Ότι δεν ανακυκλώνεται το πετάνε.
Εμείς όταν πάμε... 3 άτομα βγάζουμε 1 σακουλίτσα την ΕΒΔΟΜΑΔΑ! :)

Καθε σπίτι έχει 4 σκουπιδοτενεκέδες 1 -οργανική, 1- χαρτι, 1 αλουμινιο- 1 αλλα(πλαστικά συσκευασίες κλπ κλπ)

Δουλεύει το σύστημα.. :)
Δεν ξέρουν τί είναι χωματερή και ΔΕΝ υπάρχει ΣΚΟΥΠΙΔΙ πουθενά!!!

31/7 Παει η αδελφή μου με άλλα 5 άτομα παρέα.. θα σας πώ ΤΙ πέταξαν και τί πλήρωσαν!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν νομίζω 3 μεγέθη σακούλας. Κάθε σακούλα για να την πάρει ο Δήμος πρέπει να έχει ένα sticker πάνω. Αυτό το sticker για να το αγοράσεις έχει 3,5,10?.

Κάθε σπίτι έχει κήπο , που ανακυκλώνει την οργανική ύλη.. .φλούδες, φαγητό, κλπ κλπ.
Αλουμίνιο, και χαρτί έχουν ειδικό μέρος...
Οποιο σπίτι δεν έχει κήπο να τα κάνει χώμα.. έχει τα compost, δοχεία μεγάλα πράσινα.. που τα σαπίζουν εκει.
Ότι δεν ανακυκλώνεται το πετάνε.
Εμείς όταν πάμε... 3 άτομα βγάζουμε 1 σακουλίτσα την ΕΒΔΟΜΑΔΑ! :)

Καθε σπίτι έχει 4 σκουπιδοτενεκέδες 1 -οργανική, 1- χαρτι, 1 αλουμινιο- 1 αλλα(πλαστικά συσκευασίες κλπ κλπ)

Δουλεύει το σύστημα.. :)
Δεν ξέρουν τί είναι χωματερή και ΔΕΝ υπάρχει ΣΚΟΥΠΙΔΙ πουθενά!!!

Τι λες βρε παιδί μου..:hmm:
Μπράβο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λες βρε παιδί μου..:hmm:
Μπράβο!

Οπότε φαντάζεσαι το πολιτισμικό σοκ.. μόλις έρχονται εδώ...

Επίσης ΔΕΝ γνωρίζουν την έννοια Φροντιστήριο και Ιδιαίτερα....(άλλη κουβέντα όμως.)

Κάθε χρόνο ΠΡΟΣΠΑΘΩ να τους εξηγήσω.. αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνουν... δεν το χωράει ο νους τους..:/:
αφού υπάρχει Δωρεάν δημόσια παιδεία, ο άλλος να πληρώνει να τα ξανακούσει...:blink:

PS. Επίσης... Αδέσποτο??? Τι είναι οεο??:)
Το 90% έχουν σκυλιά γατιά, κουνέλια standar στον κήπο, ψαράκια κλπ κλπ.... Στο δρόμο ΙΧΝΟΣ.
Η μάνα μου το 1955 ή 65(δεν θυμάμαι ήταν παλιά....) στείρωσε τον γάτο της.:blink:

:blink::blink::blink: Απίστευτο!!

:blink::blink::blink: Απίστευτο!!

Για τους άλλους είμαστε εμείς οι Απίστευτοι....:(:(:(:/:

Είναι θέμα παιδείας....:)
Εαν το μωρό βλέπει την μάνα να χωρίζει τα σκουπίδια, να ανακυκλώνει κλπ κλπ και πέφτει χαράτσι για να πετάξεις μια σακούλα...(Δεν μιλάω για τα πρόστιμα... άλλο καπέλο)

Στο χωριό κάνουμε το ΙΔΙΟ με την οργανική τουλάχιστον που μπορούμε..;)

Το ίδιο ισχύει και για τα ζώα. :)

οπότε με αυτόν τον τρόπο φαντάζομαι ο κόσμος θα ψάχνει και για προϊόντα που είναι αυτά και οι συσκεβασίες τους ανακυκλώσιμα:hmm:

Εννοείτε...
παίρνει την πρώτη φορά την συσκευασία και μετά τα ανταλλακτικά.. που όταν τελειώσουν διπλώνονται και γίνονται μικρά- μικρά γιατί και το παραμικρό πιάνει χώρο.. = ????;)

Πολλές φορές το ανταλλακτικό είναι από ειδικά Χαρτί ή απο Ανακυκλώσιμο υλικό επίσης!! :cool:

παιδιά χθες είδα κάτι εξωφρενικό!!! Πήγαινα να πετάξω τα σκουπίδια και βλέπω μια "κυρία" να βάζει δίπλα στον κάδο, δίπλα σε κάτι κούτες ένα κλουβάκι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ!! Της λέω...μα τι κάνετε εκει;;; Πετάτε το καναρινάκι στα σκουπίδια;; Απάντηση: " E δεν το πέταξα κιόλας!! Το άφησα δίπλα να το πάρει κανείς! Δεν κελαηδάει , τι να το κάνω; " Καλά...τρελάθηκα!!! Λες και είναι "παπούτσια" και τ' αφήνουμε στα σκουπίδια!! Πάλι καλά που δεν το έβαλε και μέσα στον κάδο!!
Βέβαια θα μου πείτε...εδώ πετάνε και μωρά στους κάδους!!! Πόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει πια;;;

παιδιά χθες είδα κάτι εξωφρενικό!!! Πήγαινα να πετάξω τα σκουπίδια και βλέπω μια "κυρία" να βάζει δίπλα στον κάδο, δίπλα σε κάτι κούτες ένα κλουβάκι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ!! Της λέω...μα τι κάνετε εκει;;; Πετάτε το καναρινάκι στα σκουπίδια;; Απάντηση: " E δεν το πέταξα κιόλας!! Το άφησα δίπλα να το πάρει κανείς! Δεν κελαηδάει , τι να το κάνω; " Καλά...τρελάθηκα!!! Λες και είναι "παπούτσια" και τ' αφήνουμε στα σκουπίδια!! Πάλι καλά που δεν το έβαλε και μέσα στον κάδο!!
Βέβαια θα μου πείτε...εδώ πετάνε και μωρά στους κάδους!!! Πόσο απάνθρωποι έχουμε γίνει πια;;;

Πάρτο απο την αρχή το θεμα Αυτό.. σελ 1. :blink:
Μήπως είσαστε γειτόνισσες με την ria23:redface::)

julia το διάβασα!!Καλά ο κόσμος δεν πάει καλά! Αυτό που έγραψα έγινε εδώ στα Χανιά και αυτή το άφησε με το κλουβί δίπλα στον κάδο!! Τι να πω!! Το κακό διαιωνίζεται...γιατί σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές αντιγράφονται και από τα παιδιά αυτών των "ανθρώπων"....

και η απάντηση ήταν δεν κελαηδάει????:mad::mad::mad:

(χαλασε το παιχνιδάκι και το πετάμε ούτε καν σέρβις)

άμα είναι ηλήθια και της πούλησαν θυλικό για αρσενικό να το πάει πίσω και να μην ξαναγοράει ποτέ

η επόμενη εκδοχή είναι να ήταν αρσενικό αλλά να το είχαν πρίξει και να το τρόμαζαν συνέχια και για αυτό να μην κελαηδούσε

όπως και νάχει πως τα κατάφερες και κρατήθικες και δεν την πλάκωσες στο ξύλο?:/:

Τέτοιου είδους "άνθρωποι" δεν βάζουν μυαλό...ακόμη και με "ξύλο" που λέει ο λόγος!!!

Χριστίνα το πήρες το πουλάκι?το πήρε κάποιος?η' τελικά αυτή που πήγε να το παρατήσει το μετάνιωσε και το ξαναπήρε να το πάει σε κάνα άλλο κάδο?αμαρτία είναι το καημένο..έλεος..πάντως αυτό που βρήκα εγώ έχει πάρει τα πάνω του..ευτυχώς..

ria μόλις τώρα είδα την ερώτηση σου! Το καναρίνι το πήρα και το έδωσα στη μαμά μου, η οποία έχει κι άλλο ένα! Η συγκεκριμένη "κυρία" σηκώθηκε κ έφυγε!! Πάντως παιδιά δεν είναι η πρώτη φορά που ζω κάτι τέτοιο με καναρίνι! Στη πολυκατοικία μας στην Αθήνα, αυτοί που έμεναν από πάνω είχαν 2 καναρίνια, εκ των οποίων το ένα το έβγαλαν από το κλουβί για να φύγει!! και καμάρωναν κιόλας λες και έκαναν ΤΟ κατόρθωμα!!!! Πάλι ο λόγος ήταν επειδη δεν κελαηδούσε και δεν ήθελαν να το ταίζουν!!! Αν είναι δυνατον!! Πόσο τρώει ένα πουλάκι!!!Και δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με τα καναρίνια....μπορούν να επιβιώσουν εκτός κλουβιού μόνα τους;;;

Δεν νομίζω καναρινάκι από κλουβί να είναι εύκολο να βρει τροφή και νερό. Ασε τις γάτες, που καραδοκούν για κανα μικρό και ανήμπορο πουλάκι. Και μετά απορούμε, πως αντιδρούν διάφοροι για τις γάτες, για τις οποίες κυκλοφορούν κ΄ένα σωρό μύθοι. Τελευταία εσοδεία: Η κόρη μου μου είπε ότι φίλες της της είπαν, πως άν καταπιεί τρίχα γάτας δεν θα κάνει παιδί (τους το έχουν πει οι γονείς τους).

Δεν νομίζω καναρινάκι από κλουβί να είναι εύκολο να βρει τροφή και νερό. Ασε τις γάτες, που καραδοκούν για κανα μικρό και ανήμπορο πουλάκι. Και μετά απορούμε, πως αντιδρούν διάφοροι για τις γάτες, για τις οποίες κυκλοφορούν κ΄ένα σωρό μύθοι. Τελευταία εσοδεία: Η κόρη μου μου είπε ότι φίλες της της είπαν, πως άν καταπιεί τρίχα γάτας δεν θα κάνει παιδί (τους το έχουν πει οι γονείς τους).

τυχερό είναι μόνο στην περίπτωση που τύχει να ανέβει σε κάποιο κλουβάκι και να το πιάσει κάποιος΄καλός΄ανθρωπάκος:). Όσο για τις μπούρδες που είπαν οι φίλες της κόρης σου στην κόρη σου, τότε όλο το forum εδώ θα πρέπει να έιναι άτεκνες:lol:

Δυστυχώς παιδιά, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό εξαρτάται από τους ίδιους τους γονείς αν τα παιδιά θ' αγαπήσουν τα ζωάκια ή αν θα τα φοβούνται ή και βασανίζουν!! Εγώ ως νηπιαγωγός έχω προσπαθήσει και προσπαθώ πολύ για να τ' αγαπήσουν...αλλά συχνά βρίσκομαι και αντιμέτωπη με τους γονείς, οι οποίοι στις συγκεντρώσεις που κάνουμε παραπονιούνται και άλλοι γίνονται και πιο επιθετικοί! Και δυστυχώς αν δεν μάθουν από τη προσχολική ηλικία ν' αγαπούν τα ζώα....μετά θα είναι πολύ αργά....

αυτό είναι αλήθεια αν τα παιδάκια δεν μάθουν από μικρά τότε πότε? εμένα από 10 χρονών μου πήραν δώρο το πρώτο μου παπαγαλάκι..από τότε δεν έχω αφήσει τη μάνα μου να βάλει χέρι σε κλουβί και έκτοτε δεν θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς πουλάκια ..έστω..γιατί από ζωάκια έχω μπόλικα..ζωή να'χουν..

Αμ αυτό με την τρίχα γάτας!
Καλά τι να πω και για το καναρίνι! Τι να πω και για τους ανθρώπους "ανθρώπους"!
Έχω την τύχη να μένω (συμπτωση είναι) σε μια πολύ φιλοζωϊκή γειτονιά που έχει τέσσερα άτομα να κοιτάνε γάτες και κάποιους για σκυλιά. Δεν έχω δεί ή αντιληφθεί ποτέ γατάκι σε κάδο σκουπιδιών που είναι μπροστά στην πολυκατοικία που μένω, ούτε στο παρκάκι μας.
Αυτό με την ανακύκλωση που ανέφερε κάποια σας που γίνεται? Σε ποιο ονειρικό μέρος?

Μάλλον ήθελε να πάει διακοπές ο να μην τον χαρακτηρήσω άνθρωπος. Απλά δεν είχε που να το αφήσει και τον βόλεψε ο μπλέ κάδος... Τι να πώ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back