ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
papiamepapia
Νεοφερμένο μέλος
μια εβδομαδα τον εχω και εχει στρογγυλεψει πολυ!
Χοντρουλης θα γινει μου φαινεται

Subject to change
e-steki.gr Founder

vaziliz
Νεοφερμένο μέλος
Είχα καιρό να μπω στο site οφείλω να ομολογήσω ....
Απλά θέλω να συμφωνήσω μαζί σου ότι οι γάτες κοιμούνται 16-18 ώρες την ημέρα κατά μέσω όρο ... οπότε ladycat ... μην ανησυχείς !!!
Και οι δικές μου κοιμούνται σχεδόν συνέχεια ...
Το πιο ωραίο ρε παιδιά είναι όταν ξυπνάνε και είναι ζαβλακωμένες !! Απίστευτο γέλιο !!!!
Bill_Slayer10751
Νεοφερμένο μέλος
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος

Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρε παιδια τωρα εχω κ εγω μια απορια που μου δημιουργηθηκε αυτες τις μερες ποσες ωρεσ κοιμουνται οι δικες σας οι γατουλες γιατι νομιζω οτι η δικοι μου οι γατοι παρακοιμουνται
Και εγώ έχω ένα γατάκι Περσίας τη Λαίδη είναι 2 μηνών. Μου την πήρε η μαμά μου επειδή έγραψα καλά στα τεστ(είμαι 12χρ.) Έχω να ομωλογήσω ότι και μένα κοιμάται πόλύ ώρα. Και το βράδι δεν κοιμάται!!!! Ευτυχώς τη βάζουμε μέσα στον ξενώνα και μάλλον κοιμάται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και η Μέλα το ίδιο. Πού να καταφέρει να τρυπώσει και στην "απαγορευμένη ζώνη" = κρεβατοκάμαρα να δείτε τί ύπνους ρίχνει...![]()
Αυτό που το πάς! Έτσι και τους επιτραπεί η είσοδος στην "απαγορευμένη πόλη" όπως λέω την κρεβατοκάμάρά μου, λες κι έχουν καταπιεί υπνωτικά! ουτε τουαλέτα δε ζητάνε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
... άλλά αν ξυπνήσουν, ξυπνάνε για τα καλά!

Και οι δικές μου κοιμούνται συνέχεια!!!! Ξυπνάνε συνήθως μόνο για να φάνε ή να αλλάξουν θέση ύπνου! Όταν όμως αποφασίσουν να παίξουν (συνήθως μεταμεσονύχτια).....

μαγισσα
Διάσημο μέλος
κάθεται και ξύπνια αλλά γενικά κοιμάται πολύ χωρίς να έχω υπολογισει την ώρα...... Το καλό είναι ότι στην κρεβατοκάμαρα δεν μπαίνει γιατί φοβάται τον άντρα μου που την βγάζει έξω οπότε κοιμάτε στην γωνιά της στο σαλονι.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool