Ύπνος

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
βρε παιδια τωρα εχω κ εγω μια απορια που μου δημιουργηθηκε αυτες τις μερες ποσες ωρεσ κοιμουνται οι δικες σας οι γατουλες γιατι νομιζω οτι η δικοι μου οι γατοι παρακοιμουνται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα κοιμάται σχεδόν όλη τη μέρα, όταν τον αφήνουν ήσυχο οι κόρες μου, το απόγευμα όταν γυρνάω από την δουλειά με περιμένει να φάμε παρέα και όλο το βράδυ οργιάζει!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα κοιμάται πολλές ώρες!!! Όλο το πρωι που λείπουμε δεν ξέρω τι κάνει, το απόγευμα πάντως που γυρνάμε παίζει λίγο μαζί μας και μετά αράζει στον καναπέ ή στην αγκαλιά μας και ψιλοκοιμάται... Πάντως τα ΣΚ που είμαστε σπίτι όλη μέρα, έχω παρατηρήσει ότι κοιμάται απίστευτες ώρες. Και αν δεν κοιμάται κανονικά, κάθεται με κλειστά μάτια και αναπαύεται!!! Από όσο ξέρω όλα τα αιλουροειδή είναι έτσι... Και οι τίγρεις και τα λιοντάρια την πιο πολύ μέρα κοιμούνται... άλλά αν ξυπνήσουν, ξυπνάνε για τα καλά :D !

ουφ ευτυχως γιατι κ οι δικοι μου το βραδυ αλλωνιζουν ολο το σπιτι κ φωναζουν κ κανουν οτι τους καπνισει

Κι εμενα βρε παιδια ολη την ωρα κοιμαται κι ααααν καμια φορα ξυπνησει το μονο που κανει ειναι να τρωει!:P
μια εβδομαδα τον εχω και εχει στρογγυλεψει πολυ!
Χοντρουλης θα γινει μου φαινεται:lol: :P

ΟΙ γάτες κατα μέσο όρο κοιμούνται 16 ώρες τη μέρα ;)

Michele καλησπέρα,
Είχα καιρό να μπω στο site οφείλω να ομολογήσω ....
Απλά θέλω να συμφωνήσω μαζί σου ότι οι γάτες κοιμούνται 16-18 ώρες την ημέρα κατά μέσω όρο ... οπότε ladycat ... μην ανησυχείς !!!
Και οι δικές μου κοιμούνται σχεδόν συνέχεια ...
Το πιο ωραίο ρε παιδιά είναι όταν ξυπνάνε και είναι ζαβλακωμένες !! Απίστευτο γέλιο !!!!

Εμένα κοιμάται 18 ώρες τη μέρα περίπου.Λογικό μου φαίνεται

Κοι οι δικές μου εκεί που παίζουν σαν τρελές, ξαφνικά κοιμούνται!

Και η Μέλα το ίδιο. Πού να καταφέρει να τρυπώσει και στην "απαγορευμένη ζώνη" = κρεβατοκάμαρα να δείτε τί ύπνους ρίχνει...:lol:

βρε παιδια τωρα εχω κ εγω μια απορια που μου δημιουργηθηκε αυτες τις μερες ποσες ωρεσ κοιμουνται οι δικες σας οι γατουλες γιατι νομιζω οτι η δικοι μου οι γατοι παρακοιμουνται

Και εγώ έχω ένα γατάκι Περσίας τη Λαίδη είναι 2 μηνών. Μου την πήρε η μαμά μου επειδή έγραψα καλά στα τεστ(είμαι 12χρ.) Έχω να ομωλογήσω ότι και μένα κοιμάται πόλύ ώρα. Και το βράδι δεν κοιμάται!!!! Ευτυχώς τη βάζουμε μέσα στον ξενώνα και μάλλον κοιμάται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η Μέλα το ίδιο. Πού να καταφέρει να τρυπώσει και στην "απαγορευμένη ζώνη" = κρεβατοκάμαρα να δείτε τί ύπνους ρίχνει...:lol:

Αυτό που το πάς! Έτσι και τους επιτραπεί η είσοδος στην "απαγορευμένη πόλη" όπως λέω την κρεβατοκάμάρά μου, λες κι έχουν καταπιεί υπνωτικά! ουτε τουαλέτα δε ζητάνε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

... άλλά αν ξυπνήσουν, ξυπνάνε για τα καλά :D !
:D:D:D:D:D

Και οι δικές μου κοιμούνται συνέχεια!!!! Ξυπνάνε συνήθως μόνο για να φάνε ή να αλλάξουν θέση ύπνου! Όταν όμως αποφασίσουν να παίξουν (συνήθως μεταμεσονύχτια).....:happy:

Τελικά εγώ νιώθω ή πιο τυχερή εδώ μέσα η δικιά μου κοιμάται όσο είναι ή κόρη μου στο σχολείο μετά όταν έρχεται παίζει σαν τρελή μαζί της και όλο το βράδυ κοιμάται και δεν κουνιέται....

κάθεται και ξύπνια αλλά γενικά κοιμάται πολύ χωρίς να έχω υπολογισει την ώρα...... Το καλό είναι ότι στην κρεβατοκάμαρα δεν μπαίνει γιατί φοβάται τον άντρα μου που την βγάζει έξω οπότε κοιμάτε στην γωνιά της στο σαλονι.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back