moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Κοιτάξτε κορμί! Ωραίος γάτος!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πω πω ενας φρεσκος καμβας απλωμενος!
Ναι είμαστε σαν ...ζωγραφιά!

Πότε θα 'ρθείτε να μας απολαύσετε από κοντά?

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλα δεν εχω λογια!Ειναι ενα πολικο αρκουδακι παγωτο βανιλια!να και ο Φοίβος...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξετρελαθηκα και με το κρεβατακι!Τι τελειο!Που το πηρες και ποσο?Μ'αρεσει που του εχεις και κουβερτουλα burberry!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ναι και εγώ έτσι τον λέω,πολικό αρκουδάκι..!Καλα δεν εχω λογια!Ειναι ενα πολικο αρκουδακι παγωτο βανιλια!Ξετρελαθηκα και με το κρεβατακι!Τι τελειο!Που το πηρες και ποσο?Μ'αρεσει που του εχεις και κουβερτουλα burberry!
![]()

Το κρεβατάκι μας είναι δώρο του μπαμπά μας και νομίζω 50ευρώ κόστισε,χωρίς το μαξιλαράκι είχε 35, δεν είναι από γνωστή αλυσίδα πετ σοπ είναι από ένα στον Κολωνό μας το σύστησαν επειδή δεν έχει ζωάκια
Όσο για το burberry...η κουβερτούλα ήταν δώρο με το Skip
αλλά δεν την αποχωρίζεται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αυτή είναι η αγαπημένη μου
είναι και τα 2 στην ίδια πόζα

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι fleece ε? Κι εγω εχω fleece κουβερτουλα και την δεν ξεκολλανε απο πανω της!Ναι και εγώ έτσι τον λέω,πολικό αρκουδάκι..!Το κρεβατάκι μας είναι δώρο του μπαμπά μας και νομίζω 50ευρώ κόστισε,χωρίς το μαξιλαράκι είχε 35, δεν είναι από γνωστή αλυσίδα πετ σοπ είναι από ένα στον Κολωνό μας το σύστησαν επειδή δεν έχει ζωάκια
Όσο για το burberry...η κουβερτούλα ήταν δώρο με το Skip
αλλά δεν την αποχωρίζεται!
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
vaso
Νεοφερμένο μέλος
vaso
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Κουνελάκι οι δυόροφες κουκέτες των γατοπαιδιών , καταπληκτικές!

Και δεν χορταίνω να βλέπω τις δίχρωμες πατούσες του Σήφη!!!
:kiss:
Vaso το Φαιδρόνι είναι μια κουκλίτσα!!!
:kiss:Βιρμανίας είναι?
bunny
Περιβόητο μέλος
Δεν έχει τα markings των βιρμανών,ούτε το μουσούδι.Μαρία ο Φοίβος είναι ΟΝΕΙΡΟ!!!
Κουνελάκι οι δυόροφες κουκέτες των γατοπαιδιών , καταπληκτικές!Και δεν χορταίνω να βλέπω τις δίχρωμες πατούσες του Σήφη!!!
:kiss:
Vaso το Φαιδρόνι είναι μια κουκλίτσα!!!:kiss:
Βιρμανίας είναι?
Πάντως είναι κουκλίτσα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

vaso
Νεοφερμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool