marzep
Δραστήριο μέλος
Παιδια μη ξεχασετε να εξωαποπαρασιτωσετε κιολας ε?
Μη γεμισουμε ψυλλους...γιατι πλακωσε και νωρις νωρις η ανοιξη
![]()

Τι ξυλο και τι μουτρα θα φαω η κακομοιρα και για αυτο δε λεγεται!!!Ποσο μαλλον και για ολα τα υπολοιπα

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
παιδια απο τον ενθουσιασμό μοθ ξέχασα να γραψω τα πιο σημαντιιά
1.
calmivet δεν ακνει να δινουμε συχνα
για την ακριβεια καλο ειναι ανα αποφευγεται γιατι δεν υπαρχει αντιδοτο και το καθε γατι αντιδραει διαφορετικα.
2. Μπανιο οχι συχνοτερο απο 3 φορες το χρονο.
αυτα....

ελπιζω να μην μουλιασαν οι γατουλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
2. Μπανιο οχι συχνοτερο απο 3 φορες το χρονο.
Κατερίνα γιατί δεν κάνει να κάνουμε μπάνιο πάνω από 3 φορές το χρόνο; Δεν ισχύει αυτό που λένε για 1 φορά το μήνα;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Υπαρχει καμια λυση να τον κανω να φαινεται αφρατος χωρις πουδρα; Ή πρεπει να τον βαλω στην μπανιερα; Το μπανιο του αρεσει, αλλα το πιστολακι το σιχαινεται και δεν θελω να τον κανω να νιωθει αβολα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εσας ειδικα θα σας κανουμε ιδιαιτερα μαθηματα κατ'οικον κυρια μουΗ επομενη εκθεση γατας πλησιαζει.Μηπως θα μπορουσατε να μας ενημερωσετε ποιες πουδρες,βουρτσες κτλ. χρησιμοποιειτε κι απο που τις προμηθευεστε;Δωστε τα φωτα σας και σε μας τις ασχετες!![]()

για τα Βιρμανικα η εκτροφεας μου μου ειπε μονο πουδρα κι οχι μπανιο...Καλέ κοριτσια ναι εσείς οι εκτροφείς ειδικά που το χετε οσο να ναι, πειτε μας δυο λογάκια...![]()
για τα ragdolls παρακαλω απευθυνθειτε στην εκτροφεα σας

νομιζω εχει να κανει με τη φυλη...ενας επαγγελματιας groomer ειναι ο πιο καταλληλος να δωσει τα φωτα του...παντως κι εγω εχω ακουσει οτι τα Περσικα χρειαζονται σιγουρα περισσοτερα μπανια απο αλλες φυλες οπως π.χ. τα Νορρβηγικα ή τα Κουν...Κατερινάκι ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για τις συμβουλές κ τα τιπ που μας έδωσες καθώς κ για τις διευθύνσεις αλήθεια το texture spray που λες που το βρίσκουμε κ ποιας εταιρείας είναι; Έτσι το ζητάμε;
Κατερίνα γιατί δεν κάνει να κάνουμε μπάνιο πάνω από 3 φορές το χρόνο; Δεν ισχύει αυτό που λένε για 1 φορά το μήνα;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η πουδρα που χρησιμοποιησες ηταν καλλυντικη ή καθαριστικη?τον δικο μου εχω να τον κανω μπανιο με νερο απο τον απριλιο και παρατηρησα οτι το τριχωμα του δεν ειναι φουντωτο και αφρατο αλλα φαινεται σαν λαδωμενο και μαδημενοΥπαρχει καμια λυση να τον κανω να φαινεται αφρατος χωρις πουδρα; Ή πρεπει να τον βαλω στην μπανιερα; Το μπανιο του αρεσει, αλλα το πιστολακι το σιχαινεται και δεν θελω να τον κανω να νιωθει αβολα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καθαριστικη ειναι η πουδρα...κατα τα γνωμη μου να αποφευγεις τους καθαριστικους αφρους ομως...νομιζω οτι κατσιαζουν το τριχωμα...το perfect coat dry powder shampoo του εβαλα 2 φορες αλλα δεν ειδα αποτελεσματα. Να υποθεσω οτι ειναι καθαριστικη πουδρα; Μονο στην βαση της ουρας του ειδα βελτιωση (εκει που ειναι πολυ λαδωμενη). Τον εκανα και μπανιο με το earthbath grooming foam 2 φορες τους τελευταιους 2 μηνες. Ηταν ενταξει για μερικες μερες αλλα μετα ξαναεγινε οπως πριν. Μηπως φταιει που τον χτενιζω πολυ συχνα και λαδωνει η τριχα του;
ακου...δοκιμασε johnson's baby powder...την απλη αγνη πουδριτσα για μωρα...
χτενισε ολο το τριχωμα αναποδα καλα καλα να φυγουν οι νεκρες τριχες πρωτα και μετα σηκωσε τη τριχα...βαλε πανω μπολικη πουδρα και κανε μασαζ με τα χερια σου καλα να απλωθει παντου...μετα χτενισε απαλα να κατεβασεις τη γουνα...αστην μια μερα πανω....θα ειναι ολιγον σαν αλευρωμενος
και να τη γλυψει ειναι ακινδυνη... την επομενη μερα χτενισε πολυ καλα να φυγει η πουδρα κι αν δεν λαμψει να μη με λενε Γιουλη
πετυχαινεις καθαρη και αφρατη γουνα ετσι....

α ναι...στην ουρα βαλε μπολικη πουδρα...δεν ειναι στειρωμενος? γιατι εχει λαδωμενη ουριτσα?

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
καθαριστικη ειναι...κατα τα γνωμη μου να αποφευγεις τους καθαριστικους αφρους ομως...νομιζω οτι κατσιαζουν το τριχωμα...
ακου...δοκιμασε johnson's baby powder...την απλη αγνη πουδριτσα για μωρα...
χτενισε ολο το τριχωμα αναποδα καλα καλα να φυγουν οι νεκρες τριχες πρωτα και μετα σηκωσε τη τριχα...βαλε πανω μπολικη πουδρα και κανε μασαζ με τα χερια σου καλα να απλωθει παντου...μετα χτενισε απαλα να κατεβασεις τη γουνα...αστην μια μερα πανω....θα ειναι ολιγον σαν αλευρωμενοςκαι να τη γλυψει ειναι ακινδυνη... την επομενη μερα χτενισε πολυ καλα να φυγει η πουδρα κι αν δεν λαμψει να μη με λενε Γιουλη
πετυχαινεις καθαρη και αφρατη γουνα ετσι....
α ναι...στην ουρα βαλε μπολικη πουδρα...δεν ειναι στειρωμενος? γιατι εχει λαδωμενη ουριτσα?![]()
αμα τον χτενισω τοσο πολυ δεν θα βγω ζωντανη

Θα προσπαθησω παντως
Τουλαχιστον να καταφερω να τον αλευρωσω πριν τα παρει στο κρανιο 
Δεν ειναι στειρωμενος, αλλα παραδοξως εχει βελτιωθει η κατασταση σε σχεση με μερικους μηνες πριν. Δεν φαινεται λαδωμενη, πρεπει να τον ψαξεις για να δεις οτι λαδωνει στο συγκεκριμενο σημειο. Παλαιοτερα φαινοταν και χωρις να τον ψαξεις. Ελπιζω να του φυγει με την στειρωση σε μερικες μερες γιατι εχω διαβασει οτι μπορει να μολυνθει στο συγκεκριμενο σημειο, να του πεσει το τριχωμα και να ψαχνομαστε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αμα τον χτενισω τοσο πολυ δεν θα βγω ζωντανηΘα προσπαθησω παντως
Τουλαχιστον να καταφερω να τον αλευρωσω πριν τα παρει στο κρανιο
Δεν ειναι στειρωμενος, αλλα παραδοξως εχει βελτιωθει η κατασταση σε σχεση με μερικους μηνες πριν. Δεν φαινεται λαδωμενη, πρεπει να τον ψαξεις για να δεις οτι λαδωνει στο συγκεκριμενο σημειο. Παλαιοτερα φαινοταν και χωρις να τον ψαξεις. Ελπιζω να του φυγει με την στειρωση σε μερικες μερες γιατι εχω διαβασει οτι μπορει να μολυνθει στο συγκεκριμενο σημειο, να του πεσει το τριχωμα και να ψαχνομαστε.
αντε καλο αλευρωμα
και εμενα του Μορφεα ειναι σαν του λαδωμενου ποντικου η ουρα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μάλλον έχεις δίκιο πίστευα ότι όλα τα μακρύτριχα θέλουν συχνό μπάνιο αλλά μάλλον τα περσικά εχουν κ το υπόστρωμα που θέλει πιο συχνό μπάνιο, θα ρωτήσω κ την εκτροφέα όμως καθώς λες κ εσύ γιατί είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μου απαντήσει. Βρε Γιούλη μήπως ξέρεις αυτό το προϊον που είπε πιο πάνω η Κατερίνα που είναι για τους κόμπους κ που μπορώ να το βρω;νομιζω εχει να κανει με τη φυλη...ενας επαγγελματιας groomer ειναι ο πιο καταλληλος να δωσει τα φωτα του...παντως κι εγω εχω ακουσει οτι τα Περσικα χρειαζονται σιγουρα περισσοτερα μπανια απο αλλες φυλες οπως π.χ. τα Νορρβηγικα ή τα Κουν...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καπου ειδα οτι ρωτας για ενα texture spray για αυτο μιλας?Μάλλον έχεις δίκιο πίστευα ότι όλα τα μακρύτριχα θέλουν συχνό μπάνιο αλλά μάλλον τα περσικά εχουν κ το υπόστρωμα που θέλει πιο συχνό μπάνιο, θα ρωτήσω κ την εκτροφέα όμως καθώς λες κ εσύ γιατί είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μου απαντήσει. Βρε Γιούλη μήπως ξέρεις αυτό το προϊον που είπε πιο πάνω η Κατερίνα που είναι για τους κόμπους κ που μπορώ να το βρω;
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δώρα απ όσο έχω διαβάσει το υπόστρωμα των περσικων είναι αυτό που ευθύνεται για τους κόμπους
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τον πασπαλισα και μετα απο λιγη ωρα τον βρηκα βρεγμενο απο την κορυφη ως τα νυχια απο το γλειψιμο. Εγλειψε καθε εκατοστο πανω του. Μαλλον δεν του αρεσει η μυρωδια και προσπαθει να την βγαλει απο πανω του. Δεν τον βλεπω να γλιτωνει το μπανιο και το πιστολακι τελικα. Τον λυπηθηκα μωρε τον καημενο να γλειφεται με τις ωρες και τωρα νιωθω ενοχες
Ας ειναι με μη αφρατο τριχωμα, δεν πειραζει 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρε...ειναι στο γατι τελικα...αποτυχια η πουδραΤον πασπαλισα και μετα απο λιγη ωρα τον βρηκα βρεγμενο απο την κορυφη ως τα νυχια απο το γλειψιμο. Εγλειψε καθε εκατοστο πανω του. Μαλλον δεν του αρεσει η μυρωδια και προσπαθει να την βγαλει απο πανω του. Δεν τον βλεπω να γλιτωνει το μπανιο και το πιστολακι τελικα.
Τον λυπηθηκα μωρε τον καημενο να γλειφεται με τις ωρες και τωρα νιωθω ενοχεςΑς ειναι με μη αφρατο τριχωμα, δεν πειραζει
![]()
εμενα η ψωνισμενη η Σεμελη με το που μπαινει η πουδρα προσεχει μη τυχον και της φυγει
...σημερα που την χτενισα ομως αφαιρωντας τη πουδρα, πλυθηκε κι αυτη...εκθεσογατο το ατιμο

Δωρα τα δικα σου πως αντιδρουν με τις πουδρες? εχεις δοκιμασει?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool