moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
...ειμαι εντελως καινουρια εδω και χαρηκα πολυ που σας βρηκα..δεν ξερω αν υπαρχει καποιο topic που υπαρχει να συστινονται τα καινουρια μελη δεν νομιζω να βρηκα..εχω μια γατουλα περσικη και θα λαβουμε μερος στην εκθεση γατας που θα γινει 28 νοεμβρη..θα ειναι κανεις απο εδω??ειμαι εντελως πανασχετη οποτε οτι πληροφορια μπορειτε να μου δωσετε σχετικα με το τι να κανω με το τριχωμα ειναι δεκτη
..την κανω μπανιο σχεδον μια φορα τον μηνα..δεν δεχετε το πιστολακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να δεις στη στηλη "συζητηση επι παντος γατιστητου" το θεμα για τη 10η και 11η εκθεση γατας για να δεις τις προϋποθεσεις που πρεπει να πληρει η γατουλα για να συμμετεχει.Στην ιδια στηλη θα βρεις και το θεμα για τους περσομανεις,θα σε κατατοπισουν σιγουρα σχετικα με την περιποιηση του τριχωματος!
Να ερθεις να σε γνωρισουμε στην εκθεση,θα ειμαστε αρκετοι απο εδω.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλως ηρθες!Παιδια καλημερααα...ειμαι εντελως καινουρια εδω και χαρηκα πολυ που σας βρηκα..δεν ξερω αν υπαρχει καποιο topic που υπαρχει να συστινονται τα καινουρια μελη δεν νομιζω να βρηκα..εχω μια γατουλα περσικη και θα λαβουμε μερος στην εκθεση γατας που θα γινει 28 νοεμβρη..θα ειναι κανεις απο εδω??ειμαι εντελως πανασχετη οποτε οτι πληροφορια μπορειτε να μου δωσετε σχετικα με το τι να κανω με το τριχωμα ειναι δεκτη
..την κανω μπανιο σχεδον μια φορα τον μηνα..δεν δεχετε το πιστολακι
και με το ζορι την χτενιζω..επισης η ουρα της εχει λιγουσ κομπους τι μπορω να βαλω για να τους ξεμπλεξω?ευχαριστω
![]()
το θεμα της εκθεσης

https://www.mypetz.gr/threads/10η-και-11η-Έκθεση-Γάτας.225586/
και το θεμα των Περσικομανιακων

https://www.mypetz.gr/threads/Περσίας-maniacs.221944/
elvenstar
Επιφανές μέλος
Περσιας μανιακς κ μπορείς να ανοίξεις κ εσύ το δικό σου θεματάκι όπου μπορείς να συσταθείς κ να μας συστήσει κ την γατούλα σου κ φυσικά να βάλεις κ φωτογραφίες της. στην αρχή του θέματος αυτού η Κατερινα που είναι εκτροφέας ραγκντολ εξηγεί τι θα πρέπει να πάρεις για το λούσιμο κ το γκρουμινγ της γατούλας σου για περισσότερες πληροφορίες κ όσο μπορούμε να βοηθήσουμε κ εμεις μπορείς να μπεις στο ειδικό θέμα των περσικών κ να σου πούμε τη γνώμη μας κύριος βέβαια η Αναστασία που έχει μεγάλη εμπειρία σ αυτό τον τομέα
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι 3 σωματοφυλακες...μια για ολες και ολες για μια

Hlianna
Διάσημο μέλος
...με την κυρια αναστασια πρεπει να μιλησα χθεσ στο τηλεφωνο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη
..καλως σας βρηκα
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ηταν μια πολυ σοβαρη κυρια με επισημο υφος και λιτες κουβεντες?axaxaxaxaxa...παιδια σας ευχαριστω παρα παρα πολυ..εχω γραφτει απο χθες και περιμενα να με κανουν δεκτη και καθομουν και εβλεπα μεχρι τις 3 το βραδυ τις συζητησεις σας και ηθελα τοοοοοοοοοσο πολυ να γραψω και δεν μπορουσα...με την κυρια αναστασια πρεπει να μιλησα χθεσ στο τηλεφωνο αλλα δεν ειμαι και σιγουρη
..καλως σας βρηκα
![]()

αν ναι, δεν ηταν αυτη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αργησαν το κοριτσι να το κανουν δεκτο, αλλα με το που το εκαναν, ηρθαν οι 3 σωματοφυλακες και το εσωσανΛοιπον αν είναι να τα λέμε τρις συντονιστείτε όλες μαζί να μην αλλάζουμε θέμα![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
..νομιζω ομως οτι εχουμε ξεφυγει εντελως απο το αρχικο θεμα..αχααχαχα..
elvenstar
Επιφανές μέλος
ηταν μια πολυ σοβαρη κυρια με επισημο υφος και λιτες κουβεντες?
αν ναι, δεν ηταν αυτη![]()
Πόθο και Αραμι θα σας καρφώσω στον Νταρτανιαν...και καθολου τσιριχτη φωνη;Οχι,τοτε σιγουρα ηταν αλλη.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool