ΑΑΑΑΑααααχχχ , αυτή είναι ζωή!!!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Happy%20Cat.jpeg

Λοιπον σημερα ειμαι ΠΑΡΑ πολύ χαρουμενη!
Μολις πριν λιγο ανοιξα τα μαιλ μας και τι να δω?

Τη βουλιτσα την εκανε ημερολογιο ο γατομπαμας της με αλλη ποζα σε καθε μηνα!

Τη μαυρη εβενινη πριγκιπισσα την ονομασε η μαματης χιονατη και μου εστειλε φωτο που ειναι ξαπλωμενη και κοιμαται ανέμελα πανω στη κοιλια της, θα ειναι και εθελοντρια μας

Το σκυλακι στη ναουσσα απο κει που ηταν στο δρομο το πρωι τωρα ειναι με κτηνιατρο ζεστη και φαγακι

Η Σπετσοπουλα αντι για κλεισμενη σε σπιτι ειναι πια με το νεο ταιρι της το γιωργο και χαίρονται αμοιβαια

Ο λευτερακης παει καλυτερα

Ο Αρχοντας εκανε μπανιο χτες στο νεο του σπιτι, ο μπαμπας του συντομα θα γινει και σπιτι φιλοξενειας μας

Και το κυριοτερο?? Αντι να σκοτωνόμαστε να ελεγχουμε τους νεους γατογονεις οπως αλλα σωματεια εδω χτιζονται σχεσεις εμπιστοσύνης και μου στελνουν οι ιδιοι φωτο των γατιων τους...ειλικρινα το ηλπιζα αλλα δε το περιμενα

Το αλλο καλο ειναι οτι οσοι εχουμε ομαδες η σωματεια συγα σιγα αρχιζουμε να συνεργαζομαστε μεσω νετ για το καλο των ζωων

:up::up::up::up::up::D:D:D:D:D:D:D:D

Μπορω να πω οτι ειναι μια καταπληκτική μέρα.. μπορει να ειμαστε σε πολλα κακοι με τα ζωα αλλα μια χαρά μπορουμε να γινουμε χωρα υπόδειγμα αν προσπαθησουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντα τέτοια για τους μικρους μας φίλους:up:

Πράγματι τα νέα είναι χαρούμενα και ελπιδοφόρα:up::up::up: Έτσι να συνεχιστούν από εδώ και πέρα ,μακάρι όλα τα γατάκια να μην βρίσκονται σε άσχημη θέση κι όσα βρεθούν, σύντομα να έχουν τη ζεστασιά και τη φροντίδα που τους αξίζει. :):):):)
Εμείς, θα τα "πούμε" πάλι σύντομα:D
Εύχομαι ακόμη καλύτερη συνέχεια!!!!!!!:up:

μπραβο πολυ ωραια μερα. επισης το σαββατο δωσαμε κ 4 σιαμεζακια σε καινουργιες οικογενειες, για να σου φτιαξω κι αλλο το κεφι.
κ να δεις που οι ωραιες μερες θα συνεχιζονται:up::up:

Επίσης εγώ είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη με τα νέα του Λευτεράκη:):):) Άλλο ένα καλό νέο..
Για να βλέπω ενημέρωση στο θέμα για τα καλά τα νέα:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ χαίρομαι για όλα αυτά και είναι πολύ ελπιδοφόρα:up: Χαίρομαι για όλα τα ζωάκια βέβαια, αλλα με κάνει ομως να σκέπτομαι κ τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο δρόμο, (που ειδικά φέτος είχαμε κ πάρα πολλές κ σοβαρές ιώσεις).
ΥΓ.: Για τον Λευτεράκη χάρηκα λίγο παραπάνω:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως δεν ξερω εγω οφειλω και πολλα σε σας και το σαιτ εδω, ξερω οτι με στηριζετε και το εκτιμω παρα πολυ να ξερετε

:D:D:D

Σημερααα δωσαμεεεεεε Ορφέα και τη μικρη μπουμπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
σε καταπληκτικα σπίτιαααααααααααααα το ενα κελύτερο απο το αλλο στα κρεββατια τους θα τα χουνε χεχεχε βασιλικα θα περασουνε

Κι αλλα καλα νεα φαινεται οτι δουλευει τελεια η εκπαιδετυση μεσω του σαιτ μας για το τι να κανει κανεις αμα βρει γατακι η πως να το κανει λουξ.

Ενω το καλοκαιρι με παιρναν εντρομοι λεγοντας οτι δεν μπορουν να τα κρατησουν τωρα ολοι μα παιρνουν η γραφουν, βρηκα γατακι σας στελνω τις φωτο να το προωθησετε εμαθα το σαιτ σας απέξω!! Η εκπαιδευση δουλευει και δημιουργει σπιτια φιλοξενειας!!

Λοιπον σημερα ειχα το καλυτερο δωρο ειχα ενα γατακι τυφλο που δεν ειχαμε που να το βαλουμε και θα το φιλοξενησει μια πολυ καλη κοπελα που θελει να γινει και γατονταντα, ουφ ησυχασα το καημενο θα βρισκονταν στο δρομο αλλιως.

Και συνεχίζουντα καλα νεα!!

το ΤΗλέραμα βαζει συνεχεια αγγελιες με αναπηρα μας και χαρη σε αυτα μια και παρνουν πολλοι δινουμε κι αλλα, μπηκε πχ η αγγελια για την Ανατολη δυο μηνες αφου δωθηκε και χτες με πηρε μια τελεια κυρια απο πατρα για να παρει κουτσο γατακι για δευτερο ζωο( ειναι κα στη φιλοζωικη εκει) και επειδη δωσαμε τα δικα μας προωθησα τη γατουλα απο τη βεροια αν θυμαστε το θεμα.
Που λετε η γατουλα θα ταξιδεψει μολις βρουμε τροπο, ολα κανονιστηκαν, βρηκε σπιτακι και αν θυμαστε αυτοι μας ειχαν περιθαλψει ενα σκυλακι μια κυριακη που τωρα ειναι στο κυνοκομειο και δεν εχει εξοδα. Εμεις λοιπον θα δωσουμε οπως ειχαμε υποσχεθει 100 ευρω απο τη συναυλια μας για το σκυλακι και επειδη δε τα χρειαζεται αυτο και απλα θα το βοηθησουμε να υιοθετηθει, θα πληρωθουν τα 100 απο τα 150 της κουτσης γατουλας που βρηκε και το σπιτακι. ( Γιουπι τελειωσε κι αυτο)

Παρακατω το τηλεραμα παλι εβαλε την ημίτυφλη πεταλουδιτσα αυτη τη φορα, οποτε ενω φιλοξενουνταν σε ενα κλουβι λαγου , κανονισαμε κι αυριο παει σε σπιτι φιλοξενειας με τις αμμους της τις τροφες της και ολα της με δυο φοιτηττριες να τη χαιδευουν οπως θα τους δειξουμε και παιρνει κι αυτη το δρομο της για υιοθεσία.

Η μανουλα με τα μωρα καναμε τραμπα θα τη φιλοξενησει η αδροδιτη που φιλοξενουσε τον Τζεντλεμαν κρυφτουλη αλλα δεν ταιριαζανε . Ετσι θα παρει τη γατουλα με τα μωρα που ειναι πιο ευκολο και τον κρυφτουλη που ειναι μεγαλος και θελει πολύ κοινωνικοποιηση θα τον αναλαβει η νεα μας εθελοντρια μαρινα που θα τον εχει ολο στο χαδι και θα του παιζει και πιανο ( μονο μουσικοθεραπεια γατας δεν καναμε ακομη χαχα)μεχρι να σιαξει και να δωθει κι αυτος γιατι απο τοσο κτρυψιμο ουτε φωτο δεν τον βγαλαμε ακομη ( ειναι ο αδερφος της παχουλης τιγρης).

Η Φιογκίτσα φιλοξενειται σε νεα μας εθελοντρια τη ξανθιαννα που θελει να ασχοληθει επαγγελματικα με γατες και να γινει επισημη κατ ναννυ και κανονισα οι κατ ναννυ μας ναπανε να εκπαιδευτουνε στον γιατρο που εγχειρησε την μικρη ανατολή αν θυμαστε στα δυτικα. Εγω θα τις μαθω να χτενισουν και να κνουν μπανιο περσικα και μακρυτριχα και αλα μικρα κολπακια
Ετσι σιγα σιγα θα τις μαθουμε να γινουν σουπερ κατ ναννυ. Εξισου αν τη δεχτει ο μεγαλος γατος της θελει πολύ και να την κρατησει μονιμα.

Κι ο καλος θελουλης μου εστειλε προχτες ως δωρο τρια σπιτια φιλοξενειας στη γιορτη μου για να ταχτοποιησω τοσα γατακια... δεν ειναι πρωτος???;):D

Κι ο καλος θελουλης μου εστειλε προχτες ως δωρο τρια σπιτια φιλοξενειας στη γιορτη μου για να ταχτοποιησω τοσα γατακια... δεν ειναι πρωτος???;):D

Αυτά είναι δώρα!!!!!:up::up::up:

Ουφ αποστολη ολοκληρωθηκε με φανταστικη επιτυχια.

Πηγαμε πιασαμε με παγιδα τη μανουλα με τα μωρα γιατι ειχε ανεβει πανω σε ντουλαπα( εινα ζουμπουρλουδικα μακρυτριχα σα γατακια φωτογραφιας σκετα αγγελουδακια) η κυρια που την εσωσε μας προσφερε και τα φαγητα τους αν και ανημπορη τοσο πολύ συγκινηθηκε. Εγινεη προσαρμογη τουα απο την εθελοντρια μας και η αφροδιτη που τα φιλοξενει εχι ξετρελαθει με τα μικρα το ενα μας το καπαρωσανε ηδη.

Πηρα τον Τζεντλεμαν Κρυφτουλη απο το σπιτι φιλοξενειας που δε του ταιριαζε και τον πηγα στο πιο ιδανικο. Η κοπελα μια γλυκυτατη κουκλιτσα μουσικος θα του παιζει πιανο και ειναι πολύ ηρεμη, ο γατουλης πρωτη φπρα ευχαριστηθηκε και αρχισε τα τριψιματα στο σπιτι της ανιμα και της αφροδιτης δεν ελεγε να βγει δεν του αρεσε οσες προσπαθειες και να εκαναν. Ισως και να ερωτευτουν και να τον κρατησει η κοπελα.Παντως θα ειναι γενικα εθελοντρια μας και ειναι πολύ καλη οποτε τελεια!

Κατοπιν ειχαμε ραντεβου με τη κυρια πουε σωσε τη πεταλουδιτσα και την πηγαμε στο σπιτι της αλλης νεας εθελοντριας που ειναι μουσικολογος περικαλω ( εχουμε ολο καλλιτεχνες εθελοντες) η πεταλουδιτσα πολύ τσαχπινουλα καταευχαριστηθηκε και εκανε μεχρι και κοιλίτσες!!! ΠΟλύ χαρηκα γι αυτην . Αντε τωρα θα παει και στο σπιτακι που θα της βρουμε μετα.

Ενα ηταν το αρνητικο μονο κι αυτο ηταν οτι το σκυλακι που σωσαμε με το σωματειο της βεροπιας το πηγαν μεν στο κυνονομειο αλλα η κτηνιατρος εκανε διαγνωση να μη πω που εχει συμβαση με το δημο και ενω ειπε οτι δεν ειχε τιποτα το σκυλακι ειχε πεθανει απο τη δευτερα και το μαθα σημερα οπως και το σωματειο!!! Ειμαι πολύ θυμωμενη με αυτη τη δημαρχο που εμπιστευτηκε το κυνοκομειο σε τετοιο κυνοκομο και τετοια κτηνιατρο!!! Αισχος! Σκοπευουμε να διαμαρτυρηθουμε και θα παρακαλουσα να το κανετε κι απο εδω παιδια. Τζαμπα το σωσαμε το καημένακι

Οταν παιρνουμε τετοια μαιλ χαιρομα παρα πολύ

Γεια σας,
Ονομάζομαι (ταδε) και θα ήθελα να υιοθετήσω ένα γατάκι. Παραπάνω υπάρχει το ερωτηματολόγιο με τα στοιχεία μου. Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις θα χαρώ να απαντήσω .....Περιμένω απάντησή σας!

Τι ωραια που οι ανθρωποι υιοθετουν γατακια και τα φροντίζουν και εχουμε ολοενα και περισσοτερα γατακια σωσμένα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειδικα οταν ακουω αυτο το.. "μα φυσικά και συμφωνω με τη στειρωση.. θα το εχω στο σπιτι μονο... ναι ξερω τοι πρεπει να παρω τα εχω ετοιμα τα διαβασα στο σαιτ σας ".... τι ωραια που ειναι...αγγαλιαση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back