kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Φαίνεται για βιρμανίας χωρίς γαντάκια,για σιαμ ειναι πολύ μακρύτριχος.Ισως ειναι διασταυρωση των δύο.Τι ηλικία έχει;Για Ράγκντολ μου φαίνεται μικρόσωμος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
Ο κτηνίατρος μου είχε πεί πώς είναι σιάμ αλλά δεν νομίζω λόγω τρίχας.
7 μηνών είναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Λοιπον η γατουλα σου ειναι ολοιδια με σιαμ seal tabby point ή chocolate tabby.Εχει και γαλαζια ματια;Δες και μονη σου:
Που τη βρηκατε;Και τα υπολοιπα μικρα της απο οτι βλεπω εχουν αρκετα στοιχεια απο σιαμ.Τα εχεις φωτο πιο μεγαλα;
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
Σοβαρα;Λογικα ειναι και πιο μεγαλο ηλικιακα στη δευτερη ε;
Λοιπον η γατουλα σου ειναι ολοιδια με σιαμ seal tabby point ή chocolate tabby.Εχει και γαλαζια ματια;Δες και μονη σου:
![]()
![]()
![]()
![]()
Που τη βρηκατε;Και τα υπολοιπα μικρα της απο οτι βλεπω εχουν αρκετα στοιχεια απο σιαμ.Τα εχεις φωτο πιο μεγαλα;
Στην δεύτερη είναι όντως μεγαλύτερη σε ηλικία αλλά και στειρωμένη!Ναι, μπλέ μάτια έχει!
Την βρήκε η μάνα μου σε κάδο σκουπιδιών!!!!
Θα τα βγάλω φωτογραφία και τα ανέβασω το απόγευμα!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ομορφη γατουλα...μοιαζει με κεραμιδακι tabby και Σιαμ...Δωρα ειναι πολυ το tabby πανω της αν προσεξεις στις φωτο...Δέν έχω αγοράσει κανένα γατάκι !
Αυτόν τον γέννησε η Βίκυ!
ο γατουλης σου εχει καποια στοιχεια Βιρμανικου (η γουνα), αλλα εκτος απο την ελλειψη γαντιων εχει σφηνωειδες προσωπο που το κανει να μοιαζει πιο πολυ σε Σιαμ...
Να τον χαιρεσαι! Ειναι πολυ ομορφος

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι αλλα σε αυτην εχει πολυ tabby....καλα μωρε ειναι ομορφη γατουλα...και σπανιαΣτη δευτερη φωτο η μαμα φαινεται να εχει μονο στο μπουτακι,οπως και η γατουλα που εβαλα.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στα Βρετανικα μπορει... αλλα στα color points δεν επιτρεπεται να απλωνει το χρωμα...Παιζει στα σιαμ να χανονται οι ριγες μεγαλωνοντας;Οπως σε αλλες ρατσες;Γιατι ακομα κι ενα απο τα μωρα της Ραισας εχει ακομα και τωρα βουλιτσες στα πλευρα,απο εναν παππου του Φιντελ.Ειναι εξαιρετικη γατα,εγω λεω να πεταχτω διπλα στη Λερο να την κλεψω!![]()
να πας στη Λερο

moukelis
Επιφανές μέλος
Βρε λες να πεταχτω;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετοιμασε τα χαρτια της υιοθεσιας και τρεχαΑ ΟΚ,δεν ηξερα νομιζα οτι μπορει να επιτρεπονται οι ριγες σε μικρη ηλικια και να χανονται μετα.
Βρε λες να πεταχτω;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool