Αίμα στα γεννητικά όργανα 3 μέρες μετά τη στείρωση! Τι γίνεται;

Όλγα18774

Δραστήριο μέλος

Η Bijoux αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Μόλις πριν απο 3 μέρες στειρώθηκε μια αδεσποτούλα και τώρα την έχω μέσα στο σπίτι.Γενικά είναι ευδιάθετη και τρώει αλλά πριν λίγο παρατήρησα αίμα στα γεννητικά της όργανα, όχι πολυ σταγονίτσες και το καθάριζε μόνη της.Στο παρελθόν είχα και άλλες γατούλες που είχα στειρώσει αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο.
Μου είπαν ότι μπορεί να είναι αίμα από την εγχειρηση το οποίο να αποβαλλεται μέσω των νεφρών και κατα συνέπεια μέσω του ουροποιητικού.
Ξέρει κανείς κάτι άλλο?:hmm:Ανησυχώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Μόλις πριν απο 3 μέρες στειρώθηκε μια αδεσποτούλα και τώρα την έχω μέσα στο σπίτι.Γενικά είναι ευδιάθετη και τρώει αλλά πριν λίγο παρατήρησα αίμα στα γεννητικά της όργανα, όχι πολυ σταγονίτσες και το καθάριζε μόνη της.Στο παρελθόν είχα και άλλες γατούλες που είχα στειρώσει αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο.
Μου είπαν ότι μπορεί να είναι αίμα από την εγχειρηση το οποίο να αποβαλλεται μέσω των νεφρών και κατα συνέπεια μέσω του ουροποιητικού.
Ξέρει κανείς κάτι άλλο?:hmm:Ανησυχώ

Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό, αλλά δεν μου φαίνεται λογικό. Το αίμα από μια μικρή ενδεχόμενη αιμοραγία που απορροφάται σίγουρα αποσυντίθεται σε διάφορα υποπροιόντα και δεν αποβάλλεται έτσι αυτούσιο.:hmm::hmm:
Νομίζω το καλύτερο είναι να επικοινωνίσεις με τον κτηνίατρο σας...ίσως έχει να κάνει με την συρραφή του τραύματος.:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αίμα στα γεννητικά όργανα 3 μέρες μετά τη στειρωση!Τι γίνεται?

Και εγώ στείρωσα τον γάτο μου πριν τρεις μέρες και ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να βγαίνει λίγο αίμα. Με παρότρυνε να το καθαρίζω ,άμα το βλέπω, με ένα βαμβάκι και λίγο bedadin ή ocranisept. Βέβαια μου έδωσε και κολάρο να του φορώ για να μην γλύφει τα ράμματα και τα ανοίξει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back