Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Τις 2 τελευταίες μέρες παρατήρησα πως τα ούρα του γάτου μου έχουν αίμα και μάλλον δεν ουρεί και μεγάλη ποσότητα .
Ο κτηνίατρος μου είπε τηλεφωνικά πως μάλλον είναι ουρολοίμωξη και μου σύστησε αντιβίωση ( vibramycin)
Είχε κάποιος από εσας ανάλογη εμπειρία ?
Πόσο επικίνδυνο είναι για το γάτο μου ?
Είναι σκόπιμο να δώσω και στην άλλη μου γάτα μου αντιβίωση?
Ευχαριστώ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Γεια σας !
Τις 2 τελευταίες μέρες παρατήρησα πως τα ούρα του γάτου μου έχουν αίμα και μάλλον δεν ουρεί και μεγάλη ποσότητα .
Ο κτηνίατρος μου είπε τηλεφωνικά πως μάλλον είναι ουρολοίμωξη και μου σύστησε αντιβίωση ( vibramycin)
Είχε κάποιος από εσας ανάλογη εμπειρία ?
Πόσο επικίνδυνο είναι για το γάτο μου ?
Είναι σκόπιμο να δώσω και στην άλλη μου γάτα μου αντιβίωση?
Ευχαριστώ !
![]()
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Πιστεύω κι εγώ πως είναι ουρολοίμωξη. Κάνε αυτό που του είπε ο γιατρός κ ρώτησέ τον για πόσο καιρό πρέπει να πάρει αντιβίωση. Πρόσεχε μην σου πάθει διάρροιες. Παρακολούθησέ τον. Επίσης ρώτησε τον κτηνίατρο για το πότε θα πρέπει να δεις βελτίωση στα ούρα του και στην ποσότητά τους.
Περαστικά στον γατούλη σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
καλό βράδυ

aretha
Περιβόητο μέλος
Επίσης, επειδή οι αρσενικοί γάτοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ουρολιθιάσεις, το αίμα στα ούρα ίσως να σημαίνει και κάτι τέτοιο.
Σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να επισκεφθείτε κτηνίατρο που θα κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να βγει υπεύθυνη και σωστή διάγνωση και να αντιμετωπιστεί εγκαίρως το όποιο πρόβλημα.
Δες εδώ μια λίστα με κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του MyCat.
Περαστικά του!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΑ στον κτηνίατρο.
ria23
Διάσημο μέλος
:''πόνος κατά την ούρηση ,αλλαγές στη συμπεριφορά ,αίμα στα ούρα.κτλ..ίσως παρουσιάζει κάποια πάθηση στην κύστη η' στα νεφρά...ο κτηνίατρος μόλις διαγνώσει τι ακριβώς είναι..θα συστήσει και ειδική τροφή...μην ανησυχείς απλά πρέπει να το πας εκεί για να γίνει διάγνωση σωστή..
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να είναι ουρολοίμωξη , γιατί εκτός από όλα τ'αλλα πηγαίνει και συνέχεια στην άμμο και αφήνει από μερικές σταγόνες.
Για σίγουρα θα τον πάω στο γιατρό το απόγευμα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
nikoletta_cy
Νεοφερμένο μέλος
και απο τότε πρέπει να τον ταΐζουμε με ειδική τροφή urinary για να μην το ξαναπάθει... αλήθεια τον πήγες στον κτηνίατρο? είναι καλύτερα ο γατούλης σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Ο γάτος κάνει κανονική ( πιστεύω δλδ) ποσότητα ούρων αλλά έχουν ακόμη αίμα :///
Ο γιατρός μου είπε πως θα πρέπει να καθαρίσουν την 4η - 5η μέρα ...
Ελπίζω όλα να πάνε καλά !
aretha
Περιβόητο μέλος
Κάνατε ανάλυση ούρων δηλαδή;Όλα δείχνουν πως είναι ουρολοίμωξη...
Αν είναι ουρολοίμωξη, μην ανησυχείς, με την αντιβίωση θα περάσει. Φρόντισε να πίνει αρκετό νερό ο γάτος σου, βοηθάει κι αυτό πολύ.
Περαστικά σας!

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Τηλεφωνικά μίλησα με το γιατρό.
Επειδή ο γάτος μου ουρεί κανονικά ( οχι σταγόνες δλδ ) & δεν πηγαίνει κάθε τρεις & λίγο στην άμμο του πιστεύω πως η αντιβίωση έχει αποτέλεσμα.
Όπως & να 'χει αυρίο έχω κλείσει ραντεβού για να τον δει & από κοντά.
Νερό πίνει πάρα πολύ & για φαγητό έχει πολλή όρεξη !
prince
Διάσημο μέλος
πήγατε κτηνίατρο; πως είναι η ψυχούλα;
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόνννν.... του πήρε ούρα με ένα σωληνάκι ( ή κάτι τέτοιο) & ήταν πεντακάθαρα.
Ούτε αίμα ούτε τπτ. Τώρα να τον έπιασε η αντιβίωση τόσο γρήγορα ???
Πάντως μου είπε να τη συνεχίσω για μερικές μέρες ακόμη & γενικά να μην ανησυχώ!
Για να δούμε!
staman2
Περιβόητο μέλος
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Ήδη φαινεται να το έχει ξεπεράσει !
Την προηγούμενη εβδομάδα , λες & σαν να ήθελε να μου δείξει το πρόβλημα του, κατουρούσε απο εδώ και από εκεί & έτσι είδα και το αίμα :/
Τώρα μόνο στην άμμο !
Επίσης ερχόταν & κουλουριαζόταν δίπλα μου ενώ συνήθως κοιμάται στο μαξιλαράκι του . Τώρα ανεξαρτοποιήθηκε πάλι :p (χμμμμ δεν ξέρω αν μου αρέσει αυτό !
)Τέσπα όλα περαστικά ελπίζω !
natalo9
Δραστήριο μέλος
Περαστικα σας

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

έξυπνος γατούλης όμως στα σκούρα ξέρει που να ζητήσει βοήθεια και δεν κρύβεται

Vaso kitten
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool