eirini-vasiliki kitty
Νεοφερμένο μέλος
Κρίμα για τον γατούλη σου.Είναι καλύτερα τώρα;και μένα είχε ο γατούλης μου τέτοιο πρόβλημα και τελικά έχει πρόβλημα με την κύστη του και αναγκαστήκαμε να του βάλουμε καθετήρα του καημενούλη μουκαι απο τότε πρέπει να τον ταΐζουμε με ειδική τροφή urinary για να μην το ξαναπάθει... αλήθεια τον πήγες στον κτηνίατρο? είναι καλύτερα ο γατούλης σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agg99
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
missas
Νεοφερμένο μέλος

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος

Ενώ για 2 εβδομάδες ο Μαγιούλης μου ( ο γατούλης μου !) ήταν καλά από χθές πάλι είδα αίμα στα ούρα του.
Ο κτηνίατρος ( από το κινητό , πήγε & αυτός διακοπές ) μου είπε να του ξαναδώσω αντιβίωση & αν επιμείνει το πρόβλημα να τον πάω από εβδομάδα εκεί... Τον ρώτησα αν υπάρχει κίνδυνος απόφραξης και μου είπε πως όχι από τη στιγμή που ουρεί κανονικά.
Εν τω μεταξύ φοβάμαι μήπως φταίω & εγώ για όλο αυτό γιατί
1ον ξαναχρησιμοποιήσα μια άμμο που του την είχα πρωτοβάλει όταν δημιουργήθηκε & το πρόβλημα ( αλλά θεώρησα απίθανο να οφείλεται στην άμμο)
2ον του έδωσα ξηρα τροφή ενώ ο γιατρός μου είπε να μη του ξαναδώσω...
Εσείς τη γνώμη έχετε ?
Ευχαριστώ

aretha
Περιβόητο μέλος
Η άμμος δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το πρόβλημα (περίεργο θα μου φαινόταν πάντως
) αλλά αφού παρατήρησες αυτή τη σύμπτωση άλλαξέ την καλύτερα.Την προηγούμενη φορά για πόσες μέρες πήρε αντιβίωση; Πολλές φορές χρειάζεται αρκετά μεγάλο διάστημα για να θεραπευθούν εντελώς οι ουρολοιμώξεις. Μην την σταματήσεις νωρίτερα από ότι σου πει ο κτηνίατρος, ακόμα κι αν υποχωρήσουν τα συμπτώματα.
Περαστικά!
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανως δεν αντιληφθηκες την σοβαροτητα της καταστασης. Αυτη τη φορα προσπαθησε να ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου κατι παραπανω ξερουν σιγουρα απο εμας.
Καλη αναρρωση στον γατουλη!
Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος

Όχι δεν μου πρότεινε κάποια ξηρή τροφή ... απλά μου είπε να την αποφεύγω...
Ευχαριστώ & ελπίζω να τη σκαπουλάρουμε & αυτή τη φορά!
aretha
Περιβόητο μέλος
Δες εδώ, για το πώς να του δίνεις το χάπι με όσο το δυνατόν λιγότερη "μάχη".Ρώτησε και τον κτηνίατρό σου για τις ειδικές τροφές, απ' όσο ξέρω βοηθάνε πολύ στην πρόληψη τέτοιων προβλημάτων.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Με την αντιβιωση το καταλαβαινω απολυτα, χρειαστηκε να δωσω και στις 3 γατες μου επι μια εβδομαδα 2 φορες την ημερα και την σιχαινονταν τοσο πολυ που μολις με εβλεπαν ετρεχαν. Όμως ηταν για το καλο τους..χμμμ ναι τη σταμάτησα 2 μέρες νωρίτερα γιατί ο γάτος είχε σιχαθεί εντελώς την αντιβίωση & για να του τη δώσω γινόταν μάχη
Όχι δεν μου πρότεινε κάποια ξηρή τροφή ... απλά μου είπε να την αποφεύγω...
Ευχαριστώ & ελπίζω να τη σκαπουλάρουμε & αυτή τη φορά!
Πάντως επειδη ειδα σε αλλο θρεντ οτι ο γατουλης σου ειναι μεγαλος καλο θα ηταν να ψαξεις και να του βρεις μια τροφη που ενδείκνυται για την ηλικια του και για την κατασταση του.Πχ αν ειναι στειρωμενος υπαρχει ειδικη ξηρά τροφη για να μην αντιμετωπιζει ουρολογικα προβληματα και προβληματα για τα νεφρα.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι ξανα και καλη αναρρωση

Kikiriki
Νεοφερμένο μέλος
Τι να πω... ίσως να μην είχε κάνει τον κύκλο της η αντιβίωση & γ ι'αυτό επανήλθε το προβλημα

Ευχαριστώ για τις ευχές !

Kyriakos Levis
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας και Κάλο Πάσχα ειθελα να ρωτήσω κάτι για την γατούλα μου αν θα πρεπει να ανήσυχο η όχι και τη πρεπη να κάνω
Η Γατούλα μου είναι Θηλύκια και είναι περίπου 6 μηνών και είναι αρκετός καιρός που ουρί αίμα και τώρα τελευταία έντονο
μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ευχάριστο πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας και Κάλο Πάσχα ειθελα να ρωτήσω κάτι για την γατούλα μου αν θα πρεπει να ανήσυχο η όχι και τη πρεπη να κάνω
Η Γατούλα μου είναι Θηλύκια και είναι περίπου 6 μηνών και είναι αρκετός καιρός που ουρί αίμα και τώρα τελευταία έντονο
μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε ευχάριστο πολύ
Σίγουρα δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ένα τέτοιο πρόβλημα.

Δυστυχώς όσο φιλόζωοι και να είμαστε, δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τον ρόλο του κτηνίατρου.

Νομίζω ότι είναι σοβαρή η κατάσταση που περιγράφεις και το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνούσες το συντομότερο με τον κτηνίατρό σας.

Εύχομαι το καλύτερο για την γατούλα σου.

Καλό Πάσχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εμενα δεν μου ακουγεται καθολου καλο ολο αυτο!! εγω στην θεση σου θα ανησυχουσα, επρεπε απο την αρχη να την πηγαινατε στο κτηνιατρο, οποτε τωρα οσο πιο συντομα τοσο το καλυτερο για την γατουλα!!!! πολυ πιθανον να ειναι κατι πολυ σοβαρο δυστυχως

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να είναι κυστίτιδα, μπορεί κάτι πιο σοβαρο (πράγμα που απεύχομαι). Όπως και να 'χει, να πάτε το συντομότερο δυνατό στον κτηνίατρο!
brigite
Διάσημο μέλος
Αρκετος καιρος ...ουρει αιμα...και χωρις να εχει παει στον κτηνιατρο ;Ακουγεται τραγικα τραγικο αγαπητε μου.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Στον κτηνίατρο επειγόντως και περιμένουμε να μας πεις νέα.
Γειά σας πάλι εδώ.Ό γάτος μας κατουράει αίμα.Γενικά έχω παρατηρήσει όταν βρίσκονται σέ περιόδο αναπαραγωγής ουρούν σέ διάφορα σημεία καί πολύ συχνά μέχρι πού στό τέλος βγάζουν αίμα.Μπορεί όμως νά είναι από χτύπημα;
Ποιά ή γνώμη σας;
αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
εγω στην θεση σου θα επαιρνα τον γιατρο τηλ!.ακουγεται αρκετα σοβαρο να εχει αιμα στα ουρα!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Οταν ειναι σε περιοδο αναπαραγωγης καποιοι ψεκαζουν,ή μαρκαρουν με ουρα,αλλα ποτε δεν εχουν αιμα.Μπορει να ειναι ουρολοιμωξη ή ουρολιθοι,πρεπει οπωσδηποτε αμεσα να τον δει γιατρος.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατ' αρχήν πόσες γατούλες έχουν πρόβλημα? Είσαι σίγουρος πως βγάζουν αίμα μόνο την περίοδο αναπαραγωγής?
Μπορεί να είναι και από χτύπημα, αν οι γατούλες βγαίνουν έξω από το σπίτι, αλλά μπορεί να είναι και άλλα πράγματα όπως ουρολιθίαση, ιδιοπαθής κυστίτιδα ή ακόμα και νεοπλασία.
Γι' αυτό καλύτερα να πάτε επίσκεψη στον κτηνίατρο και με την ευκαιρία κλειστε και ένα ραντεβού για στείρωση. Έτσι θα σταματήσουν να ψεκάζουν και να φευγουν για να ζευγαρώσουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool