Αίμα στα περιττώματα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πριν 2 μηνες το αιμα ηταν στα οπισθια ηταν πυχτο και ανοιχτοχρωμο. Το εβλεπα και στις κουβερτες που κοιμοντουσαν
.

Άρα δεν ξέρεις αν ήταν στα κόπρανα ή τα ούρα!!

Ο γιατρος διεγνωσε ουρολοιμωξη γιατι τα γατια δεν εκαναν καθολου ουρα για περιππου 2-3 ημερες.

Ένα ζώο που δεν έχει ουρήσει για 2-3 μέρες (είτε επειδή δεν παράγεται ούρο, είτε επειδή υπάρχει κάποια έμφραξη και δεν μπορεί να αποβληθεί), έχει πολύ σοβαρά συμπτώματα, κινδυνεύει άμεσα η ζωή του και χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση. Συνέβη κάτι τέτοιο στα γατάκια σου;;;

Καλλιεργια ουρων δεν εγινε.

Μήπως έγινε τουλάχιστον γενική εξέταση ούρων;; Είναι αδύνατον να διαγνωστεί ουρολοίμωξη χωρίς τουλάχιστον μια εξέταση ούρων!!!

Μου ειπε ο γιατρος οτι κολλησαν κατι απο τα υπολειμματα των κοπρανων τους στην τουαλετα.

Καλά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δε θα το σχολιάσω!!!

Τωρα το αιμα ηταν με τα κοπρανα και εκτος τουαλετας(σα να μην προλαβαν να φτασοθν μεχρι εκει). Μια φορα μονο το ειδα και ακομα και σημερα που καθαρισα την τουαλετα τους δεν παρατηρησα αιμα. Τα κοπρανα ειναι πολτωδη. Εχουν κεφι τρεχουν παιζουν, τρωνε κανονικα Hills Kitten.

Το αίμα ήταν πάνω στα κόπρανα σε σταγόνες ή γραμμές ή ήταν όλα τα κόπρανα αιμορραγικά;;;
Έχουν πάρει αντιπαρασιτικά φάρμακα;; Είναι εμβολιασμένα; Βγαίνουν έξω από το σπίτι;; Έχουν πρόσβαση σε άλλες τροφές εκτός από τη δική τους; Μήπως έκανες πρόσφατα και απότομα κάποια αλλαγή στην τροφή τους;; Δεν ξέρουμε βέβαια κι αν έχουν πρόβλημα και τα δύο ή μόνο το ένα γατάκι.

Η συμπεριφορα τους δεν εχει αλλαξει αλλα ουτε και τοτε ηταν διαφορετικη.

Αυτό είναι καλό. Το καλύτερο βέβαια είναι τα δει κτηνίατρος και να γίνει μια εξέταση κοπράνων, καταρχήν και μια εξέταση ούρων για να αποκλειστεί σίγουρα και η ουρολοίμωξη.

Είναι πιθανό όλη η κατάσταση να οφείλεται σε κάποιο παράσιτο ή να είναι διατροφικό το πρόβλημα, από απότομη αλλαγή τροφής ή και από κάποιο συστατικό της συγκεκριμένης τροφής (κάτι σαν δυσανεξία ή αλλεργία). Ο δικός μου ο γάτος παρουσιάζει το ίδιο (μέχρι και αιμορραγική διάρροια) αν φάει κροκέτες Wiskas.
Δεν βλέπω πιθανό να είναι κάτι σοβαρότερο αφού τα γατιά δεν έχουν άλλα γενικά συμπτώματα. Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις, αφού δεν μπορώ να εξετάσω τα ζώα. Το καλύτερο είναι να εξεταστούν από κάποιο κτηνίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και θα λεγα σε αλλον κτηνιατρο Οχι σ αυτον που τα πηγες την πρωτη φορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις κανέναν άλλο! Η mel το έθεσε ολόσωστα! Πειραματική διάγνωση έκανε? Πάντως φάρμακα μόνη σου μη δώσεις. Καλή επιτυχία!

Γιατι δεν δοκιμαζεις τον καλο κτηνιατρο της αναστασιας που πηγε εκει τον χιονη η κανεναν απο αυτους που θα βρεις στα links και εχουν κανει καλη δουλεια?

Ο Χάρης έβγαλε αίμα!!

Ο Χαρης ειχε διαρροια πριν κανενα μηνα.. Του περασε και ενταξει τα κακα του εφτιαξαν αλλα απο τοτε κανει κακα εκτος αμμολεκανης..:(
Σημερα οταν μου ηρθε η μυρωδια παω να τα μαζεψω και ειδα οτι ειχε βγαλει και μια ποσοτητα αιματος!!:(:(:(:(
Τρομοκρατηθηκα παρα πολυ.. Η γιατρος ανοιγει στις 10 τι μπορει να ειναι;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο Χαρης εβγαλε αιμα!!

Καλημερα Αντωνία μου μαλλον είναι θέμα διατοφικό ή μήπως δεν εχει κάνει καλή αποπαρασίτωση κ από της πολλές διάρροιες του εχει κάνει κάποια κολίτιδα; Δεν κοιτας μήπως ο γιατρός του φορουμ είναι μέσα ή στο φεις μπουκ να ρωτήσεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Αντωνία μου μαλλον είναι θέμα διατοφικό ή μήπως δεν εχει κάνει καλή αποπαρασίτωση κ από της πολλές διάρροιες του εχει κάνει κάποια κολίτιδα; Δεν κοιτας μήπως ο γιατρός του φορουμ είναι μέσα ή στο φεις μπουκ να ρωτήσεις;

Aποπαρασιτωση κανουμε κανονικα δεν εχει προβλημα.. Μα δεν κανει διαρροια..:(
Ειχε πριν ενα μηνα τωρα κανει σχηματισμενα αλλα οχι πολυ σφιχτα.. Ποτε δεν εκανε πολυ σφιχτα..:(
Εχω σκασει απο το πρωι που το ειδα..:(:(:(

Απάντηση: Ο Χάρης έβγαλε αίμα!!

σε καταλαβαίνω βρε Αντωνία μου. Αντε να ανοίξει ο γιατρός να πάτε κ εύχομαι όλα να πάνε καλα. Θα περιμένουμε τα καλά νέα. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να έφαγε τίποτα περίεργο κ να έπαθε κάτι το έντερό του;

αχ μακαρι να πηγαν ολα καλα με το γατουλινι σου..:/: και να μην ειναι κατι σοβαρο.

εφυγε η Αντωνία; Πήγε στον γιατρό;

Στη δουλεια ειμαι δεν μπορω να τον παω τωρα.. Το μεσημερι θα τον παω..:(
Φοβαμαι γι ατο μωρο μου..:(

Μωρε Αντάκι μου δεν θα φαινόταν το γατάκι αν δεν ήταν καλά; Είναι ζωηρός; τρώει;

Μωρε Αντάκι μου δεν θα φαινόταν το γατάκι αν δεν ήταν καλά; Είναι ζωηρός; τρώει;

Ναι μια χαρα ειναι.. Μου εκανε και αγαπουλες..:) Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το σφιξιμο;;:hmm:

ρε συ σκεψου το θετικα..και στους ανθρωπους συμβαινει.αν ειναι καλα και ευδιαθετος μην φρικαρεις..ηταν μεγαλη η ποσοτητα αιματος?γιατι δεν περνεις ενα τηλ στο γιατρο σου να του πεις τι συμβαινει να δουμε τι θα σου πει?να ξερεις κατι μεχρι το μεσημερι που θα τον πας..

Ναι, μπορεί να είναι απο το σφίξιμο, μπορεί να είναι ερεθισμός απλός... μπορεί πολλά.:redface:
Εφόσον είναι οκ ψυχολογικά θα σου έλεγα να μην ανησυχείς τόσο. Θα τον πας και στον γιατρό έτσι και αλλιώς.

Περαστικά στον Χάρη. Μην φρικάρεις Αντωνία αφού είναι ευθιάδετος όπως είπες.
Θα δεις θα είναι κάτι απλό. :)

ναι μωρέ το εχω δει κ εγώ σε ένα αλλο θέμα επειδή μία γατούλα ήταν δυσκοίλια είχε αίμα. Εχει δίκιο η Χριστίνα είναι εύκολο να πας κάπου κ να μιλήσεις λίγο με τον γιατρό αν είναι να σε καθησυχάσει κ να κλείσεις κ ραντεβού για το μεσημέρι

Μολις μιλησα με τη γιατρο και μου ειπε οτι ειναι κολλητιδα γιατι το αιμα ηταν πηχτο..:(
Θα του δινω 1ml ercefuryl πρωι βραδυ για να φτιαξει.. Απο τη διαρροια ειναι..:(

Μολις μιλησα με τη γιατρο και μου ειπε οτι ειναι κολλητιδα γιατι το αιμα ηταν πηχτο..:(
Θα του δινω 1ml ercefuryl πρωι βραδυ για να φτιαξει.. Απο τη διαρροια ειναι..:(
περαστικά μωρέ...τουλάχιστον ξέρεις τι είναι κ αντιμετωπίζετε:/:

Μην ανησυχείς Αντωνία μου... Θα του περάσει..:):)Και ο Λίνο είχε αίμα μαζί με την διάρροια άλλα έστρωσε..τουλάχιστον από το αίμα..;);)Γιατί όμως κάνει μαλακά κακά???:hmm::hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back