Αίμα στην ουρήθρα

evi27

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
Παιδιά παρατήρησα ότι ο Λεόν έχει κάτι σαν ξεραμένο αίμα γύρω από την ουρήθρα. Τι είναι αυτό? Να ανησυχήσω? Υπάρχει περίπτωση να είναι ουρολοίμωξη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ αρχην καθαρισε την περιοχη της ουρηθρας,με βαμβακι και ζεστο νερο,για να σιγουρευτεις οτι ειναι αιμα.
Παρακολουθησε τον,οταν πηγαινει στην αμμο ,αν καθεται πολυ ωρα,αν κανει λιγη ποσοτητα ουρων και αν βγαζει αιμα.
Αν συμβαινει κατι απο αυτα , η ολα ,σιγουρα πρεπει να τον πας στον κτηνιατρο ,για να κανει τη σωστη διαγνωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως πρεπει να το πας στον κτηνιατρο?:worry:

Δεν βγάζει λίγη ποσότητα ούτε αίμα ή τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει εγώ κάτι. Θα τον παρακολουθώ.

γεια σας εμενα ο γατος μου ειναι 3 μηνων... σημερα παρατηρησα εγλειφε συχνα το σημειο των γεννητικων του οργανων και στην ουρηθρα του ειχε κατι σαν αιμα σε πολυ μικρη περιοχη σαν μπαλιτσα... δεν ξερω αν ετσι ειναι φυσιολογικο η αν οντως ειναι αιμα... τι πρεπει να προσεξω για να δω αν ειναι κατι σοβαρο η οχι? ειναι το πρωτο μου γατακι και ειμαι λιγο ασχετη και αρκετα ανησυχη σε ολα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμμ πηγαίνει για τσίσα κανονικά? Αύριο πήγαινε το στον κτηνίατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηγαινει κανονικα ναι κ δεν βλεπω κατι περιεργο στα ουρα του...επισης τρωει πινει νερο εχει καλη συμπεριφορα εκτος μονο οτι δειχνει να ζεσταινεται κ κοιματε παραπανω...

Το να ζεσταίνεται και να κοιμάται περισσότερο τώρα με αυτή την ζέστη είναι φυσιολογικό. Και ίσως και να μην είναι τίποτα αλλά αν δεν το πει κτηνίατρος δεν μπορείς να είσαι σίγουρη... Οπότε καλύτερα να πάει πίσω κάτι άλλο, το εμβόλιο ας πούμε και να τον δει γι' αυτό.
΄Ασε που ίσως καταλάβει με την απλή εξέταση και μετά κάνει το εμβόλιο και δεν σε χρεώσει παραπάνω.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back