Αίμα στο αυτάκι

catlover

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Σήμερα που έβαλα φαγάκι στα αδεσποτάκια μου ήρθε ένας αρσενικός που δεν τον έχω ξαναδεί με αίμα στο αυτάκι του, από τσακωμό προφανώς. Είδα πως έχει χτυπήσει εξωτερικά ευτυχώς και ο καημενούλης ήταν αρκετά ήρεμος. Επειδή δεν θυμάμαι, κάνει να του βάλω betadin κι αν όχι τι μπορώ να κάνω για να μην πάθει μόλυνση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει ειδικό κτηνιατρικό betadin, αλλά μπορείς να του βάλεις και από το δικό μας, αρκεί να το αραιώσεις με νερό. Δεν ξέρω ακριβώς την αναλογία, αλλά αν δεν είναι επείγον, περίμενε να μπει ο γιατρός μας για να σε διαφωτίσει.:)

Edit: Το βρήκα! Δες και εδώ μια σχετική συζήτηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα γυρίσω σπίτι μετά τις 18.00, ελπίζω να τον ξαναβρώ και να μην εξαφανιστεί. Σκέφτομαι εντωμεταξύ πως μάλλον τους προκαλώ μια σύγχυση που τους ταίζω, καθώς θα θέλουν όλα τα αρσενικά να μείνουν στην ίδια περιοχή που καλοπερνάνε και θα τσακώνονται περισσότερο. Πόσο καιρό ακόμη διαρκεί η περίοδος ζευγαρώματος?

Θα γυρίσω σπίτι μετά τις 18.00, ελπίζω να τον ξαναβρώ και να μην εξαφανιστεί. Σκέφτομαι εντωμεταξύ πως μάλλον τους προκαλώ μια σύγχυση που τους ταίζω, καθώς θα θέλουν όλα τα αρσενικά να μείνουν στην ίδια περιοχή που καλοπερνάνε και θα τσακώνονται περισσότερο. Πόσο καιρό ακόμη διαρκεί η περίοδος ζευγαρώματος?

Κρατάει, κανα μήνα ακόμη το πολύ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back