amarantos
Νεοφερμένο μέλος
Ο amarantos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
28-03-08
17:49
η γατα γεννησε την τριτη (η πρωτη της φορα) την τεταρτη αλλα κ χτες σε λιγοτερη ποσοτητα εβγαζε αιμα.σημερα μαλλον ειναι λιγοτερο πχ σ'ενα πανι που της εβαλα εκει που βρισκεται με τα μικρα εχει 4-5 κυλιδες οχι μεγαλες αλλα παντως εχει.ειναι κατι ανησυχιτικο? η γατα οσο να ναι εχει πεσει λιγο απο δυναμεις τελευταια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
28-03-08
17:58
πάρε τηλέφωνο κανένα κτηνίατρο γι'αυτό αλλά το σημαντικό ειναι να της δινεις τροφή για γατάκια για να ανακτήσει δυνάμεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
28-03-08
18:00
Όσο καιρό είχα γάτες και γεννούσαν, πάντα μετά για μερικές μέρες έβγαζαν λίγο αίμα.
Είναι φυσιολογικό.
Αν όμως ανησυχείς, τηλεφώνησε στον κτηνίατρο να σε διαβεβαιώσει
Είναι φυσιολογικό.
Αν όμως ανησυχείς, τηλεφώνησε στον κτηνίατρο να σε διαβεβαιώσει

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-03-08
18:02
Θα συμφωνήσω μα τα παραπάνω..
Νορμάλ...
αν της κοπει η όρεξη τότε ... εχεις πρόβλημα....
Νορμάλ...

αν της κοπει η όρεξη τότε ... εχεις πρόβλημα....

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
28-03-08
20:58
Δε θυμάμαι... Πέρασαν χρόνια και το "μαιευτήριό" μας ήταν μαύρο.Μια φίλη τηλεφωνικά μου είπε ότι και στη δική της είχε συμβεί να έχει αίμα, όπως σου είπαν και τα κορίτσια.
Θα ξαναρωτήσω, μόλις συνέρθει η σύνδεσή μου που σέρνεται. Ως τότε, βάλ' της από τα φακελάκια που είναι για τα μωρά (έχουν περισσότερες "βιταμίνες" νομίζω).
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
28-03-08
21:14
Εαν τρώει κανονικά και φροντίζει τα γατάκια μην ανησυχεις. Αν σταματήσει να τρώει, κατευθείαν κτηνίατρο. Και όπως σου είπαν και παραπάνω, δίνε της τροφή για μικρά γατάκια..είναι το καλύτερο για μητέρες που θηλάζουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum