Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
) η Μαρία έστειλε τον γάτο της στην γιαγιά της... Η οποία μισεί τα ζώα... Ο καημένος ο γατούλις λοιπόν για έναν μήνα θα αναγκαστεί να τρώει αποφάγια, θα κοιμάται έξω από το σπίτι(όπου υπάρχουν 3 αγριόσκυλα) και θα τρώει και καμιά κλοτσιά που και που... Όπως ξέρετε έχω και εγώ μια γατούλα την οποία την έχουμε μέσα σε διαμέρισμα η Μαρία όμως μένει σε μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να έχει τον γάτο της στην αυλή ή να καθόταν η ίδια μέσα στο δωμάτιο της και να διάβαζε...??? Τον καημένο τον Σιαμεζούλη... Πολύ τον λυπάμαι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι την ενοχλει ο γατουλης στο διαβασμα??????![]()
Έλα ντε! όταν λείπει η μαμά μου στη δουλειά και εγώ διαβάζω θέλω σε κάποιον να πω το μάθημα. Και το λέω στη Λουλού!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μηπως μιλουσες στην φιλη σου και αν οντος δεν το θελουν τον γατο βρεθει καποια αλλη λυση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Πολύ κρίμα, τελικά όλα οι γάτες τα τραβάνε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool