Αίσχος! - Έξωση λόγω εξετάσεων

Mariannioum

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mariannioum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
Γεια σας, πριν από μια εβδομάδα είχα γράψει ένα θέμα για τον γάτο μιάς φίλης μου. Επειδή γράφουμε εξετάσεις αυτήν την περίοδο(είμαστε και πρωτάκια:redface:) η Μαρία έστειλε τον γάτο της στην γιαγιά της... Η οποία μισεί τα ζώα... Ο καημένος ο γατούλις λοιπόν για έναν μήνα θα αναγκαστεί να τρώει αποφάγια, θα κοιμάται έξω από το σπίτι(όπου υπάρχουν 3 αγριόσκυλα) και θα τρώει και καμιά κλοτσιά που και που... Όπως ξέρετε έχω και εγώ μια γατούλα την οποία την έχουμε μέσα σε διαμέρισμα η Μαρία όμως μένει σε μονοκατοικία στο Ωραιόκαστρο. Δεν θα μπορούσε δηλαδή να έχει τον γάτο της στην αυλή ή να καθόταν η ίδια μέσα στο δωμάτιο της και να διάβαζε...??? Τον καημένο τον Σιαμεζούλη... Πολύ τον λυπάμαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι την ενοχλει ο γατουλης στο διαβασμα??????:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι την ενοχλει ο γατουλης στο διαβασμα??????:blink::blink::blink:

Έλα ντε! όταν λείπει η μαμά μου στη δουλειά και εγώ διαβάζω θέλω σε κάποιον να πω το μάθημα. Και το λέω στη Λουλού!!!:lol:

Μήπως είναι κανένα κόλλημα των γονιών, του τύπου "ο γάτος θα σε αποσπά απ' το διάβασμα;":confused:

μαλλον θελουν να ξαποστειλουν το γατο και μετα θα της πουν οτι το εσκασε,σιγα μην κατσει το γατι σε τετοιο περιβαλλον και μαλιστα εκτος σπιτιου......:(

Ο γάτος που λες είναι αυτός με το πρόβλημα βάρους;

Μαλλον μοιαζει η Αγγελικη να εχει δικαιο. Κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει:hmm:Μηπως μιλουσες στην φιλη σου και αν οντος δεν το θελουν τον γατο βρεθει καποια αλλη λυση?

Αυτό είναι απλά απαράδεκτο.. Η φίλη σου έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της υπευθυνότητας...:down: Και μου φαίνεται ότι δεν το αγαπάει καθόλου το ζωντανό...:( Πολύ κρίμα, τελικά όλα οι γάτες τα τραβάνε...

αν δεν τον θελουν τελικα ας βαλουν μια αγγελια εδω. Σιαμεζος είναι καποιος θα τον παρει και θα τον προσεχει ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back