Αίσχος!!! Διαδώστε το παντού!!!

pstz

Νεοφερμένο μέλος

Ο pstz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1053774&lngDtrID=244

ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπάρχει ήδη αυτό το θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλα τωρα το ειδα!ειμαι οργισμένος!!!

Ολοι είμαστε οργισμένοι από αυτή την κατάσταση. Αν θέλεις ενημέρωσε όμως τους διαχειριστές να το μεταφέρουν στο θέμα που υπάρχει ήδη

Ξέρει κανείς τι απέγινε το ζώο; το περιέθαλψαν;

Το μάζεψε μια φιλοζωική οργάνωση αλλα το πιο άσχημο ήταν ότι αρνούνταν να το δώσουν το κακόμοιρο το σκυλάκι και με την παρέμβαση της αστυνομίας το δώσανε!!

ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει στη ζωη μου........πρεπει να του κοψουν τα αυτια....και να τον φυλακισουν χωρις περιθαλψη...:mad::mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back