pstz
Νεοφερμένο μέλος
Ο pstz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
16-09-09
16:11
ΑΙΣΧΟΣ!!!! ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1053774&lngDtrID=244
ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!
ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
16-09-09
16:15
υπάρχει ήδη αυτό το θέμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pstz
Νεοφερμένο μέλος
Ο pstz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
16-09-09
16:18
Ναι αλλα τωρα το ειδα!ειμαι οργισμένος!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
16-09-09
16:52
Ολοι είμαστε οργισμένοι από αυτή την κατάσταση. Αν θέλεις ενημέρωσε όμως τους διαχειριστές να το μεταφέρουν στο θέμα που υπάρχει ήδη
Ξένια1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ξένια1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.
29-09-09
13:19
Ξέρει κανείς τι απέγινε το ζώο; το περιέθαλψαν;
pstz
Νεοφερμένο μέλος
03-10-09
11:15
Το μάζεψε μια φιλοζωική οργάνωση αλλα το πιο άσχημο ήταν ότι αρνούνταν να το δώσουν το κακόμοιρο το σκυλάκι και με την παρέμβαση της αστυνομίας το δώσανε!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.242 μηνύματα.
03-10-09
11:44
ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει στη ζωη μου........πρεπει να του κοψουν τα αυτια....και να τον φυλακισουν χωρις περιθαλψη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum