ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
02-06-08
13:28
δεν εχει καμοια σχεση με την μορφωση το θεμα αυτο εχει σχεση με τις εμπειριες του καθε ατομου π.χ ξερω γιατρο που δεν συμπαθει τα ζωα γενικα αλλα οταν εχεις μεγαλωσει κοντα σε ζωα απο μικρη ηλικια δεν θες το κακο τους.Ο πατερας μου ειχε παντα απο 3 σκυλους και πανω!!ειχαμε και κανα δυο γατες περιστερια περδικες κοτες και οπως ηταν φυσικο οταν εχεις τετοια βιωματα οσο να ναι τα σεβεσαι τα ζωα οταν ομως σε εχει δαγκωσει σκυλι και δεν εχεις επαφη με τα υπολοιπα ζωντανα του θεου λογικο ειναι να μην θες να τα δεις στα ματια σου τα σκυλια!!! αυτο ξεκιναει οπως ολα τα μεσα απο την οικογενοια . αν εγω δεν σεβομαι τα ζωα και τα κακομεταχειριζομαι η απλα δεν τα συμπαθω εστω τι θα κανουν τα παιδια μου στο μελλον οσο για τον εισαγγελεα και την τηλεοραση εδω δεν ενδιαφερθηκαν για τα παιδια των φαναριων που καποια περιοδο αν θυμαστε ειχαν εξαφανιστει ολα τα καημενα???η τηλεοραση ενδιαφερεται μονο για ακροαματικοτητες θυμαστε τον αλεξ??1/5 χρονο ασχολιωταν μαζι του μεχρι που τον παρατησαν γιατι το ειχε βαρεθει ο κοσμος το θεμα βρες ενα πιασαρικο τιτλο που να προβληματισει και να ευαισθητοποιησει λιγο τους ανθρωπους κανε καμοια ερευνα σε αυτα τα μερη που θαβουν τα κατοικιδια οταν τα βαρεθουν και πηγαινε με ετοιμο το θεμα διαφορετικα ξεχνα τις κινητοποιησεις στην τηλεοραση!!!!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και όσο για πέρδικα είχα και εγώ ως κατοικίδιο για 5 χρόνια
και κοτούλες και περιστέριΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool