Αίσχος στo περίπτερό σας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
katwAristera.jpg
https://www.deagostini.gr/endoma/nomika.php

Τα έντομα της σειράς εκτρέφονται στην Κίνα, σε ειδικές φάρμες, με αποκλειστικό σκοπό την εμπορία τους και την κατανάλωσή τους ως τρόφιμα!!
Εδώ τα πουλάνε στα περίπτερα σκοτωμένα για λόγους τάχαμ εκπαίδευσης!

Για στείλτε κανένα e-mail
info@deagostini.gr
https://www.deagostini.it/deaweb/it/,

Οι ιταλομαθείς ας βοηθήσουν να γραφτεί επιστολή στα ιταλικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω ειμαι εναντιων!!!!!!:down::down::down::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πως μπορουμε να το σταματησουμε αυτο;:hmm::hmm:

Με γραπτη διαμαρτυρια στην εταιρεια και τον αντιπροσωπο τους εδω και στα ιταλικα και στα ελληνικα η αγγλικα και με το να το κανουμε θεμα ο καθενας με οποιο μεσο εχει καλο θα ηταν να φτασει και σε εφημεριδες

δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι εαν παρατηρησετε εχει αδεια μιας κ δεν ειναι ειδη προς εξαφανισει

Kορίτσια και έμεις στο ΤΕΙ σε ένα μάθημα που λεγόταν "Προστασία από βιοτικούς παράγοντες" είχαμε σε θηκούλες διάφορα έντομα..Δεν πρέπει να απαγορεύεται για να το έχουν ελληνικά ιδρύματα και μάλιστα να δουλεύουνε με αυτα οι φοιτητές..

το οτι δεν απαγορευεται δεν παει να πει οτι ειναι και σωστο!

τι άλλο θα δούμε σε μερικά χρόνια ούτε και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ:down::down::down:

:mad:
Ούτε εγώ συμφωνώ και απεναντίας μόλις είδα την διαφήμιση στη τηλεόραση έγινα έξαλλη.
Το ότι έχουν άδεια για να πουλάνε κάτι τέτοιο δεν είναι και απαραίτητα σωστό. Άλλωστε πρώτη φορά είναι που κάποιοι χορηγούν άδειες για πράγματα που είναι εντελώς παράλογα;
Και στο κάτω κάτω αν κάποιος θέλει να μελετήσει ένα σκορπιό από τόσο κοντά ας δει ένα ντοκυματέρ ή μια φωτογραφία. Ας πάει σ' ένα μουσείο τελικά.
Είναι ανάγκη να πάει στο περίπτερο και να αγοράσει ένα μαμούνι σε γυαλί;
Αντε και η deaggostini τον άλλο μήνα θα πουλάει και βαλσαμωμένα ψάρια, πουλιά, και γιατί όχι και γατάκια...
Μια φορά θα το κάνουν νόμιμα...

Όντως τι ήταν κι αυτό?? Πλέον ο κόσμος δεν ξέρει τι να κάνει για να πουλήσει,έλεος

Λέω να ανοίξω μαγαζί να πουλάω ανθρώπους μέσα σε γυαλί. Βέβαια επειδή κανένας από τον πολιτισμένο κόσμο δεν θα κάτσει να τον βαλσαμώσω και να τον κλείσω σε γυαλί λέω να πάρω από την Αφρική. Θα διαλέξω τους πιο σκελετωμένους, έτσι θα έχει και περισσότερο ενδιαφέρον. Πιστεύω να πάει καλά η δουλειά, με λίγη διαφήμιση πιστεύω να προχωρήσει. Είναι κι αυτό μια δουλειά, άλλη μια πηγή εσόδων για το κρατικό ταμείο από τους φόρους μου, άρα θα μου δώσουν άδεια και θα είμαι νόμιμος, πρόβλημα ουδέν.
Μου εύχομαι καλές δουλειές!

σωστος;) αλλα εγω θα προτιμουσα απο τους αλλους τους ανθρωπους τους μαλ...ες να εχουν και ενδιαφερον:mad::mad:

...Έχω έναν συγκεκριμένο στο νου μου...:mad:

Βρε παιδιά η εταιρία δεν βγάζει από μόνη της τις σειρές.;)
Έχω αγοράσει πολλές διαφορετικές σειρές τις DeAgostini και σε κάθε σειρά υπάρχει ένα φυλλάδιο όπου αξιολογείς τις σειρές και προτείνεις αυτές που θα σε ενδιέφεραν.Η εταιρία βάσει αυτών των ερευνών δημιουργεί καινούριες σειρές. Επομένως κάποιοι επιθυμούν να αγοράσουν την συγκεκριμένη σειρά και σίγουρα είναι πολλοί(δεν είναι χαζές οι εταιρίες να σπαταλούν κεφάλαια σε μη κερδοφόρες επενδύσεις)
Γι 'αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θα αποδώσει η διαμαρτυρία στην εταιρία, εφόσον μάλιστα δεν μιλάμε για απειλούμενα είδη:/:

Η διαμαρτυρία πάει στους ανώμαλους που θέλουν κάτι τέτοιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back