Αγάπη έως θανάτου

:cry::cry:η ιστορια ειναι παρα πολυ συγκινητικη!!δεν ξερεις ποσο εκλαψα οταν την διαβασα...
εσεις κλεγατε για μερες φανταζομαι...ο Αλεξ ειναι ενας υπεροχος πατερας !!! απ οτι εχω διαβασει οι πατεραδες-γατοι οταν γεννιουνται τα μωρα τα αφηνουν κ φευγουν.αλλα ο Αλεξ...:bye: :cry: :( :( :cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα, χαίρομαι που μου έγραψες και που σε συγκίνησε η ιστορία. Όλα τα ζώα, όταν μεγαλώνουν μέσα σε αγάπη, μαθαίνουν να δίνουν αγάπη. Και μάλιστα αγάπη αγνή, χωρίς ιδιοτέλεια. Γι' αυτό και ο τίτλος του βιβλίου είναι Η ΑΓΑΠΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ (Κέδρος)
Θα μου έκανες μεγάλη χάρη αν διάβαζες το βιβλίο και μου έγραφες τη γνώμη σου. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα με βοηθούσε στο επόμενο βιβλίο που γράφω (πάλι με τον Τζούνιορ)
Βασίλης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,ο Τζούνιορ θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής σε βιβλίο;Γράφεις πολύ όμορφα,και θα σπεύσω να αποκτήσω και το "Η αγάπη διδάσκεται",και το νεο σου.Κάνε μας μια κρούση μόλις κυκλοφορήσει,εντάξει;:)

σιγουρα θα το παρω το βιβλιο!!!!κ σε ευχαριστω που ειπες τον τιτλο :D

πολυ καλη η ιστορια σου παραλιγο να βαλω τα κλαματα φτηνα τη γλιτωσα!!το βιβλιο θα το παρω και εγω για τα ανιψακια μου αλλα αν εχει και αλλες τετοιες ιστοριες να μου το πεις τωρα να μην το διαβασω!!!!δεν μου αρεσει να με παιρνουν τα κλαματα:down::down:

Χριστίνα, χαίρομαι που μου έγραψες και που σε συγκίνησε η ιστορία. Όλα τα ζώα, όταν μεγαλώνουν μέσα σε αγάπη, μαθαίνουν να δίνουν αγάπη. Και μάλιστα αγάπη αγνή, χωρίς ιδιοτέλεια. Γι' αυτό και ο τίτλος του βιβλίου είναι Η ΑΓΑΠΗ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ (Κέδρος)
Θα μου έκανες μεγάλη χάρη αν διάβαζες το βιβλίο και μου έγραφες τη γνώμη σου. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα με βοηθούσε στο επόμενο βιβλίο που γράφω (πάλι με τον Τζούνιορ)
Βασίλης
χθες πηγα με την μαμα μου κ πηρα το βιβλιο . ειναι τελειο:up:!!!ενα πραγμα ομως δεν καταλαβα...:hmm:
η Γαταριαν κ ο Γατομπιλι ειναι οι γατες που αναφερει μετα;;;

Α!ξεχασα να πω πριν οτι μολις αρχησει η σχολικη χρονια θα δωσω το βιβλιο αυτο [για λιγο χρονικο διαστημα]στις φιλες μου για να το διαβασουν κ ειμαι σιγουρη οτι θα ξετρελαθουν!!
Υ/Γ:αυριο θα ερθει σπιτι μου με την αδερφη της η κολλητη μου κ θα τους δωσω το βιβλιο.μολις το διαβασουν θα ξαναστειλω μυνημα για να πω τι ακριβως ειπανε.

Πάλι με πήραν τα ζουμιά:cry::cry::cry::cry:

Τι σηγκινητικο!!!

Ηταν πολυ συγκηνητικο!!!εγω μολις το ειδα :cry::cry::cry: !!!!αλλα μιαζει λιγο σαν ταινια.παντος εγω εκλεγα!!!αλλα δεν πειραζει.Θυσιαστηκε για χαρη του !!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back