calli
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια ειναι η λυση να βγαλεις απο την μεση τις κατσαριδες
ειναι μεσα στο σπιτι το γατι η εξω σε κηπο??Παντως τρωει αρκετα πραγματα μια γατα οχι και τοσο θελκτικα για εμας τους ανθρωπους
οπως κατσαριδες μυγες σαμαμυθακια ποντικακια σαυρακια και οτι αλλο μπορει να κυνηγησει συνηθως αυτο ειναι το κανουν τα εξωτερικα εκτος σπιτιου γατια παντως βρες ενα κατσαριδοκτονο αοσμο κατα προτιμηση και βαλτο σε ολες τις γωνιες και τα σκοτεινα μερη του σπιτιου σου (αποθηκη)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

ΕΤΑ: με πρόλαβες, Zbeebz
Αυτά που έγραψα αναφέρονται στα κοινά κατσαριδοκτόνα. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιο που είναι σίγουρα ασφαλές για τις γάτες, τότε αλλάζει. (Εδώ που τα λέμε, αν το βρεις, γράψ'το μας κι εμάς να το ξέρουμε).
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ ξέρω ότι γενικά τα εντομοκτόνα/κατσαριδοκτόνα δεν είναι καλά πράγματα για τα γατιά μας. Σπίτι μου δεν χρησιμοποιώ ποτέ και για τίποτα (είμαι τυχερή, δεν έχω τέτοια "κατοικίδια"!), επομένως δεν ξέρω τι κυκλοφορεί. Γι' αυτό καλύτερο είναι να ρωτήσει τον κτηνίατρο ή, αν το δει κάποιος από τους κτηνίατρους του site, να μας πει αυτός/αυτή τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.Όχιιιιιι, όχιιιιιιι κατσαριδοκτόνο!!! ΠΡΟΣΟΧΗ, αν η γάτα έχει συνήθεια να τρώει τις κατσαρίδες, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τις δηλητηριάσεις. Αν η γάτα φάει δηλητηριασμένη κατσαρίδα, μπορεί ακόμα και να πεθάνει!!
ΕΤΑ: με πρόλαβες, ZbeebzΑυτά που έγραψα αναφέρονται στα κοινά κατσαριδοκτόνα. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιο που είναι σίγουρα ασφαλές για τις γάτες, τότε αλλάζει. (Εδώ που τα λέμε, αν το βρεις, γράψ'το μας κι εμάς να το ξέρουμε).
![]()
Calli, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο απλώς να γυρίζεις το βλέμμα αλλού και να την αφήνεις να τις τρώει;;;
calli
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος

ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧΕνώ η Άσπρη ούτε καν μπαίνει στον κόπο να τις κυνηγήσει...
Γι' αυτό, κομμένες οι τρυφερότητες στην περιοχή τού (κατά τα άλλα) γλυκύτατου μουσουδοστοματακίου του!

moukelis
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Calli, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο απλώς να γυρίζεις το βλέμμα αλλού και να την αφήνεις να τις τρώει;;;

Αν καταφέρεις να βρεις κάποιο που είναι σίγουρα ασφαλές για τις γάτες, τότε αλλάζει. (Εδώ που τα λέμε, αν το βρεις, γράψ'το μας κι εμάς να το ξέρουμε).![]()
Μια (οριστική) λύση είναι να φωνάξεις ένα συνεργείο απεντόμωσης καινα τους ζητήσεις να χρησιμοποιήσουν το ειδικό τζελ. Είναι απόλυτα ασφαλές για κατοικίδια και έχει το θετικό είναι ότι δεν τις σκοτώνει ακαριαία: οι κατσαρίδες πάνε το δόλωμα στη φωλιά τους και πεθαίνουν εκεί. Όταν το χρησιμοποίησα στο παλιό μου σπίτι, οι κατσαρίδες εξαφανίστηκαν μέσα σε μια μέρα, αλλά δεν είδα ποτέ κάνενα πτώμα.
Ο άνθρωπος του συνεργείου μου είχε πει ότι τους επηρεάζει τη χημεία του εγκεφάλου και τις κάνει να κανιβαλίζονται. Αυτό μου φαίνεται λίγο μούφα, αν και οι κατσαρίδες είναι όντως κανιβαλιστικό έντομο.

Άντε, πάλι σας έφτιαξα τη μέρα!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Να΄σαι καλά βρε Ρούκο μουΟ άνθρωπος του συνεργείου μου είχε πει ότι τους επηρεάζει τη χημεία του εγκεφάλου και τις κάνει να κανιβαλίζονται. Αυτό μου φαίνεται λίγο μούφα, αν και οι κατσαρίδες είναι όντως κανιβαλιστικό έντομο.
Άντε, πάλι σας έφτιαξα τη μέρα!![]()
...τι ωραίο πράγμα να πίνεις καφέ με την τσίμπλα στο μάτι και να διαβάζεις για κατσαρίδες

αν και θα ήθελα λίγο λεπτομέρεια παραπάνω για τον κανιβολισμό της κατσαρίδας..
.

aretha
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά, Ρούλα, ήσουν κατατοπιστικότατη!Άντε, πάλι σας έφτιαξα τη μέρα!![]()
(ίσως λίιιιγο παραπάνω από όσο χρειαζόταν...)

calli
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Για να το λέει η Ruko που έχει ΤΕΣΣΕΡΑ γατιά, θα είναι.Αυτή η λύση με το τζελ μου φαίνεται καλή. Δεν έχω κάνει ποτέ απολύμανση γιατί φοβάμαι για τις γάτες. Είναι σίγουρα ασφαλές;
Από σήμερα το πρωί, φυσικά, η Ruko έχει και πολλές συνγατιώτισσες (ίσως και συνγατιώτες) με... ανεξήγητη
τάση για εμετό... 

ruko
Διάσημο μέλος
Αυτή η λύση με το τζελ μου φαίνεται καλή. Δεν έχω κάνει ποτέ απολύμανση γιατί φοβάμαι για τις γάτες. Είναι σίγουρα ασφαλές;
Ναι, είχα ρωτήσει σχετικά τον άνθρωπο που ήρθε. Αλλά δεν είχα γάτες τότε, απλώς είχα κανονίσει να φιλοξενήσω ένα σκυλάκι που ήρθε μετά από μέρες, οπότε δεν το έχω τεστάρει ακριβώς.
Επίσης, να σου πω ότι το τζελ αυτό μπαίνει συνήθως σε ντουλάπια και άλλα μέρη που δεν μπορείς να ψεκάσεις (και που δεν φτάνουν οι γάτες).
Είναι για το λεγόμενο "ψιλό κατσαριδάκι" αλλά κάνει και για τις μεγάλες (μιλάμε, έχω κάνει διατριβή στις κατσαρίδες).Από σήμερα το πρωί, φυσικά, η Ruko έχει και πολλές συνγατιώτισσες (ίσως και συνγατιώτες) με... ανεξήγητητάση για εμετό...
![]()
Μα γιατί;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
calli
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εκτός ίσως από τις διατροφικές της συνήθειεςΑν καταφέρει το Λουσάκι να διώξει τις κατσαρίδες η μαμά της θα είναι δυο φορές περήφανη γιαυτήν!![]()
Πάντως από το δικό μου σπίτι έχουν εξαφανηστεί τα μυρμήγκια και οι Τερέζες κ να φανταστείς ότι τα δικά μου είναι οι χειρότεροι κυνηγοί που υπάρχουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εμείς τρώμε πράγματα που για τις γατούλες μας μπορεί να είναιΕίναι τόσο τρυφερό, έξυπνο, αγαπησιάρικο, όμορφο και ξεχωριστό που την παραβλέπω την κατσαριδοφαγία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool