Αγαπημένο snack!!!!

• Thread starter Thread starter calli
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

calli

Νεοφερμένο μέλος

Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Η Λούσυ μου έχει αποκτήσει τελευταία τη φρικτή συνήθεια να τρώει κ α τ σ α ρ ί δ ε ς!!!!! Η Μάγκι μου τις κυνηγάει και παίζει μαζί τους μέχρι να τις σκοτώσει οπότε και χάνεται το ενδιαφέρον και τις παρατάει. Η Λούσυ όμως τις τρώει σαν σνακ!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω γιατί όταν πιάσει κατσαρίδα δεν μπορείς να την κάνεις με τίποτε να την αφήσει! Έχω φάει φρίκη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εξωντωσε τα ζωυφια!!!!!

μια ειναι η λυση να βγαλεις απο την μεση τις κατσαριδες:rolleyes: ειναι μεσα στο σπιτι το γατι η εξω σε κηπο??Παντως τρωει αρκετα πραγματα μια γατα οχι και τοσο θελκτικα για εμας τους ανθρωπους :| :sick: :| οπως κατσαριδες μυγες σαμαμυθακια ποντικακια σαυρακια και οτι αλλο μπορει να κυνηγησει συνηθως αυτο ειναι το κανουν τα εξωτερικα εκτος σπιτιου γατια παντως βρες ενα κατσαριδοκτονο αοσμο κατα προτιμηση και βαλτο σε ολες τις γωνιες και τα σκοτεινα μερη του σπιτιου σου (αποθηκη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμπληρώνοντας την Ελένη, φρόντισε το εντομοκτόνο που θα χρησιμοποιήσεις να είναι διαπιστωμένα ακίνδυνο για τα ζώα, ναι; Στην ανάγκη, αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία, πάρε και τη συμβουλή του κτηνίατρου.

Όχιιιιιι, όχιιιιιιι κατσαριδοκτόνο!!! ΠΡΟΣΟΧΗ, αν η γάτα έχει συνήθεια να τρώει τις κατσαρίδες, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τις δηλητηριάσεις. Αν η γάτα φάει δηλητηριασμένη κατσαρίδα, μπορεί ακόμα και να πεθάνει!!:blink:

ΕΤΑ: με πρόλαβες, Zbeebz :) Αυτά που έγραψα αναφέρονται στα κοινά κατσαριδοκτόνα. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιο που είναι σίγουρα ασφαλές για τις γάτες, τότε αλλάζει. (Εδώ που τα λέμε, αν το βρεις, γράψ'το μας κι εμάς να το ξέρουμε).;)

Όχιιιιιι, όχιιιιιιι κατσαριδοκτόνο!!! ΠΡΟΣΟΧΗ, αν η γάτα έχει συνήθεια να τρώει τις κατσαρίδες, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τις δηλητηριάσεις. Αν η γάτα φάει δηλητηριασμένη κατσαρίδα, μπορεί ακόμα και να πεθάνει!!:blink:

ΕΤΑ: με πρόλαβες, Zbeebz :) Αυτά που έγραψα αναφέρονται στα κοινά κατσαριδοκτόνα. Αν καταφέρεις να βρεις κάποιο που είναι σίγουρα ασφαλές για τις γάτες, τότε αλλάζει. (Εδώ που τα λέμε, αν το βρεις, γράψ'το μας κι εμάς να το ξέρουμε).;)
Κι εγώ ξέρω ότι γενικά τα εντομοκτόνα/κατσαριδοκτόνα δεν είναι καλά πράγματα για τα γατιά μας. Σπίτι μου δεν χρησιμοποιώ ποτέ και για τίποτα (είμαι τυχερή, δεν έχω τέτοια "κατοικίδια"!), επομένως δεν ξέρω τι κυκλοφορεί. Γι' αυτό καλύτερο είναι να ρωτήσει τον κτηνίατρο ή, αν το δει κάποιος από τους κτηνίατρους του site, να μας πει αυτός/αυτή τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Calli, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο απλώς να γυρίζεις το βλέμμα αλλού και να την αφήνεις να τις τρώει;;;

Η Λουσίνα μου ήταν αλητάκι. Την έχω 2 χρόνια τώρα. Αυτές φαίνεται είναι οι συνήθειες που είχε στον δρόμο. Η Μαγκίτα που από την στιγμή που γεννήθηκε είναι κοντά μας δεν έχει τέτοιες συνήθειες. Εν τω μεταξύ τις φιλάω και τις δύο συνέχεια! Τρίβουμε τις μύτες μας, φιλιόμαστε στο στόμα και άλλα τέτοια τρυφερά. Όσο σκέφτομαι ότι τρώει κατσαρίδες!!!! Δεν θέλω να ψεκάζω γιατί φοβάμαι μήπως δηλητηριαστεί!

Κι εμένα, ο Beeb μου, ο μαύρος της υπογραφής, τρώει... μύγες! :sick::sick::sick: ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ ΜΠΛΙΑΧ
Ενώ η Άσπρη ούτε καν μπαίνει στον κόπο να τις κυνηγήσει...
Γι' αυτό, κομμένες οι τρυφερότητες στην περιοχή τού (κατά τα άλλα) γλυκύτατου μουσουδοστοματακίου του! :lol::lol:

Εμάς ο Σείριος εκτός απο μύγες τρώει...χρυσοζούζουνες!Είναι τρέλα,να κυκλοφορεί με πράσινο γυαλιστερό στόμα και να μην μπορείς να του τον πάρεις...Αν αρχίσει να ζουζουνίζει θα ξέρω απο τι είναι...:lol:

Calli, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο απλώς να γυρίζεις το βλέμμα αλλού και να την αφήνεις να τις τρώει;;;
:lol::lol::lol::lol::up::up:

Αν καταφέρεις να βρεις κάποιο που είναι σίγουρα ασφαλές για τις γάτες, τότε αλλάζει. (Εδώ που τα λέμε, αν το βρεις, γράψ'το μας κι εμάς να το ξέρουμε).;)

Μια (οριστική) λύση είναι να φωνάξεις ένα συνεργείο απεντόμωσης καινα τους ζητήσεις να χρησιμοποιήσουν το ειδικό τζελ. Είναι απόλυτα ασφαλές για κατοικίδια και έχει το θετικό είναι ότι δεν τις σκοτώνει ακαριαία: οι κατσαρίδες πάνε το δόλωμα στη φωλιά τους και πεθαίνουν εκεί. Όταν το χρησιμοποίησα στο παλιό μου σπίτι, οι κατσαρίδες εξαφανίστηκαν μέσα σε μια μέρα, αλλά δεν είδα ποτέ κάνενα πτώμα.

Ο άνθρωπος του συνεργείου μου είχε πει ότι τους επηρεάζει τη χημεία του εγκεφάλου και τις κάνει να κανιβαλίζονται. Αυτό μου φαίνεται λίγο μούφα, αν και οι κατσαρίδες είναι όντως κανιβαλιστικό έντομο. :hmm:
Άντε, πάλι σας έφτιαξα τη μέρα!:D

Ο άνθρωπος του συνεργείου μου είχε πει ότι τους επηρεάζει τη χημεία του εγκεφάλου και τις κάνει να κανιβαλίζονται. Αυτό μου φαίνεται λίγο μούφα, αν και οι κατσαρίδες είναι όντως κανιβαλιστικό έντομο. :hmm:
Να΄σαι καλά βρε Ρούκο μου:)...τι ωραίο πράγμα να πίνεις καφέ με την τσίμπλα στο μάτι και να διαβάζεις για κατσαρίδες:sick::sick::sick:
αν και θα ήθελα λίγο λεπτομέρεια παραπάνω για τον κανιβολισμό της κατσαρίδας..:P.:lol::lol::lol:

Πραγματικά, Ρούλα, ήσουν κατατοπιστικότατη!
(ίσως λίιιιγο παραπάνω από όσο χρειαζόταν...):P

Αυτή η λύση με το τζελ μου φαίνεται καλή. Δεν έχω κάνει ποτέ απολύμανση γιατί φοβάμαι για τις γάτες. Είναι σίγουρα ασφαλές;

Αυτή η λύση με το τζελ μου φαίνεται καλή. Δεν έχω κάνει ποτέ απολύμανση γιατί φοβάμαι για τις γάτες. Είναι σίγουρα ασφαλές;
Για να το λέει η Ruko που έχει ΤΕΣΣΕΡΑ γατιά, θα είναι.
Από σήμερα το πρωί, φυσικά, η Ruko έχει και πολλές συνγατιώτισσες (ίσως και συνγατιώτες) με... ανεξήγητη :whistle: τάση για εμετό... :lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, είχα ρωτήσει σχετικά τον άνθρωπο που ήρθε. Αλλά δεν είχα γάτες τότε, απλώς είχα κανονίσει να φιλοξενήσω ένα σκυλάκι που ήρθε μετά από μέρες, οπότε δεν το έχω τεστάρει ακριβώς.
Επίσης, να σου πω ότι το τζελ αυτό μπαίνει συνήθως σε ντουλάπια και άλλα μέρη που δεν μπορείς να ψεκάσεις (και που δεν φτάνουν οι γάτες).;) Είναι για το λεγόμενο "ψιλό κατσαριδάκι" αλλά κάνει και για τις μεγάλες (μιλάμε, έχω κάνει διατριβή στις κατσαρίδες).

Από σήμερα το πρωί, φυσικά, η Ruko έχει και πολλές συνγατιώτισσες (ίσως και συνγατιώτες) με... ανεξήγητη :whistle: τάση για εμετό... :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα γιατί;;; :whistle::whistle:

Πάντως αν κάνεις λίγο υπομονή τα έντομα θα εξαφανηστούν από μόνα τους σε λίγο. Γιατί ειδοποιούν με τις κεραίες ότι υπάρχει κίνδυνος (αυτή είναι η γάτα σου με τα τρελά γούστα) και εγκαταλείπουν τις φωλιές για να μην εξαφανιστεί η αποικία.

Αν καταφέρει το Λουσάκι να διώξει τις κατσαρίδες η μαμά της θα είναι δυο φορές περήφανη γιαυτήν! :lol::up:

Αν καταφέρει το Λουσάκι να διώξει τις κατσαρίδες η μαμά της θα είναι δυο φορές περήφανη γιαυτήν! :lol::up:
Εκτός ίσως από τις διατροφικές της συνήθειες;) Πάντως από το δικό μου σπίτι έχουν εξαφανηστεί τα μυρμήγκια και οι Τερέζες κ να φανταστείς ότι τα δικά μου είναι οι χειρότεροι κυνηγοί που υπάρχουν

Είναι τόσο τρυφερό, έξυπνο, αγαπησιάρικο, όμορφο και ξεχωριστό που την παραβλέπω την κατσαριδοφαγία!

Είναι τόσο τρυφερό, έξυπνο, αγαπησιάρικο, όμορφο και ξεχωριστό που την παραβλέπω την κατσαριδοφαγία!
Και εμείς τρώμε πράγματα που για τις γατούλες μας μπορεί να είναι
icon15.gif
χάλια, αλλά κ αυτές το παραβλέπουν;)

:DΣυμφωνώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back