Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως αν κάνεις λίγο υπομονή τα έντομα θα εξαφανηστούν από μόνα τους σε λίγο. Γιατί ειδοποιούν με τις κεραίες ότι υπάρχει κίνδυνος (αυτή είναι η γάτα σου με τα τρελά γούστα) και εγκαταλείπουν τις φωλιές για να μην εξαφανιστεί η αποικία.
Και εγω εχω αυτην την εντυπωση.Απο τοτε που ταιζω τα δυο μου αδεσποτουλια διπλα στην δουλεια μου,εχω καιρο να δω στους γυρω δρομους κατσαριδα η καποιο αλλο εντομο,και να σκεφτεις οτι τωρα αρχες καλοκαιριου ειναι η εποχη τους
quote=Sli8erin;161300]Και εμείς τρώμε πράγματα που για τις γατούλες μας μπορεί να είναι
[/quote]Πιστευω οτι οι απανταχου γατουλες θα συμφωνησουν μαζι σου

με πρωτη και καλυτερη την Μυρτουλα.Μικρη οταν ηταν, οτι και να ετρωγα ηθελε να το μυρισει και αυτη, οταν δεν ηταν του γουστου της κουνουσε την μυτουλα και τιναζε το κεφαλακι της κατι σαν μορφασμος μπλιαχ

Κριμα που δεν το εχω σε βιντεακι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πραγματικά κρίμα αυτό θα ήθελα να το δωΚριμα που δεν το εχω σε βιντεακι![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ΑΑΑΑΑ λίγη ώρα πριν τσάκωσα τον Beeb να ετοιμάζεται να καταβροχθίσει μια ακρίδΑΑΑΑΑ Ευτυχώς πρόλαβα και την έδιωξΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ζbeebz μου εκτος απο γατοφιλη εισαι και ακριδοφιλη?

Τον Ζbeebz τον ρωτησες αν συμφωνει? Τοσο κοπο εκανε για να πιασει την ακριδα(εσυ ξερεις να το κανεις?) και εσυ του περνεις την μπουκια απο το στομα

Beeb,η Μυρτουλα και εγω δηλωνουμε την αμεριστη μας συμπαρασταση
Ειμαστε στο πλευρο σου
moukelis
Επιφανές μέλος

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουράγιο,εγώ τον έπιασα με μια κατσαρίδα ακόμα ζωντανή στο στόμα.Τις σιχαίνομαι,κι αυτός ερχόταν να μου τη δείξει με ύφος "κοίτα μανούλα,δωράκι!"![]()

ελατε βρε παιδια δεν ειναι και τοσο τρομερο πια
χαιδεψτε τους ο ενας με την ακριδα και ο αλλος με την κατσαριδα στο στομα να μην ξαναχρειαστει να αγορασετε εντομοκτονα που βλαπτουν και το οζον!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ζbeebz μου εκτος απο γατοφιλη εισαι και ακριδοφιλη?
Τον Ζbeebz τον ρωτησες αν συμφωνει? Τοσο κοπο εκανε για να πιασει την ακριδα(εσυ ξερεις να το κανεις?) και εσυ του περνεις την μπουκια απο το στομα![]()
Beeb,η Μυρτουλα και εγω δηλωνουμε την αμεριστη μας συμπαρασταση
Ειμαστε στο πλευρο σου
![]()
Niki, δεν θέλω πτώματα στο σπίτι μουουουουουουου ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκόμα φρικαρισμένη είμαι!

Μην κοιτάτε που το παίζω γενναία, είμαι μέγας χ*σανές!
ΥΓ Ακόμα δεν κατάλαβα πώς βρέθηκε η ακρίδα στον 4ο όροφο. Λες να πήρε το ασανσέρ;;;
Raisa
Περιβόητο μέλος
Niki, δεν θέλω πτώματα στο σπίτι μουουουουουουου ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑκόμα φρικαρισμένη είμαι!
Μην κοιτάτε που το παίζω γενναία, είμαι μέγας χ*σανές!
ΥΓ Ακόμα δεν κατάλαβα πώς βρέθηκε η ακρίδα στον 4ο όροφο. Λες να πήρε το ασανσέρ;;;
Ε, καλά....εδώ πριν λίγες μέρες η Ραίσα μου έφερε όλο καμάρι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ακρίδα, την άφησε κάτω και την κοιτούσε με τις ώρες πότε θα κουνηθεί.

..εγώ μόλις την είδα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπόρεσα να την πάρω...με 10 κιλά χαρτι υγείας βέβαια

....και να την πετάξω απ΄τον 6ο απ΄το μπαλκόνι

moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σκοπεύω να γίνω μεγαλοεισαγωγέας για να κονομήσω!!!!

ΥΓ Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς ανεβαίνουν οι ακρίδες τόοοοσο ψηλά!
calli
Νεοφερμένο μέλος
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σιχαμένο από τις κατσαρίδες! Αν έτρωγε ακρίδες ή άλλα ζουζούνια δεν θα με πείραζε. Αλλά κατσαρίδες!!!!! Εστία μόλυνσης! Βρωμερές, απαίσιες, ελεεινές!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool