irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
06-06-12
07:41
Ενδιαφερομουν για ενα γατακι βεγγαλης και βρηκα καποια να πουλιουνται εξαιρετικα φθηνα στο ιντερνετ.(ειναι ασπρα με μαυρες ριγες,σα τιγρακια) επικοινωνησα με την κοπελα απο την βουλγαρια μεσω εμαιλ και μου εξηγησε,με ρωτησε για την οικογενεια μου κλπ...αλλα το περιεργο ηταν πως μου πε πως θα μου το δωσει τελικα για υοθεσια και οχι για αγορα και να πληρωσω τα εξοδα του αποστολης και τα εισητηρια του και αυτα και αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια να μου εξηγησει ολοι την διαδικασια.αν και στην τελικη δεν ξερω αν πρεπει να την εμπιστευτω γιατι της ζητησα φωτογραφιες και μου εστειλε μερικα ασπρα βεγγαλης και ενα καφε (!)(ενω της ειπα πως ενδιαφερομαι μονο για το τελευταιο θυληκο που εχει) ευχαριστω εκ των προταιρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
06-06-12
07:54
Απάντηση: Αγορα Ζωων Μεσω Διαδικτυου
Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα γατάκι χωρίς να το δω πρώτα. Υπάρχει και το θέμα απάτης γιατί αν σου ζητήσει πρώτα τα χρήματα για την μεταφορά, ποιός σου εγγυάται ότι θα σου στείλει γατί και φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις αν το γατί που θα σου στείλει θα είναι καθαρόαιμο.
Εγώ πάντως δεν θα έπαιρνα γατάκι χωρίς να το δω πρώτα. Υπάρχει και το θέμα απάτης γιατί αν σου ζητήσει πρώτα τα χρήματα για την μεταφορά, ποιός σου εγγυάται ότι θα σου στείλει γατί και φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις αν το γατί που θα σου στείλει θα είναι καθαρόαιμο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
06-06-12
08:10
Απάντηση: Αγορά Ζώων Μέσω Διαδικτύου
Ουτε κατα διαννοια δεν θα εκανα κατι τετοιο.Το πιο σημαντικο.Να μην στηριζουμε αυτες τις αγορες,και μαλιστα απο την Βουλγαρια..που ειναι γνωστο οτι τα εκτροφεια τους ειναι απαραδεχτα...
Επισης..κανενας δεν εγγυαται οτι σε αυτα τα γατια εχουν γινει οι απαραιτητες εξετασεις και δεν πασχουν απο κληρονομικες ασθενειες.
Οποιος θελει γατακι..ας παρει καλυτερα ενα αδεσποτο..και οποιος θελει ρατσας..ας παρει απο ενα επισημο εκτροφειο,που τηρουνται ολα οσα πρεπει.
Ουτε κατα διαννοια δεν θα εκανα κατι τετοιο.Το πιο σημαντικο.Να μην στηριζουμε αυτες τις αγορες,και μαλιστα απο την Βουλγαρια..που ειναι γνωστο οτι τα εκτροφεια τους ειναι απαραδεχτα...
Επισης..κανενας δεν εγγυαται οτι σε αυτα τα γατια εχουν γινει οι απαραιτητες εξετασεις και δεν πασχουν απο κληρονομικες ασθενειες.
Οποιος θελει γατακι..ας παρει καλυτερα ενα αδεσποτο..και οποιος θελει ρατσας..ας παρει απο ενα επισημο εκτροφειο,που τηρουνται ολα οσα πρεπει.
Τελευταία επεξεργασία:
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
06-06-12
19:52
νομιζω πως εχετε δικιο γιατι στην φωτογραφια ειχε κατι υπεροχα ασπρα βεγγαλης και τις ζητησα περισσοτερες και μου στειλε μισες με ενα καφε,αλλες μισες με ασπρο και γενικα οτι να ναι και δεν νομιζω τελικα να το παρω γιατι δεν θελω να προδοτησω τις ασυστολες γεννες γατιων σε εκτροφεια που δεν ξερουμε τι ειδους ειναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum