elvenstar
Επιφανές μέλος
πάντως κ τα προξενιά έπρεπε να κάνεις αντερλαινκοριτσια sorry... κάτι τελευταιο....
Αυτο αναφέρεται απο το mycat για τα Διάφορα στις αγγελιες
Διάφορα: Αγορές, πωλήσεις, προξενιά, εύρεση σπιτιού για να φιλοξενήσει τη γατούλα σας στις διακοπές και λοιπές άλλες αγγελίες που αφορούν γάτες αλλά δεν ταιριάζουν στις υπόλοιπες κατηγορίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πάντως κ τα προξενιά έπρεπε να κάνεις αντερλαιν![]()

ναι...θα ψάξω για μένα...μήπως θες να ψιλοκοιτάξω και για τις δυο μας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγω τα έχω στειρωμένα, το καινούριο όμως όταν θα το πάρω θα σε βάλω να κάνεις την προξενήτρα κ την μάνατζερ όπως λέει κ η Νικολέταναι...θα ψάξω για μένα...μήπως θες να ψιλοκοιτάξω και για τις δυο μας?
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αχα..κυκλοφορησαν τα νέα ε??Εγω τα έχω στειρωμένα, το καινούριο όμως όταν θα το πάρω θα σε βάλω να κάνεις την προξενήτρα κ την μάνατζερ όπως λέει κ η Νικολέτα![]()

καλέ εγώ εννοούσα γάτο...για... εμάς...εμ αν δεν υπάρχει ο κατάλληλος ανθρωποάνδρας σε γάτο θα καταλήξουμε!

Ελενα έλα λίγο στο θέμα "Αντρες" να σου πω....
Γιατι πάλι off ειμαστε

aalyah
Διάσημο μέλος
αυτη η γατα ειναι ιδια στις φωτογραφιες απλα ενα χρωνο διαφορα.η γατα ειναι πολυ ομορφι και οταν την βλεπεις απο κοντα ειναι χαρα του οθταλμου.θα προσπαφισω να την πουλισω με πολυ χαμηλη τημι γιρω στα 100 ευρο,αν δεν θα γεινει να την δωσω απλα.αυτο πυο με ενδιφαρει αν θα την χαρεισω θα πλειροσου την στειροσει που θελω να γεινει πρην ναφειγει η γατα απο μενα.γιατι δεν πρεπει να γεναει εχει προβλημα στην γεννα.![]()
Γεια σου sabi. Εγώ δεν θ'ασχοληθώ καθόλου με την μικροπαρεξήγηση που διάβασα παραπάνω σχετικά με αγοραπωλησίες και με γατιά ράτσας η κεραμυδόγατα. Το μόνο που θα πω είναι οτι έχω διαβάσει πολλά ποστ σου που έχεις γράψει και φαίνεται οτι τις γατούλες σου τις αγαπας και τις φροντίζεις και μπράβοο σου γι'αυτό!!! Και δεν βρίσκω τίποτα κακό να έχουμε εκτροφεία απο υπέυθυνους ανθρώπους στην Ελλάδα ώστε ναμην πρέπει ΜΟΝΙΜΩΣ να ψάχνουμε στο εξωτερικό όταν θέλουμε μια γάτα ράτσας. Γι'αυτό αφού εσύ το κάνεις υπέυθυνα μπράβο σου! Τα μωρά σου ειναι μια σκέτη τρέλα και ελπίζω να βρεις σύντομα καλούς γονείς για αυτα! Η μεγάλη σου η γατούλα είναι απλα μια ΘΕΑ και ελπίζω να βρείς ένα σωστό σπιτάκι να την δώσεις σύντομα. Σε κάποιους που θα την λατρέυουν!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ!Γεια σου sabi. Εγώ δεν θ'ασχοληθώ καθόλου με την μικροπαρεξήγηση που διάβασα παραπάνω σχετικά με αγοραπωλησίες και με γατιά ράτσας η κεραμυδόγατα. Το μόνο που θα πω είναι οτι έχω διαβάσει πολλά ποστ σου που έχεις γράψει και φαίνεται οτι τις γατούλες σου τις αγαπας και τις φροντίζεις και μπράβοο σου γι'αυτό!!! Και δεν βρίσκω τίποτα κακό να έχουμε εκτροφεία απο υπέυθυνους ανθρώπους στην Ελλάδα ώστε ναμην πρέπει ΜΟΝΙΜΩΣ να ψάχνουμε στο εξωτερικό όταν θέλουμε μια γάτα ράτσας. Γι'αυτό αφού εσύ το κάνεις υπέυθυνα μπράβο σου! Τα μωρά σου ειναι μια σκέτη τρέλα και ελπίζω να βρεις σύντομα καλούς γονείς για αυτα! Η μεγάλη σου η γατούλα είναι απλα μια ΘΕΑ και ελπίζω να βρείς ένα σωστό σπιτάκι να την δώσεις σύντομα. Σε κάποιους που θα την λατρέυουν!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Με τέτοιο ντόρο.. Ελπίζω να βρήκαν τα καλύτερα δυνατά σπίτια γι αυτά..![]()
Και χωρίς ντόρο πίστεψέ με θα έβρισκαν σπίτι
....τέτοια φατσούνια που είναι!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδιά εδώ γράψτε για τα γατάκια Τσιντσιλά της Sabi!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=31139&page=6
το θέμα αγοροπωλησιές κλπ...δεν έχει σχέση!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool