Αδέρφια μου αλήτες... γατιά

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ειναι site φωτογραφων, δειτε τι ωραιες φωτογραφιουλες εχει εδω μολις μου το στειλανε

https://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=72;action=display;threadid=17237;start=msg37628#msg37628

Gatos.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο ενα βιβλιο που εχω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και αλλες!:)

Η αδερφή μου,μου πήρε δώρο ένα καταπληκτικό βιβλίο με καλλιτεχνικές φωτογραφίες από γατάκια!:up: Για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται The Cat Artist Collection εκδόσεις Carlton.Eπίσης έχω και ένα άλλο που λέγεται ΓΑΤΕΣ εκδόσεις ελληνικα γράμματα.Και τα δύο είναι πολύ καλά με απίστευτες φωτογραφίες:up: και πραγματικά αξίζει έστω και να τα δει κανείς αν δεν θέλει να τα αγοράσει.Εγώ τα βρήκα στον Παπασωτηρίου στην οδό Πανεπιστημίου.(δεν κάνω διαφήμιση,δεν έχω καμια σχέση με το εν λόγω βιβλιοπωλείο)

κοριτσια υπαρχει ειδικο τμημα στο γκαλερρυ γιαυτες της φοτο

Το ξερω αλλα το λινκ ειναι 47 σελιδες με φωτο θελει ωρες να τις βαλω ολες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back