yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
15-11-06
15:42
Ειναι site φωτογραφων, δειτε τι ωραιες φωτογραφιουλες εχει εδω μολις μου το στειλανε
https://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=72;action=display;threadid=17237;start=msg37628#msg37628

https://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=72;action=display;threadid=17237;start=msg37628#msg37628
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
15-11-06
16:02
Απο ενα βιβλιο που εχω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
15-11-06
16:14
και αλλες!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
15-11-06
22:24
Η αδερφή μου,μου πήρε δώρο ένα καταπληκτικό βιβλίο με καλλιτεχνικές φωτογραφίες από γατάκια!
Για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται The Cat Artist Collection εκδόσεις Carlton.Eπίσης έχω και ένα άλλο που λέγεται ΓΑΤΕΣ εκδόσεις ελληνικα γράμματα.Και τα δύο είναι πολύ καλά με απίστευτες φωτογραφίες
και πραγματικά αξίζει έστω και να τα δει κανείς αν δεν θέλει να τα αγοράσει.Εγώ τα βρήκα στον Παπασωτηρίου στην οδό Πανεπιστημίου.(δεν κάνω διαφήμιση,δεν έχω καμια σχέση με το εν λόγω βιβλιοπωλείο)
Για όποιον ενδιαφέρεται λέγεται The Cat Artist Collection εκδόσεις Carlton.Eπίσης έχω και ένα άλλο που λέγεται ΓΑΤΕΣ εκδόσεις ελληνικα γράμματα.Και τα δύο είναι πολύ καλά με απίστευτες φωτογραφίες
και πραγματικά αξίζει έστω και να τα δει κανείς αν δεν θέλει να τα αγοράσει.Εγώ τα βρήκα στον Παπασωτηρίου στην οδό Πανεπιστημίου.(δεν κάνω διαφήμιση,δεν έχω καμια σχέση με το εν λόγω βιβλιοπωλείο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
16-11-06
00:09
κοριτσια υπαρχει ειδικο τμημα στο γκαλερρυ γιαυτες της φοτο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
16-11-06
00:10
Το ξερω αλλα το λινκ ειναι 47 σελιδες με φωτο θελει ωρες να τις βαλω ολες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum