ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορει να με κοροιδεψετε αλλα πολλα γαβγιζουν στους ανθρωπους επειδη ζητουν λιγο απο το χρονο και την αγαπη τους αλλα κυριως επειδη ΠΕΙΝΑΝΕ!!!ειναι πολυ λογικο..δεν μπορουν αλλιως να εκφρασουν το παραπονο τους..

και οσο για την σκυλιτσα που εκαψαν με το λαδι εγω την γνωριζα και την ταιζα με καθε ευκαιρια.μπορει να ειναι και το πιο ακακο πλασματακι στο βολο.το μονο που ζητουσε ηταν λιγα χαδακια και προσοχη..σηκωνοταν στα 2 της ποδια και περιμενε να την χαιδεψεις..δεν νομιζω ποτε να γαβγισε στη ζωη της..ειναι πολυ κριμα..ελπιζω να γινει καλα..
οσο δεν κανει κατι ο δημος τοσο θα εντεινεται το προβλημα και δυστυχως θα πεσουν ποοολες φολες...γιατι δεν μπορουν να κανουν ενα κυνοκομειο οπως η ν.ιωνια?οι γυφτοι!μονο το κερδος σκεφτονται..
ζητω συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.

moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα το κυνοκομειο που ειχε ανοιξει περισυ ειναι της Ν.Ιωνιας;
ναι δωρα μου.πηγα την προηγουμενη βδομαδα να το δω με τον τολη γιατι βρηκαμε ενα σκυλι σε αθλια κατασταση και δεν μπορουσαμε να του βρουμε σπιτι.τους τελευταιους μηνες εχουμε βρει σπιτι σε 6 σκυλια..
moukelis
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και;Πως σου φανηκε;Ειναι καθαρο;Που ακριβως βρισκεται;Τα κρατουν κιολας τα σκυλια;
κλουβια αρκετα ευρυχωρα, πεντακαθαρα και τα σκυλια σε πολυ καλη κατασταση.και ολα ενα και ενα ηταν!!

μονο ενα πολυ μινιον σκυλακι που ετρεμε ολοκληρο και μας ειπε ο κυριος εκει οτι ειναι γερακος και ειναι στα τελευταια του..το μονο που με δυσαρεστησε..κατα τ'αλλα απο το δρομο ειναι σαφως καλυτερα!ειναι στο συνολο 30 και τα εχουν τα πιο πολλα ανα δυο.ειναι δεκα λεπτα περιπου μετα τα μελισσατικα.δεν θυμαμαι πως λεγεται το χωριο.δεν παιρνουν σκυλια απο ιδιωτες αλλα μονο αυτα που βρισκουν στο δρομο.βεβαια αυτο που βρηκαμε εμεις εκει θα παει, αφου μιλησαμε με μια καλη κυρια απο το δημο ν.ιωνιας..
moukelis
Επιφανές μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
βρε ελενη μου ομως παρατηρησα απο τα λεγομενα σου οτι μαλλον προτιμας τις γατουλες απο τα σκυλια.μην τα φοβασαι τοσο.στο βολο δεν υπαρχει αγριο σκυλι,στο εγγυωμαι εγω!!τα ξερω ενα και ενα!ειδικα αν τους μιλησεις ηρεμουν..μονο ενα περιστατικο προσφατο θα σου πω.ημουν με το μηχανακι με τον φιλο μου και ενα σκυλι στην παραλια αρχισε να μας γαβγιζει πολυ εντονα!κατεβηκαμε και οι 2, του μιλησαμε, το χαιδεψαμε και του εδωσα δυο sheba κονσερβουλες που ειχα αγορασει για την μπιανκα μου.να το δεις κατευθειαν το ψυχακι πως ηρεμησε...
μπορει να με κοροιδεψετε αλλα πολλα γαβγιζουν στους ανθρωπους επειδη ζητουν λιγο απο το χρονο και την αγαπη τους αλλα κυριως επειδη ΠΕΙΝΑΝΕ!!!ειναι πολυ λογικο..δεν μπορουν αλλιως να εκφρασουν το παραπονο τους..
και οσο για την σκυλιτσα που εκαψαν με το λαδι εγω την γνωριζα και την ταιζα με καθε ευκαιρια.μπορει να ειναι και το πιο ακακο πλασματακι στο βολο.το μονο που ζητουσε ηταν λιγα χαδακια και προσοχη..σηκωνοταν στα 2 της ποδια και περιμενε να την χαιδεψεις..δεν νομιζω ποτε να γαβγισε στη ζωη της..ειναι πολυ κριμα..ελπιζω να γινει καλα..
οσο δεν κανει κατι ο δημος τοσο θα εντεινεται το προβλημα και δυστυχως θα πεσουν ποοολες φολες...γιατι δεν μπορουν να κανουν ενα κυνοκομειο οπως η ν.ιωνια?οι γυφτοι!μονο το κερδος σκεφτονται..
ζητω συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.![]()
Κοιτα Ιωαννα οτι προτιμαω τις γατες σαν ζωα αληθευει
.Δεν τα φοβαμε ομως τα σκυλακια γιατι οταν εμενα στο νησι ειχα και γω μεγαλωσα με τρια διαφορετικα γερμανικα ποιημενικα και παμπολες γατες στο σπιτι μου στο νησι
.Η ευτυχια του καθε φιλοζωου!!!!
.Αλλα και τωρα εδω που μενω καθε βραδυ πηγαινω νερο και φαγητο στα αδεσποτα σκυλια.Γενικοτερα εχω καλες σχεσεις μαζι τους.
Πραγματικα δεν ξερω τι εγινε εκεινη την μερα και συμπεριφερθηκαν ετσι εκεινα τα σκυλια.Φανταζομαι οτι ισως μυρισαν κατι.Δεν ξερω.
Οντως θελουν προσοχη, στοργη και φαγητο.Τους ειχα αγορασει μια μεγαλη κονσερβα απο τον Γαλαξια που ανοιξε απο διπλα στα κτελ και τους την ανοιξα αλλα ακουσα οτι μπορεις να φανταστεις απο τους γυρω.Ειπαν ακομη οτι ηταν δικα μου τα σκυλια και τα πηγα εγω εκει και τα παρατησα και σαν μην εφτανε αυτο τωρα βρομιζω και τον τοπο με την κονσερβα!!!!!!!!!!

Δηλαδη οτι να ναι!!!!
Δεν ειναι να ασχολεισαι βρισκεις τον μπελα σου.......Μεχρι και κουπακια τους ειχαν παει εκει κατι παιδια για νερο και φαγητο και τα πεταξαν.......Ειναι και σε κεντρικο σημειο και οπου και να τα βαλεις τα βρισκουν....τι να πω μακαρι να ανοιξει κυνοκομειο μπας και λυθει το προβλημα....
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

σιγα μην φτιαξουν κυνοκομειο οι αχρηστοι..την ευκολη λυση..αφου ακουσα και το αλλο κουλο: στο κυνοκομειο ειναι αντιθετη και η φιλοζωικη του βολου...

το μονο που λεω ''αχ τα κακομοιρα τ'αδεσποτα, σε τι εφταιξαν?''
παντως για να μην σου λενε τιποτα πηγαινε ξηρα τροφη στα σκυλια..και χορταινουν πιο πολυ και δεν θα μπορουν να ανφερουν τιποτα για βρωμιες και αλλα τετοια!!εγω παλι ακομη και στον αγιο νικολα βαζω κονσερβες!!αν τολμησουν ας μου πουν τιποτα!!
ενας μια φορα(ενας αξυριστος, λιγδιαρης, που δεν ξερει τι σημαινει κοπος) μετα το πασχα που ειχα μαζεψει κοκκαλα τα πηγα σε κατι σκυλια κοντα στη μεταμορφωση και αρχιζε να λεει, να λεει και με ειπε και βρωμιαρα
και μολις τον ακουσαν καποιοι που περνουσαν απο εκει εβαλαν τα γελια..και εγω μαζι τους!!
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
ηδη εξαφανιστηκαν τα σκυλια απο τον αγιο κωνσταντινο..προχθες δεν βρηκα κανενα..
σιγα μην φτιαξουν κυνοκομειο οι αχρηστοι..την ευκολη λυση..αφου ακουσα και το αλλο κουλο: στο κυνοκομειο ειναι αντιθετη και η φιλοζωικη του βολου...ολο μαλακιες δηλαδη!!και ενας κυριος ειπε στο αγορι μου οτι πριν λιγες μερες ηρθαν φορτηγα απο αλλη πολη και παρατησαν δεν ξερω και εγω ποσα σκυλια στον περιφερειακο....
το μονο που λεω ''αχ τα κακομοιρα τ'αδεσποτα, σε τι εφταιξαν?''
παντως για να μην σου λενε τιποτα πηγαινε ξηρα τροφη στα σκυλια..και χορταινουν πιο πολυ και δεν θα μπορουν να ανφερουν τιποτα για βρωμιες και αλλα τετοια!!εγω παλι ακομη και στον αγιο νικολα βαζω κονσερβες!!αν τολμησουν ας μου πουν τιποτα!!
ενας μια φορα(ενας αξυριστος, λιγδιαρης, που δεν ξερει τι σημαινει κοπος) μετα το πασχα που ειχα μαζεψει κοκκαλα τα πηγα σε κατι σκυλια κοντα στη μεταμορφωση και αρχιζε να λεει, να λεει και με ειπε και βρωμιαρακαι μολις τον ακουσαν καποιοι που περνουσαν απο εκει εβαλαν τα γελια..και εγω μαζι τους!!
![]()
Aι στο καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
"Σε εφαρμογή θέτει ο Δήμος Βόλου το πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα με την τοποθέτηση μικροτσίπ."

Από τις αρχές Οκτωβρίου ο Δήμος Βόλου στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αδέσποτα ζώα, θα προχωρήσει στη σήμανση με μικροτσίπ των 600 αδεσπότων που κυκλοφορούν στην πόλη αλλά και 400...
δεσποζόμενων.
Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζει η υπηρεσία ποια από τα αδέσποτα έχουν ήδη υποστεί στείρωση και αποπαρασίτωση αλλά και το ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες των δεσποζομένων.
Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης των μικροτσίπ ύψους 10.000 ευρώ περίπου θα καλυφθεί από το πρόγραμμα, ενώ οι ιδιοκτήτες σκύλων θα μπορούν να τοποθετούν τα μικροτσίπ σε συμβεβλημένους κτηνιάτρους που θα ανακοινωθούν στην πορεία, χωρίς δική τους επιβάρυνση.
julia
Διακεκριμένο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

παντως μακαρι να γινει κατι τετοιο αν και χλωμο το βλεπω...
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Παντως δεν θα ηταν καλυτερα να δωθουν αυτα τα 10000 ευρω για ενα καλυτερο κυνοκομειο..? Τα τσιπ ενταξει χρησιμα δεν λεω ,αλλα δεν εχουν και μεγαλη χρησιμοτητα....αμα φαει φολα ο σκυλος παει χαμενο και το τσιπ και ολη η προσπαθεια των κτηνιατρων...δεν ξερω εσεις τι πιστευετε?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Σχεδον ΠΑΝΤΑ μαζευονται γυρω στα 20 σκυλια....
ΟΧΙ δεν ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
ΟΧΙ δεν τα εχω βαλει με τα σκυλια...τα αγαπω εξισου με ολα τα ζωα αλλωστε ειχα παλίοτερα σκυλους
Φυσικα επιτιθενται οταν καποιος τα πειραξει,ΑΛΛΑ πλεον επιτιθενται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ .
Το να περασεις απο το λιμανι που εχει ποδηλατοδρομο με το ποδηλατο εχει καταντησει πλεον πιο επικινδυνο και απο την ελευθερη πτωση με αλεξιπτωτο....και το λεω γιατι το βιωνω καθημερινα....Για να παω στη σχολη χρησιμοποιω το ποδηλατο και οσοι γνωριζουν απο Βολο θα ξερουν οτι ο ποδηλατοδρομος του λιμανιου ειναι η καλυτερη επιλογη.... Ε λοιπον πλεον φοβαμαι να περασω ....ΚΑΘΕ φορα ειδικα οταν ειναι ολα μαζεμενα αρχιζουν να γαυγιζουν και να με κυνηγανε αν εχει κοσμο γυρω και επεμβουν την γλυτωνω ...αν οχι τρεχω σαν μανιασμενη να ξεφυγω.... και φυσικα δεν επιτιθενται μονο σε μενα....
Οσο για το βραδυ ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να περασεις απο εκει ΟΥΤΕ με τα ποδια ΟΥΤΕ με ποδηλατο ΟΥΤΕ με το μηχανακι φυσικα.....
Την Μεγαλη Τριτη περπατουσα στις αρχες της Οδου Δημητριαδος και για καποιο λογο εξαγριωθηκαν.Αρχισαν να γαυγιζουν και να κυνηγανε τα αυτοκινητα τα οποια σε καποια στιγμη ειχαν σταματησει γιατι ηταν ολα τα σκυλια στη μεση του δρομου.... Τοτε αρχισαν να τρεχουν προσ ολους οσους βρισκοταν μπροστα τους....Ορμηξαν προς εναν ανδρα ο οποιος πηγαινε προς το παρκινγ και καταφερε να μπει στο αυτοκινητο του και μετα ηρθαν προς τα εμενα... Εγω συνεχισα να περπαταω προσπαθωντας να διατηρησω την ψυχραιμια μου για να μην τα εξαγριωσω περισσοτερο. Αυτα συνεχισαν να γαυγιζουν γυρω μου και να γρυλιζουν....μεχρι που ενα εκανε την κινηση να με δαγκωσει στο ποδι αλλα για καλη μου τυχη φορουσα χοντρο παλτο και με μια κινηση προς τα εμπρος γλυτωσα απο δαγκωνια....Εκεινη τη στιγμη φοβηθηκα πραγματικα πολυ και προτιμησα να μην τρεξω ουτε να κανω αποτομες κινησεις γιατι ηξερα τι θα ακολουθουσε...
Ετσι αρχισα να γαυγιζω και εγω.........Ακουγεται γελιο αλλα δεν ειχα και πολλες επιλογες..... για καλη μου τυχη εφυγαν γιατι περασε μηχανακι και αρχισαν να το κυνηγανε...
Ομως ρωταω εγω.... Τι θα γινει με αυτη τη κατασταση πλεον???
Ωραια τα τσιπ που τους βαλανε αλλα λυση στο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ προβλημα της πολης του Βολου δεν ειδαμε....
Αν σε λιγες μερες αρχισει να μειωνεται ο αριθμος τους απο τις φολες δεν θα μου φανει καθολου παραξενο....
Αληθεια σε τετοιες περιπτωσεις τι μπορουμε να κανουμε για να αποφυγουμε την επιθεση και να τα απομακρυνουμε??? Τι κανει τους σκυλους να φοβουνται χωρις ομως να εξαγριωνονται περισσοτερο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool