RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό δε θα το έκανα στη θέση σου. Το κρεμμύδι είναι τοξικό για τις γάτες, περιέχει μια ουσία που τους προκαλεί αιμολυτική αναιμία. Αν τα αδεσποτάκια το φάνε κατά λάθος μπορεί να τους κάνει κακό. Καλύτερα να ψεκάσεις με Get Off ή κάτι παρόμοιο...εχω διαβασει πως στις γατες δεν αρεσει καθολου η μυρωδια του κρεμυδιου. οποτε μπορεις να τριψεις λιγο κρεμυδι στις ροδες του αυτοκινητου.![]()
ruko
Διάσημο μέλος
(πλάκα κάνω, μελινάκι, δεν σε κράζω, απλώς μου φάνηκε πολύ αστεία η εικόνα)
Και για να επανέλθω στο θέμα, δεν έχω δοκιμάσει κανένα απωθητικό, αλλά υπάρχουν εδώ μέλη που πίνουν νερό στ' όνομα του Get Off, οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Επίσης το θεωρώ μάλλον απίθανο να κάνουν ζημιές στο αυτοκίνητο οι γάτες.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλα πλακα κανω. Πραγματικα δεν εχεις να χασεις τιποτα δοκιμαζοντας στα λαστιχα!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα!!!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλωστε δεν νομοζω πως μπορουν να το φανε. δεν θα αφησει ολοκληρο το κρεμιδι εκει. εκτος αυτου εμενα ο γατος μου συνηθιζε να τρωει κρεμιδι μαζι με τη σαλατα του.(
) δεν νομιζω να εχει προβλημα η θειος σου με το κρεμυδι στις ροδες δεν νομιζω να προκαλεσει καμια υλικη ζημια...
τωρα δεν θελω να παρω τη κανεναν στο λαιμο μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum