Αδέσποτα στην αυλή και μουρμούρα συγγενούς...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
επειδή έχω κάποια αδεσποτάκια που ταιζω στην αυλή, η οποία εκτελει και χρεη υπαιθριου γκαραζ, τωρα ο θείος μου θυμηθηκε οτι του λερωνουν τα γατια που ταιζω το αυτοκινητο. Ξέρετε αν αυτα τα απωθητικα κανουν δουλεια? αν υπαρχει περιπτωση να κανουν ζημια στο αυτοκινητο? αν ειναι να το ψεκαζω μια φορα την εβδομαδα και να μην εχουμε γκρινιες. Η εναλλακτικη που μου εδωσε ειναι να τους βαζω φαγητο εξω στο πεζοδρομιο του σπιτιου μας...αλλα δεν πολυθελω...τον εχει πιασει αναποδια τωρα την κανω?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω μωρε, αλλά δεν χάνεις τίποτα να του ψεκάσεις τις ρόδες. Eτσι δεν είναι; :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω διαβασει πως στις γατες δεν αρεσει καθολου η μυρωδια του κρεμυδιου. οποτε μπορεις να τριψεις λιγο κρεμυδι στις ροδες του αυτοκινητου.;)

Μακάρι να λειτουργήσει....

εχω διαβασει πως στις γατες δεν αρεσει καθολου η μυρωδια του κρεμυδιου. οποτε μπορεις να τριψεις λιγο κρεμυδι στις ροδες του αυτοκινητου.;)
Αυτό δε θα το έκανα στη θέση σου. Το κρεμμύδι είναι τοξικό για τις γάτες, περιέχει μια ουσία που τους προκαλεί αιμολυτική αναιμία. Αν τα αδεσποτάκια το φάνε κατά λάθος μπορεί να τους κάνει κακό. Καλύτερα να ψεκάσεις με Get Off ή κάτι παρόμοιο...

Νομίζω πως ο κίνδυνος δεν είναι πολύ μεγάλος, αφού δεν θα τα φάνε. Πάντως, είναι πιο πρακτικό να ψεκάσει η Νότα με απωθητικό από το να τρίβει κρεμμύδια πάνω στο αμάξι. Τότε είναι που θα διώξει τα αδέσποτα ο θείος της...

(πλάκα κάνω, μελινάκι, δεν σε κράζω, απλώς μου φάνηκε πολύ αστεία η εικόνα):P

Και για να επανέλθω στο θέμα, δεν έχω δοκιμάσει κανένα απωθητικό, αλλά υπάρχουν εδώ μέλη που πίνουν νερό στ' όνομα του Get Off, οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Επίσης το θεωρώ μάλλον απίθανο να κάνουν ζημιές στο αυτοκίνητο οι γάτες.

Get off στο θειο;;;
Καλα πλακα κανω. Πραγματικα δεν εχεις να χασεις τιποτα δοκιμαζοντας στα λαστιχα!!!
Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

αυτο με το κρεμυδι το ειχα διαβασει σε ενα αρθρο με καθημερινες συμβουλες ελεγε λοιπον για τις γατες που ακονιζουν τα νυχια τους στα επιπλα. και ειπα μηπως βοηθουσε και σε αυτη την περιπτωση...:redface: :happy: αλλωστε δεν νομοζω πως μπορουν να το φανε. δεν θα αφησει ολοκληρο το κρεμιδι εκει. εκτος αυτου εμενα ο γατος μου συνηθιζε να τρωει κρεμιδι μαζι με τη σαλατα του.(:D :lol: )
δεν νομιζω να εχει προβλημα η θειος σου με το κρεμυδι στις ροδες δεν νομιζω να προκαλεσει καμια υλικη ζημια...:hmm:
τωρα δεν θελω να παρω τη κανεναν στο λαιμο μου...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back