fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
έχω το εξής πρόβλημα:
κάτω απο την πολυκατοικία μας ταίζω κάποια αδέσποτα. Συνολικά είναι 5 πλέον. 4 μικρά σχετικά (3 πορτοκαλάκια και 1 κουουουκλα λευκή μικρουλα πολύ) και 1 τιγρίτσα.
Μέχρι τώρα είχαμε 50-50 την ευθύνη τους, εγώ με τους γείτονες απέναντι που είχαν μονοκατοικία, και τυγχάνουν πολύ ζωόφιλοι: εκτός απο σκύλο και κουνέλι,πάντα τα αδεσποτα είχαν νερό και ξηρή τροφή.
Βέβαια, κανείς μας δεν είχε κάνει τον κόπο να στειρώσει κανένα και έτσι περάσαν απο τη ζωή μας διάφορες ψιψίνες που ζούσαν περίπου 2 χρόνια η καθεμιά.(δεδομένο των χοντρικά καλών συνθηκών που είχαν)...
Ηταν η φιλφιλίτσα, που την βρήκα νεκρή στο κήπο της πολυκατοικίας, η μαυρίτσα (βιονική γάτα, εντελώς μικρόσωμη, εζησε πανω απο 3 χρόνια) και μετά η πιτσιλίτσα-κορη της μαυρίτσας, που χάθηκε σχετικά νωρίς. Α! και να μην ξεχασω τα 5 μικρά της παραπάνω τιγρίτσας που είχε γεννήσει το καλοκαίρι και δεν ξέρω τι απέγιναν

...Δεν ξέρω ακριβώς ποιά ειναι η τύχη τους (δεν το αντέχω να δω άλλο νεκρό γατί) αλλά ξέρω οτι οι θηλυκές μπορεί να πεθαίνουν και απο την ταλαιπωρία τους απο τις συνεχείς γένες.
Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι οτι η απέναντι μονοκατοικία κατεδαφίζεται...
Εχω στεναχωρηθεί απίστευτα γιατι δεν ξέρω που θα πάνε τα μικρά μου. Είναι 4 θηλυκές και 1 αρσενικό. Κάθε βράδυ με περιμένουν όλα μαζί να φάνε...
Ηθελα να ρωτησω: σκεφτομαι να κανω στειρωση σε κάποια..ή καλύτερα θα θελα να κανω στειρωση, όμως:
α)δεν παιζουν λεφτα
β)δεν ξερω τη διαδικασια: τα πιανω και τα βαζω ενα-ενα στο καλαθι, και αν αφινιασουν; και μετα τη στειρωση που τα παω;
θαθελα λοιπον απο καποιον που εχει κανει αυτη τη διαδικασια να με βοηθησει λεγοντας μου πρακτικα πως και τι-για να μην ξαναανακαλυψω την αμερική.
υγ. δεν θα εχω βοηθεια απο κανενα αλλο...κανεις δε με καταλαβαινει...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
αναφης 17 και ναξου
ωρες: 11.00-13.00 και 17.00-20.00 μ.μ
τηλ 210 8648140
και για εκτακτη αναγκη ολες τις ωρες 6976998362
Για αδέσποτη γατούλα μας ειπαν 40 ευρώ
Στη φιλοζωικη αν γραφτεις μελος εχεις και καποια στείρωση αδεσποτου δωρεαν η κάτι τέτοιο.
https://www.filozoiki.gr/identity/identity_2.php
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οσο για της τροφες πολλα πετ σοπ εχουν μεγαλα σακια με 20-30 ευρω για τα αδεσποτα ειναι πολυ καλα κ οικονομικα ρωτηστε στο δικο σας καθβως κι αν κανουν ντελιβερυ
fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
σας δείχνω τις φωτο των μικρών που έλεγα!
η ασπρούλα:
η γριζούλα:
το πορτοκαλάκι:
ο άντρας της παρέας (είναι τοοοοσο γλυκός!):
και τέλος η ώρα του φαγητού: (τα έχω κάνει χοντρά!)
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοηθειά σας...
μέσα σε 15 μέρες που θα πάρω και κάποια χρήματα, θα τηλ και κάτι θα κάνω για τα ζουζούνια...
τώρα για την ασπρούλα και την γκριζούλα που είναι πάρα πολύ άγριες δεν είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω, αλλά για τα γλυκύτατα πορτοκαλάκια, σίγουρα, γιατί τα πιάνω συνέχεια...
υγ. ο δικός μου κτηνίατρος στοιχίζει 120 η στείρωση σε θηλυκιά, επί 4 που είναι...το ποσό είναι αστρονομικό...(και τα δικά μου με πίεση-οικονομική, τα στείρωσα...)
julia
Διακεκριμένο μέλος
σας δείχνω τις φωτο των μικρών που έλεγα!
η ασπρούλα:
η γριζούλα:
το πορτοκαλάκι:
ο άντρας της παρέας (είναι τοοοοσο γλυκός!):
και τέλος η ώρα του φαγητού: (τα έχω κάνει χοντρά!)
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοηθειά σας...
μέσα σε 15 μέρες που θα πάρω και κάποια χρήματα, θα τηλ και κάτι θα κάνω για τα ζουζούνια...
τώρα για την ασπρούλα και την γκριζούλα που είναι πάρα πολύ άγριες δεν είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω, αλλά για τα γλυκύτατα πορτοκαλάκια, σίγουρα, γιατί τα πιάνω συνέχεια...
υγ. ο δικός μου κτηνίατρος στοιχίζει 120 η στείρωση σε θηλυκιά, επί 4 που είναι...το ποσό είναι αστρονομικό...(και τα δικά μου με πίεση-οικονομική, τα στείρωσα...)
Ε,.... τότε δεν το συζητάω....... με 40 ευρω το θυληκο... Κέντρο Γάτας που αναφέρθηκε παραπάνω!!!!!!

Έλεος πλέον με τις χρεώσεις!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ?????
Με τέτοιες τιμές, πως ειναι δυνατόν να στειρωθούν τα αδέσποτα, και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος.......

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά στο site της φιλοζωικής (https://www.filozoiki.gr/member/member_1.php) λέει ότι αν γίνεις μέλος με 30 ευρώ το χρόνο, έχεις δικαίωμα για μια δωρεάν στείρωση σε αδέσποτο τον πρώτο χρόνο και 3 στειρώσεις απο τον δεύτερο χρόνο και μετά.![]()
Ειμαι μελος στην Φιλοζωική, και πληρώνω κανονικά την συνδρομή μου.... Έχω εκπτωση στα εμβόλια που εκανα εκει... (αλλαξα κτηνιατρο τωρα......) Για στειρωσεις οταν ρώτησα μου ειπαν οκ....
Το θέμα ειναι οτι "δεν εχουν παντα ελευθερο χρόνο, και χωρο για τα αδέσποτα.. " Θα πρέπει να ειναι ελεύθερο το πρόγραμμα του γιατρού.. κλπ...
και 2 φορές που ηθελα να κανονίσω για στείρωση.... δεν τους ειδα και ιδιαίτερα "ζεστούς"

. Τους εξηγησα οτι δουλευω... και οτι θα πρεπει να ειναι και διαθέσιμη η γάτα (αδεσποτη)......Επίσης πληρώνεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ οτι κάνουν σε αδέσποτο.. και σε περίπτωση που τους παρεις τηλέφωνο να ερθουν να παρουν καποιο αδέσποτο, έρχονται μόνο αν αναλάβεις εσύ τα έξοδά του... εμβόλια, περίθαλψη.. κα.... αν όχι..... ) Θα παθει κατι το αυτοκινητο, θα εχει κινηση.. κλπ) και δεν θα δεις κανέναν
Αν θες περισσοτερες λεπτομερειες στειλε pm....
Προτιμώ να πληρώσω 40ευρω και να ειμαι σιγουρη.....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά?????

για την στείρωση των δικών σου????
drusilia
Διάσημο μέλος
fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
να πω την αμαρτία μου...εχω τόσο καιρό που τα ταίζω και όλο και ήθελα να γράψω, αλλά δεν έγραφα...γιατί όταν τα λες-και γράφεις, τα νιώθεις πιο υπευθύνη σου...και γω φοβάμαι.
Δεν είναι οτι δεν θέλω να αναλάβω...είναι οτι φοβάμαι να δεθώ...
φοβάμαι γιατί είναι στο δρόμο. Και η μονοκατοικία εχει ήδη μισογκρεμιστεί...
Για το δια ταύτα...θέλω πολύ να τα στειρώσω-γιατί είναι η πιο μεγάλη βοήθεια πιστεύω που μπορεί να κάνει κάποιος σε ένα αδέσποτο, ειδικά θηλυκό. Όμως επειδη περιμένω να πληρωθώ-υπολογίζω σε κανά 15μερο, θα σας ενημερώσω τότε για λεπτομερειες!
υγ. η άτιμη η ασπρούλα- εχει γίνει πολύ χοντρή.
..είναι περίπου 3 μηνών, υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος;(αυτή, παιδιά, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά θα τη γράψω άλλη στιγμή!είναι κομάντο!!!
)χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
(υπάρχει η ενδόμυχη ελπίδα μπας και πάρει κανείς τα πορτοκαλάκια που είναι γυαλιστερά και τρυφερά!!!
)υγ.2 να οι βλακείες του ανθρώπου: έβαλα τη γάτα μου και γέννησε (ναι-ναι

να και κανα δυο ακόμη φωτό απο τα μικρά!
έξω απο το υπο κατεδάφιση σπίτι τους:
μια γλυκιάαα κοπελίτσα:
και τέλος δείτε μας και όρθιους:
drusilia
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool