Αδέσποτη γάτα με 5 νεογέννητα σε δύσκολη θέση.

Αχ οι ψυχούλες μου! Θα είμαι συνεχώς μαζί τους μου φαίνεται! Η τυχερή μου μέρα σήμερα. Αλλά αν η μαμά δεν πιάνεται τι θα κάνουμε? Δεν πρέπει να την τρομάξουμε.

Ααααχχχχχ, σε ζηλεύω:redface:....θέλω και γω μωρά:baby::baby::baby::baby:
Και η μαμά τους πανέμορφη είναι:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου φαίνεται! Αλλά αν η μαμά δεν πιάνεται τι θα κάνουμε? Δεν πρέπει να την τρομάξουμε.
Αυτό προσπαθώ να λύσω. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια της κονσέρβας θα ημερέψει. Πριν λίγο την τάισα και την βλέπω κάπως πιο ήρεμη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. (Έχει κόψει τα πολλά "χου"). Φυσικά είναι σχετικά καλή μόνο όταν ακούει το τενεδάκι, αλλά είναι μια εξέλιξη και αυτό. Στην αρχή ούτε το τενεκεδάκι την πτοούσε είχε το στυλ "άντε ασε το φαί και φύγε μην μας ενοχλείς".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο καιρό ακόμη μπορείς να την κρατήσεις εκεί; Ρωτάω γιατί αν τη μεταφέρετε "δια της βίας" στον κήπο της catlover, μπορεί να πάρει τα μωρά της και να φύγει.:/:

Ένα tip εξημέρωσης: Δοκίμασε να κάτσεις κοντά της όσο τρώει και να τη χαϊδέψεις απαλά στην πλάτη.

Πόσο καιρό ακόμη μπορείς να την κρατήσεις εκεί; Ρωτάω γιατί αν τη μεταφέρετε "δια της βίας" στον κήπο της catlover, μπορεί να πάρει τα μωρά της και να φύγει.:/:
Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις μου έχουν δώσει ως τελευταίο περιθώριο αυτη την εβδομάδα που διανύουμε. Στην αρχή πήρα τα μωρά να τα βάλω σε ένα σημείο που δεν πολυφαινόντουσαν για να μην δίνει στόχο. Αλλά πήρε το ένα και το ξαναέβαλε εκεί είχε γεννήσει αρχικά (στο πιο εμφανές σημείο του ακάλυπτου δηλαδή:/:). Τις πήγα και τα υπόλοιπα πίσω γιατί κάνανε φασαρία και δεν ξανακούνησε από κει. Είναι πάνω σε δεξαμενή πετρελαίου). Έχει μια εμμονή με τη δεξαμενή. Ώρες, ώρες σκέφτομαι μήπως πρέπει να τη μεταφέρω μαζί με τη δεξαμενή:lol:. Και εγώ ανησυχώ για το θέμα της μεταφοράς αλλά εδώ κινδυνεύει πάρα πολύ.

Ένας τρόπος να την πιάσεις είναι να της βάλεις το φαΐ της σε μια γατοφόρο και μόλις μπει μέσα, κλείνεις το πορτάκι και σκεπάζεις τη γατοφόρο με ένα σεντόνι για να μη βλέπει έξω και τρομάζει περισσότερο.

Αφού η μεταφορά θα γίνει έτσι κι αλλιώς προς το τέλος της εβδομάδας, καλύτερα άρχισε να την "εκπαιδεύεις" με τη γατοφόρο από τώρα. Καλή επιτυχία!

Απορία: οι υπόλοιποι τι ακριβώς προτίθενται να κάνουν, αν δε φύγει από κει;

οι υπόλοιποι τι ακριβώς προτίθενται να κάνουν, αν δε φύγει από κει;
Αυτό που είπαν είναι ότι δεν γίνεται τα ζώα να μείνουν εδώ και αν δεν έχουμε τι να τα κάνουμε πρέπει με κάποιο τρόπο να φύγουν ή τα γατάκια τώρα που είναι και μικρά να θανατωθούν. Και αυτοί αγαπάνε τα ζώα (είπαν) αλλά.... Αν δεν μπορούμε (να τα θανατώσουμε) θα το "φροντίσουν" αυτοί.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Προσπαθώ να την χαϊδέψω όταν την ταϊζω αλλά φεύγει πιο κει και κάνει "χου". Στην αρχή δε με ήθελε ούτε δίπλα της, τώρα με αφήνει και είμαι δίπλα, πιστεύω είναι καλό σημάδι αυτό.

Κατά τ' άλλα τα αγαπάνε... Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.:down:

Θα σου πω κι εγώ ενα παρόμοιο περιστατικό που έχω κι εγώ με άγρια γατούλα.
Γέννησε τα μωρά της σε τελείως ακατάλληλο χώρο, και παραφυλούσα πότε θα σηκωθεί να πάει για την ανάγκη της και βρήκα ευκαιρία να βάλω όλα τα μωρά της μέσα στην γατοφόρο.
Αν το εκανες κι εσύ αυτό, θα αναγκαζόταν να μπει κι εκείνη μέσα κι έτσι θα μπορεσεις να κλεισεις το κλουβι.
Ελπίζω να εξημερωθεί!

Μόνο που πρέπει άμεσα να πάω να αγοράσω καινούρια γατοφόρο. Γιατί όταν πέθανε η γάτα μου τη χάρισα. Αφού όπως πάω μάλλον θα πρέπει να έχω μία γατοφόρο στο σπίτι για ώρα ανάγκης.
Σκέφτομαι μήπως της βάλω κονσέρβα μέσα στην γατοφόρο. Θα δοκιμάσω διάφορα. μπορεί να ντυθώ και δεξαμενή στο τέλος.:lol:

Μόνο που πρέπει άμεσα να πάω να αγοράσω καινούρια γατοφόρο. Γιατί όταν πέθανε η γάτα μου τη χάρισα. Αφού όπως πάω μάλλον θα πρέπει να έχω μία γατοφόρο στο σπίτι για ώρα ανάγκης.
Σκέφτομαι μήπως της βάλω κονσέρβα μέσα στην γατοφόρο. Θα δοκιμάσω διάφορα. μπορεί να ντυθώ και δεξαμενή στο τέλος.:lol:
Έλα βρε μην απελπιζεσαι,τόσα κόλπα έχεις βρει,όλο και κάποιο θα πιάσει.Πάντως αν τελικά ντυθείς δεξαμενή,κάνε εναν κόπο και βγάλε μας μια φωτογραφία να σε καμαρώσουμε...:P:P:P

Κανονίστηκε με την catlover να γίνει η μεταφορά της "γάτας-δεξαμενής" την Κυριακή. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Νομίζω ότι πάει ήδη καλύτερα η κατάσταση αφού με άφησε να την χαϊδέψω σήμερα.
Catlover και όλοι ευχαριστώ και πάλι.

Μπράβο και στις δυο σας!Άντε με το καλό να απογαλακτιστούν και να τους βρούμε ένα καλό σπιτάκι!

Ευχαριστούμε moukelis μακάρι όλα τα αδεσποτάκια να έβρισκαν σπιτάκια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back