Αδέσποτη γάτα Hope

trip_fairy

Νεοφερμένο μέλος

Ο trip_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα! Εδώ και κάποιες μέρες έξω από το σπίτι του φίλου μου είναι μια γατούλα.
Σήμερα το πρωί την είδαμε και αποφάσισε να την πάρει και να την φροντίσει.
Επειδή όμως δεν είναι και πολύ μικρή, φοβάμαι πώς θα αντιδράσει στην ιδέα του να μείνει μέσα. Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία παρακαλώ ας μου απαντήσει εδώ. Πάντως είναι άνετη με τους ανθρώπους, αφήνει να την χαϊδέψεις :D.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σου διάβασε αυτο το αρθρο με το γιατι να υιοθετησετε μια ενηλικη γατα και το αλλο με το πως να ημερεψεις ενα αριο γατακι να ειστε προετοιμασμενοι. Αν η γατουλα χαιδευεται μια χαρα θα παει ισως ειναι δυσκολος ο πρωτος μηνας αλλα πιστεψε με εχω στρωσει κι εχω στρωσει γατες και μαλιστα αγριες οι δυο τελικα ολα χαδιαρογατα γινονται αν δε φοβασαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα ήδη γιατι να υιοθετησετε μια ενηλικη γατα και πάω για τις άγριες γατούλες. Ελπίζω να τα πάμε μια χαρά!!

trip_fairy, σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του MyCat.
Τα μηνύματά σου διορθώθηκαν.

οκ συγνωμη ειμαι καινούργια!!!

καλη τύχη στην συμβιωση με τη γατουλα σας!!!:)

Καλή και αρμονική συμβίωση!Περιμένουμε φωτογραφίες!

καλημέρα!! επειδή όπως σας είπα η γατούλα είναι αδέσποτη, της έχουμε ήδη πάρει τροφή, πιατάκι κ προς το παρόν την έχουμε έξω στην αυλή ώστε να συνηθίσει την παρουσία μας κοντά της.μέρα με τη μέρα δν είναι τόσο φοβισμένη κ ελπίζω ότι αύριο θα την βάλουμε και στο σπίτι.πάντως κάθεται στην αυλή σχεδόν όλη μέρα κ πιστεύω έχει καταλάβει ότι θέλουμε να την φροντίσουμε.εννοείται πως θα δημοσιεύσω φωτογραφίες της!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back