MissKit
Επιφανές μέλος
Το βράδυ γέννησε 3 πανέμορφα μωρά. Αύριο θα πάω να της πάρω τροφή κιττεν,έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για το πως να τα φροντίσω αν χρειαστεί. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν μπορώ να στειρώσω τη γάτα άμεσα, για να μη φύγει όταν της έρθει οίστρος πάλι. Όποια συμβουλή σας θα είναι πολύ χρήσιμη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλώς τα δεχτήκατε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

Εξετάσεις για να μάθουμε αν είναι υγιή τα μωρά και η μαμά πότε μπορούμε να κάνουμε; Χρειάζεται να δώσω κάτι άλλο στη μαμά πέρα από καλή τροφή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ μαζί της ώστε να με συνηθίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου 
moukelis
Επιφανές μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος
Μακάρι να είναι καλότυχα και υγιή..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος
Ορίστε και μια φωτογραφία της όμορφης μανούλας!
Να σας ρωτήσω κάτι ακόμα; Πόσο να κρατήσω τα μωρά; Ξέρω ότι το σωστό είναι να μείνουν όλοι μαζί για 3 μήνες αλλά θα είναι ασφαλή στον κήπο; Δεν είναι περιφραγμένος τόσο ώστε να μη μπορούν να βγουν παρά μόνο στο σημείο που υπάρχει πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο και δεν υπάρχει περίπτωση να μας επιτραπεί να τα βάλουμε μέσα.. 
ruko
Διάσημο μέλος
Επειδή όσο και να περιφράξεις τον κήπο, τα μικρά πάντα βρίσκουν τα ανοίγματα που δεν βλέπει κανείς,
θα σου έλεγα να τα βάλεις αγγελία από τώρα και να τα δώσεις γύρω στον 1-1,5 μήνα, μόλις αρχίσουν να τριγυρνούν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω πώς είναι η αυλή σου, αλλά πιστεύω πως πρέπει να τα δώσεις μόλις αρχίσουν να ξεπετάγονται και να τριγυρνούν μόνα τους και νομίζω πως αυτό συμβαίνει σ' αυτή περίπου την ηλικία (αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος - δεν έχω τρομερή εμπειρία από μικρά που μεγαλώνουν). Πάντως είναι πολύ όμορφα όλα τους.
MissKit
Επιφανές μέλος
Ας βρεθούν καλοί γονείς και την ηλικία που θα δωθούν τη βρίσκουμε.. Ευχαριστώ πολύ 
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool