Αδέσποτος γατούλης... άρρωστος;

Μπράβο και σε εσένα και την γιατρο!
Ευχομαι ολα να πάνε καλα!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το ήξερα αυτό για το κομμένο αυτί... Αυτό μάλλον είναι καλό, αλλά δε δικαιολογεί την εξουθενωση λόγω εποχής, που νόμιζα ότι εχει...

Ας κάνει η γιατρός τιε εξετάσεις και βλέπουμε! Μπορεί να πάσχει από επιλυψία το γατί, είχε ο πατέρας μου κάποτε στο μαγαζί μια μαυρούλα και ήταν κάπως έτσι μετά από κρίσεις που την έπιαναν, όμως όταν την χάιδευε ηρεμούσε και κοιμότανε,μετά ήταν σαν μη συνεύει τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιχείρηση "Γατούλης" στέφθηκε με επιτυχία!
Μου δάνεισε η γιατρός μια γατοφόρο και τον έβαλα μέσα για να τον πάω στο ιατρείο. Μου είπε ότι χρειάζεται αντιβίωση για 15 μέρες και θα τον κρατήσει στο ιατρείο για αυτό το διάστημα. Φυσικά θα πηγαίνω να τον βλέπω καθημερινά! Θα ξεκινήσει άμεσα την αντιβίωση και ανάλογως το πως θα παει θα δούμε αν χρειάζεται κάτι παραπάνω...
Ο καημενούλης δεν ήθελε να μπει στη γατοφόρο και νιαούριζε, αλλά δεν αγρίεψε ούτε μια στιγμή... Τώρα κάθεται ήρεμος στο κλουβάκι... Έχει έαν υπέροχο μπεζ-καφέ χρώμα που (εγώ τουλάχιστον) δεν έχω ξαναδει και αν πάρει κανένα κιλό θα γίνει κούκλος! Εχει και ενα κομμένο αυτάκι (μάλλον για την καρδιά κάποιας όμορφης...)!!!

:up::up::up::up:

Μακάρι να γίνει και καλά!!!!!
Να του βρούμε σπιτάκι!!!!! :up::up:

:up::up::up::up:

Να του βρούμε σπιτάκι!!!!! :up::up:

Ήταν το δεύτερο πράγμα που σκέφτηκα! Το πρώτο ήταν να γίνει καλά!! Είναι πολύ ήμερος και ταλαιπωρημένος.... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να τον φιλοξενήσω όσο θα ψάχνει για οικογένεια και δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω... Θέλω πάρα πολύ, αλλά έχω ήδη 3 γάτες και 1 σκύλο μέσα στο σπίτι και δε νομίζω ότι στον Γατούλη θα άρεσε πάρα πολύ (ειδικά ο σκύλος)....
Ας μην αγχώνομαι από τώρα! Κάθε πράγμα στη σειρά του και τώρα προέχει να γίνει καλά και να ανακτήσει τις δυνάμεις του!

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον γατούλη! :)
Αντιβίωση γιατί του έδωσε όμως; Είχε τσίμπλες ή μυξούλες; Φταρνιζόταν; Είχε πυρετό; Είχε καμιά πληγούλα πουθενά; :hmm:

Φαινόταν να έχει μύξες στη μυτούλα του και τα ματάκια του είχαν τσίμπλες.... Ελπίζω να μην γίνει κανένα λάθος και το μετανιώσω φριχτά που δεν πήγα κάπου αλλού....

Βρε για όνομα κτηνίατρος είναι να λες που δεν τον παράτησες στην τύχη του

Ελπίζω να μην γίνει κανένα λάθος και το μετανιώσω φριχτά που δεν πήγα κάπου αλλού....
Όχι καλέ!!! Αλίμονο, δεν το είπα γι' αυτό!..
Απλώς μου φάνηκε περίεργη η αντιβίωση μόνο για τα σάλια. Αλλά αφού λες ότι είχε και συμπτώματα "γρίπης", τότε είναι πιο λογικό. :)
Να μας λες τα νέα του, ε;
Και μπράβο σου που τον φρόντισες τον γατούλη!

Συγχαρητήρια και σε σένα και στη γιατρό!
:up:

Με τόσα που έχω ακούσει... αγχώνομαι!!!:/: Δεν την ξέρω τη γιατρό, μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή! Αλλά σίγουρα ήταν η πιο γρήγορη λύση! Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα για να πάω να τον δω!!

Ιατρικό ανακοινωθέν

Νεότερα από τον γατούλη: Πριν λίγο γύρισα από το κτηνιατρείο και ο γατούλης πάει καλύτερα!:up: Κάνει αντιβίωση και κορτιζόνη γιατί έχει και δύσπνοια, αλλά δείχνει αρκετά καλύτερα από χθες! Είναι πολύ ήσυχος στο κλουβάκι του και τρώει συνέχεια (καλό αυτό)!!! Είναι ακόμα λίγο φοβισμένος, αλλά δέχεται τα χάδια, αν και λίγο επιφυλακτικά...

Πολύ χαίρομαι που πάει καλύτερα:)

Πολύ χαίρομαι που πάει καλύτερα:)

Και εμείς:up::up::up:
Άντε περαστικά του γρήγορα!!! :)

Μπράβο, πολύ ευχάριστο το ανακοινωθέν! :happy:

Πολύ καλά τα νέα!!!

Πολύ χάρηκα που είναι καλά:up::up:.

Μαριάνζελα, σου είπε η κτηνίατρος πόσο χρονικό διάστημα θα τον κρατήσει ακόμα?:hmm:

ΜΟυ είπε ότι θα χρειαστεί να παίρνει την αντιβίωση για 15 μέρες...
Καημένος γατούλης... Τον λυπάμαι 15 μέρες στο κλουβάκι, αλλά από την αλλη, αν έμενε έξω δεν ξέρω αν θα επιβίωνε....:/:

ΜΟυ είπε ότι θα χρειαστεί να παίρνει την αντιβίωση για 15 μέρες...
Καημένος γατούλης... Τον λυπάμαι 15 μέρες στο κλουβάκι, αλλά από την αλλη, αν έμενε έξω δεν ξέρω αν θα επιβίωνε....:/:

Ναι, το πιθανότρο είναι να μην επιβίωνε!
Και εγώ τον λυπάμαι που θα είναι μεσα στο κλουβάκι, αλλά είναι για το καλό του! Είναι μικρό το κλουβάκι? Η άμμος του είναι μεσα?
Όταν ξαναπάς βγάλτον μια φωτογραφία να τον δούμε:redface:!

Τωρα τελευταια βλεπω και εγω εναν γατο γκριζο κατω στο παρκιν , και θελω πολυ να τον πλησιασω αλλα μολις με βλεπει φευγει. Εχθες ξαπλωνε πανω στο καπο του αυτοκινητου μου αλλα μολις με ειδε ετρεξε να φυγει. Πεστε μου καλε τι να κανω για να τον πλησιασω; Ξερετε κανενα κολπο; Κριμα ειναι ο καημενουλης, ειναι και ενας κουκλος!

Ναι, το πιθανότρο είναι να μην επιβίωνε!
Και εγώ τον λυπάμαι που θα είναι μεσα στο κλουβάκι, αλλά είναι για το καλό του! Είναι μικρό το κλουβάκι? Η άμμος του είναι μεσα?
Όταν ξαναπάς βγάλτον μια φωτογραφία να τον δούμε:redface:!

Το κλουβάκι δυστυχώς δεν είναι πολύ μεγάλο και δεν χωράει άμμος μέσα.... Αλλά το κρατάει καθαρό η γιατρός.... Τον σκέφτομαι 15 μέρες εκεί μέσα, αλλά τι άλλο να γίνει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back